Riscos de la patata vermella

Riscos de la patata vermella

La majoria de les patates que mengem ara tenen la pell groga o blanca, però molta gent menja patates amb pell vermella. De fet, algunes varietats de patates amb pell vermella es cultiven de manera natural. ging.

Les patates vermelles són patates modificades genèticament i són una varietat autòctona a la natura. Les patates de pell vermella provenen de la "ciutat natal de les patates" - Perú a Amèrica del Sud. Es produeixen al comtat de Xingshan, la ciutat natal de Zhaojun, ciutat de Yichang, província de Hubei, comtat autònom de Changyang Tujia i comtat autònom de Wufeng Tujia, a altituds muntanyoses superiors als 1.200 metres. Les patates de pell vermella són de color especial, que van del rosa al morat. És ric en diversos oligoelements, especialment alt en midó i antocianines, té efectes antioxidants, és ric en nutrients, pot prevenir i combatre el càncer, embellir la pell, protegir el cor i reduir la pressió arterial i té excel·lents efectes terapèutics. En comparació amb les patates normals, les patates de pell vermella tenen una textura més glutinosa i suau, són sucoses i enganxosas i es consideren les patates més adequades per fer puré de patates i patates fregides.

[Funcions de les "patates de pell vermella"] Les "patates de pell vermella" són riques en proantocianidines i un gran nombre d'elements minerals traça. Tenen els efectes de nodrir la sang i protegir el cor, prevenir el càncer i combatre el càncer, retardar l'envelliment, embellir la pell, nodrir els ronyons, prevenir i enfortir la hipertensió valor nutritiu i efectes terapèutics evidents Són una delicadesa molt preuada a taula, un ingredient imprescindible en hotels de gamma alta i un aliment saludable per als consumidors de gamma alta.

[Ús de "patates de pell vermella"] 1. La manera de menjar "patates de pell vermella" és la mateixa que la de patates vermelles. 2. Teràpia de suc de patata crua: ratlleu les patates crues, especialment les patates vermelles (podeu afegir pomes en una proporció 1:1 o 1:2 i esprémer el suc, i és millor beure una o dues tasses de suc cada dia). er dolor, etc. De fet, hi ha moltes persones que s'han curat de diverses malalties. I per a les persones sanes, beure un got de suc de patata vermella al matí i al vespre pot millorar la forma física, millorar la immunitat i millorar la resistència a les malalties. És especialment bo per a la gent gran per prevenir malalties geriàtriques.

<<:  Quina és la causa dels tinnitus i entumiment a les mans?

>>:  Quan em vaig despertar del son, les meves mans estaven entumides i em vaig recuperar.

Recomanar articles

Què fer si estàs feble i sues molt? Menja'ls per reomplir el teu cos

Normalment moltes persones només se centren en el...

Quines són les causes de la depressió?

La depressió és una malaltia psiquiàtrica comuna,...

Per què apareixen les marques de naixement?

A través de l'observació a la vida, no és dif...

Què fer si teniu acne als braços

Avui en dia, les dones estan més preocupades per ...

Què causa el rubor freqüent?

Moltes persones es veuen preocupades per la rubor...

Els òrgans de les dones són més perillosos a l'estiu

Hi ha molts canals al cos humà Quan aquests canal...

Què tal Virginia Tech? Revisions de Virginia Tech i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Virginia Tech? Virginia Tec...

Com eliminar la placa dental?

La placa dental és un fenomen comú a la vida diàr...

Què tal Bandai? Comentaris de Bandai i informació del lloc web

Què és el lloc web de Bandai? Bandai Co., Ltd. (株式...

Per què tens set després de la moxibustió?

La moxibustió pot tenir un efecte terapèutic auxi...

On és el millor lloc per tractar la malaltia reumatoide?

Actualment, el nombre d'hospitals que tracten...