La mel pot embellir la pell i hidratar els intestins, però hi ha molts tipus de mel, per la qual cosa cal parar atenció a l'elecció de la mel adequada. 1. Hi ha molts tipus de mel, i la cristal·lització també és la naturalesa de la mel. Per exemple, la mel silvestre i la mel de colza són mels fàcils de cristal·litzar, mentre que la mel d'acàcia, la mel de jujuba i la mel de litchi són varietats de mel que no són fàcils de cristal·litzar. No importa de quin tipus de mel es tracti, cristal·litzarà. L'única diferència és la dificultat i el temps de cristal·lització. 2. Si comparem mels de diferents qualitats d'una mateixa font, trobarem que si s'afegeixen altres substàncies, com ara sucre blanc, xarop de fructosa, etc., la mel no serà fàcil de cristal·litzar, però és més probable que la mel pura cristal·litzi. Per què la cristal·lització de la mel està relacionada amb els ingredients únics de la mel, el més important dels quals és el contingut de glucosa i fructosa, més fàcil és que la mel cristal·litzi. El contingut de glucosa de la mel de la mateixa font és bàsicament el mateix. 3. A més, és cert que la mel de mala qualitat és fàcil de cristal·litzar No és així? El que normalment anomenem la qualitat de la mel és només el grau Baume de la mel. Com més alt sigui el grau de Baume, millor serà la qualitat de la mel. La cristal·lització de la mel també està estretament relacionada amb el seu grau de Baume, com més baix sigui el contingut d'aigua, més fàcil serà la cristal·lització, i després de la cristal·lització, es cristal·litzarà completament sense deixar cap tipus de líquid o mel de qualitat. 4. Per tant, la cristal·lització de la mel és un fenomen físic molt natural. No significa que la mel estigui adulterada o que la qualitat de la mel sigui deficient. |
<<: És millor que la mel cristal·litzi o no?
>>: La mel cristal·litzarà a l'estiu?
La temperatura alta ha estat per sobre dels 35 gr...
Les amigues joves d'avui no volen tenir fills...
La llengua és una part relativament important de ...
Quin és el lloc web d'UTI Air? UTair Aviation ...
Ara cada cop hi ha més gent que comença a buscar ...
El fetge és un òrgan important del cos humà que s...
Un dels sis números importants de la vida: el pes...
Portem roba interior cada dia, tant si som homes ...
El fetge és un òrgan intern relativament crític p...
La carn de vedella és deliciosa i altament nutrit...
Quin és el lloc web del Mansfield College, Oxford?...
Darrerament hi ha hagut diverses pluges de primav...
A la vida diària, a moltes persones els agrada mo...
Què és el web de Vichy? VICHY és la marca líder mu...
Quan la resistència del nostre cos es torna feble...