Riscos de la patata vermella

Riscos de la patata vermella

La majoria de les patates que mengem ara tenen la pell groga o blanca, però molta gent menja patates amb pell vermella. De fet, algunes varietats de patates amb pell vermella es cultiven de manera natural. ging.

Les patates vermelles són patates modificades genèticament i són una varietat autòctona a la natura. Les patates de pell vermella provenen de la "ciutat natal de les patates" - Perú a Amèrica del Sud. Es produeixen al comtat de Xingshan, la ciutat natal de Zhaojun, ciutat de Yichang, província de Hubei, comtat autònom de Changyang Tujia i comtat autònom de Wufeng Tujia, a altituds muntanyoses superiors als 1.200 metres. Les patates de pell vermella són de color especial, que van del rosa al morat. És ric en diversos oligoelements, especialment alt en midó i antocianines, té efectes antioxidants, és ric en nutrients, pot prevenir i combatre el càncer, embellir la pell, protegir el cor i reduir la pressió arterial i té excel·lents efectes terapèutics. En comparació amb les patates normals, les patates de pell vermella tenen una textura més glutinosa i suau, són sucoses i enganxosas i es consideren les patates més adequades per fer puré de patates i patates fregides.

[Funcions de les "patates de pell vermella"] Les "patates de pell vermella" són riques en proantocianidines i un gran nombre d'elements minerals traça. Tenen els efectes de nodrir la sang i protegir el cor, prevenir el càncer i combatre el càncer, retardar l'envelliment, embellir la pell, nodrir els ronyons, prevenir i enfortir la hipertensió valor nutritiu i efectes terapèutics evidents Són una delicadesa molt preuada a taula, un ingredient imprescindible en hotels de gamma alta i un aliment saludable per als consumidors de gamma alta.

[Ús de "patates de pell vermella"] 1. La manera de menjar "patates de pell vermella" és la mateixa que la de patates vermelles. 2. Teràpia de suc de patata crua: ratlleu les patates crues, especialment les patates vermelles (podeu afegir pomes en una proporció 1:1 o 1:2 i esprémer el suc, i és millor beure una o dues tasses de suc cada dia). er dolor, etc. De fet, hi ha moltes persones que s'han curat de diverses malalties. I per a les persones sanes, beure un got de suc de patata vermella al matí i al vespre pot millorar la forma física, millorar la immunitat i millorar la resistència a les malalties. És especialment bo per a la gent gran per prevenir malalties geriàtriques.

<<:  Quina és la causa dels tinnitus i entumiment a les mans?

>>:  Quan em vaig despertar del son, les meves mans estaven entumides i em vaig recuperar.

Recomanar articles

Què causa l'envelliment prematur dels cabells?

Alguns dels nostres amics tenen els cabells griso...

Precaucions per vacunar els porcs contra la febre aftosa

Com que la febre aftosa en els porcs és causada p...

Què tal Excite Japan? Excite Japan Review i informació del lloc web

Què és Excite Japan? Aquest lloc web és el lloc we...

Quines fruites i verdures tenen menys pesticides?

A mesura que la varietat i l'origen de les fr...

Bloqueig cardiovascular, els símptomes són en realitat aquests

El bloqueig cardiovascular és una malaltia comuna...

Quins són els efectes i funcions de l'àloe vera?

L'àloe vera és conegut com l'or suau de l...

Com netejar un dispensador d'aigua

Normalment hi ha un dispensador d'aigua a cas...

Què tal Amuse? Amuse Review i informació del lloc

Què és Amuse? Amuse és una agència japonesa fundad...

Quines són les maneres més ràpides de desfer-se de l'acne?

Tothom sap que l'acne és un fenomen molt norm...

Precaucions per a l'ús extern de la solució de permanganat de potassi

La solució de permanganat de potassi és generalme...

Quins són els símptomes de les taques blanques als pulmons?

Des del punt de vista clínic, l'aparició de t...

Quins bons aperitius per als nens?

Alguns nadons es tornen anorèxics o triguen molt ...

Què fer si estàs ratllat pel ferro rovellat

A la nostra vida diària, sovint patim algunes les...