Les costelles són una delicadesa molt habitual, a més de l'estofat, l'estofat i l'olla calenta, si voleu que les costelles siguin senzilles, delicioses i ben aromatitzades, podeu provar les costelles de cebolleta a la sopa, sinó que també us agraden molt costelles cruixents i tendres, podeu bullir les costelles a l'olla a pressió una estona abans i després treure-les per coure D'aquesta manera la carn quedarà ben tendra i fàcil de digerir. Fideus de costella de porc d'escaldó Material 1 costella de porc 1 tros de gingebre 2 cebolletes 1 pastanaga petita 1/3 rave blanc 2 coliflors petites 2 raïms de fideus Una mica de brou de pollastre Una mica de sal Una mica de pebre 1/5 tassa de salsa de soja Una mica d'aigua 1 cullerada de sucre 3/10 tassa de salsa de soja Una mica de vi d'arròs 1 cullerada de sucre de blat de moro pràctica Rentar les costelles de porc i tallar-les a trossos petits, tallar el gingebre a rodanxes, tallar les cebes verdes a trossos i picar-les, tallar els raves vermells i blancs a trossos petits, rentar la coliflor i reservar. Poseu les costelles de porc, les rodanxes de cebolleta i les seccions de cebolleta a l'adob (3/10 tassa de salsa de soja, una mica de vi d'arròs, 1 cullerada de sucre, una mica de maizena) i reserveu-los fins que estiguin condimentats. Agafeu un wok i sofregiu les rodanxes de cebolleta i gingebre, a continuació, afegiu-hi els ingredients del pas 2 i sofregiu-los fins que estiguin una mica carbonitzats. En una altra olla, afegim el brou de pollastre i les pastanagues i el rave a foc lent, i rectifiquem de sal i pebre segons correspongui. Agafeu una altra olla per escalfar els fideus i el bròquil, i quan estiguin cuits, poseu-los en un bol, afegiu-hi el brou de pollastre, el rave vermell i blanc, i el pas 3, i empolseu amb ceba verde picada. Sopa de fideus de costella de porc Material Ingredients: sopa de costella de porc (amb carn), fideus secs, colza, ous de corral Ingredients: sal, oli d'oliva, gingebre, llop, dàtils vermells, angèlica pràctica 【Sopa de costelles de porc a la brasa】: 1. Rentar les costelles i sofregir-les amb una mica d'oli d'oliva per treure l'oli i la sang de les costelles. 2. Afegiu l'angèlica, les rodanxes de gingebre, el llop i els dàtils vermells a les costelles de porc fregides, poseu-les en una olla de sorra morada i deixeu-les coure a foc lent durant 6 hores Afegiu-hi una mica de sal i feu una sopa de costella de porc. 【Elaboració de fideus de sopa】: 1. Porteu aigua a ebullició, bateu-hi els ous escalfats, afegiu-hi els fideus i escorreu-los després de la cocció. 2. Aboqueu la sopa de costelles de porc estofades i poseu-hi al voltant la colza blanquejada. Consells Afegir una mica de sal i oli d'oliva a l'aigua quan es blanqueja la colza pot mantenir les verdures verdes i refrescants. |
<<: Com obrir el meridià de la bufeta de manera senzilla i eficaç?
>>: Quins símptomes estan associats amb el papil·loma anal?
Què és Tucows? Tucows Inc. és una empresa de serve...
Quan trieu un regal d'aniversari per a un hom...
Si pateixes mal alè, no només farà que els altres...
Quan dorms, el teu cos descansa una mica. Si sovi...
Moltes persones no saben com netejar el nucli del...
Els olis essencials són molt útils per millorar l...
Què és ShopStyle? ShopStyle és un gran lloc web de...
Els llavis també es poden dividir en molts colors...
Introducció: a mesura que envelleixes, ja no pots...
La gent s'ha trobat amb cremades i escaldats ...
Tot i que el cos humà té una certa funció de desi...
L'herpes oral és causat per una infecció víri...
Les genives són conegudes com la pedra angular de...
El bupleurum és una medicina tradicional xinesa q...
Els treballadors de coll blanc són més propensos ...