Les costelles són una delicadesa molt habitual, a més de l'estofat, l'estofat i l'olla calenta, si voleu que les costelles siguin senzilles, delicioses i ben aromatitzades, podeu provar les costelles de cebolleta a la sopa, sinó que també us agraden molt costelles cruixents i tendres, podeu bullir les costelles a l'olla a pressió una estona abans i després treure-les per coure D'aquesta manera la carn quedarà ben tendra i fàcil de digerir. Fideus de costella de porc d'escaldó Material 1 costella de porc 1 tros de gingebre 2 cebolletes 1 pastanaga petita 1/3 rave blanc 2 coliflors petites 2 raïms de fideus Una mica de brou de pollastre Una mica de sal Una mica de pebre 1/5 tassa de salsa de soja Una mica d'aigua 1 cullerada de sucre 3/10 tassa de salsa de soja Una mica de vi d'arròs 1 cullerada de sucre de blat de moro pràctica Rentar les costelles de porc i tallar-les a trossos petits, tallar el gingebre a rodanxes, tallar les cebes verdes a trossos i picar-les, tallar els raves vermells i blancs a trossos petits, rentar la coliflor i reservar. Poseu les costelles de porc, les rodanxes de cebolleta i les seccions de cebolleta a l'adob (3/10 tassa de salsa de soja, una mica de vi d'arròs, 1 cullerada de sucre, una mica de maizena) i reserveu-los fins que estiguin condimentats. Agafeu un wok i sofregiu les rodanxes de cebolleta i gingebre, a continuació, afegiu-hi els ingredients del pas 2 i sofregiu-los fins que estiguin una mica carbonitzats. En una altra olla, afegim el brou de pollastre i les pastanagues i el rave a foc lent, i rectifiquem de sal i pebre segons correspongui. Agafeu una altra olla per escalfar els fideus i el bròquil, i quan estiguin cuits, poseu-los en un bol, afegiu-hi el brou de pollastre, el rave vermell i blanc, i el pas 3, i empolseu amb ceba verde picada. Sopa de fideus de costella de porc Material Ingredients: sopa de costella de porc (amb carn), fideus secs, colza, ous de corral Ingredients: sal, oli d'oliva, gingebre, llop, dàtils vermells, angèlica pràctica 【Sopa de costelles de porc a la brasa】: 1. Rentar les costelles i sofregir-les amb una mica d'oli d'oliva per treure l'oli i la sang de les costelles. 2. Afegiu l'angèlica, les rodanxes de gingebre, el llop i els dàtils vermells a les costelles de porc fregides, poseu-les en una olla de sorra morada i deixeu-les coure a foc lent durant 6 hores Afegiu-hi una mica de sal i feu una sopa de costella de porc. 【Elaboració de fideus de sopa】: 1. Porteu aigua a ebullició, bateu-hi els ous escalfats, afegiu-hi els fideus i escorreu-los després de la cocció. 2. Aboqueu la sopa de costelles de porc estofades i poseu-hi al voltant la colza blanquejada. Consells Afegir una mica de sal i oli d'oliva a l'aigua quan es blanqueja la colza pot mantenir les verdures verdes i refrescants. |
<<: Com obrir el meridià de la bufeta de manera senzilla i eficaç?
>>: Quins símptomes estan associats amb el papil·loma anal?
Com més aviat agafes el refredat comú, millor si ...
La diabetis insípida nefrogènica suposa una gran ...
Quan les dents cauen o es trenquen, afecta molt l...
Quin és el lloc web de Meidengfeng? Maidenform és ...
La solució d'hidrat de cloral és un fàrmac co...
Despertar-se amb un despertador equival a estar b...
Hi ha moltes persones amb mala funció gastrointes...
La deficiència renal sempre ha estat una malaltia...
Beure vi és bo per al cos. Beure una copa abans d...
Què és el lloc web de Valrhona Chocolate? Valrhona...
Què és el lloc web de la llibreria Kinokuniya? Lli...
Els virus són una cosa que afecta la salut i la s...
Sempre hi ha cops i contusions a la vida, i les l...
Per al fenomen de la pell de pollastre, podem tra...
La urticària és una malaltia comuna de la pell ca...