A mesura que la societat segueix desenvolupant-se, la vida i les pressions laborals de cadascú són cada cop més grans. La dieta irregular i les hores extraordinàries freqüents provocarà molèsties estomacals. Massatge Qihai acupoint El punt Qihai escalfa tot el cos, cosa que demostra que té l'efecte d'escalfar i enfortir el cos. Les persones amb problemes d'estómac o problemes d'estómac poden fer massatges amb el punt Qihai amb freqüència per nodrir l'estómac i prevenir i tractar problemes d'estómac. El practicant de la medicina tradicional xinesa Liu Chuntian va assenyalar que el punt Qihai es troba a la part inferior de l'abdomen, a la línia mitjana anterior, 1,5 polzades per sota del melic. Quan feu un massatge, podeu fer massatges al punt Qihai a la part inferior de l'abdomen en sentit horari. Fregament de Neiguan El punt Neiguan es troba al mig del canell, a uns tres dits horitzontals (l'amplada de tres dits junts) lluny del plec transversal del canell, i es troba entre els dos tendons. Feu servir els polzes per fer massatges i encercleu la zona 36 vegades, alternant entre les mans. Quan es produeixi dolor, augmenta el nombre a 200 vegades. Feu un massatge al punt d'acupuntura Wan El punt Zhongwan és un punt d'acupuntura important per al tractament de malalties gastrointestinals. El punt es troba al centre de la línia que connecta l'extrem inferior de l'estèrnum i el melic, aproximadament un palmell cap amunt del melic. Pots estirar-te d'esquena durant el massatge, i la pressió ha de ser moderada, no massa pesada, si la pressió no és suficient, no tindrà cap efecte terapèutic. Després d'un massatge breu, els símptomes com ara mal d'estómac i malestar estomacal es poden alleujar ràpidament. Massatge Zusanli Premeu Zusanli: Zusanli es troba tres polzades per sota de la vora del genoll (equivalent a l'amplada de quatre dits junts), entre la tíbia i el peroné. Premeu el punt Zusanli amb les puntes dels polzes, 36 vegades en temps normals. Quan fa mal, podeu fregar-lo unes 200 vegades, amb una pressió una mica més forta. Regular i quantitatiu És a dir, tres àpats al dia s'han de menjar a temps. Quan arribi el moment, tinguis gana o no, has de prendre la iniciativa d'evitar tenir massa gana o massa plens, i mantenir l'estómac actiu regularment. També hauríeu de menjar quantitats moderades a cada àpat. Temperatura adequada La temperatura dels aliments no ha de ser ni massa calenta ni massa freda. En cas contrari, els aliments massa calents o massa freds irritaran la mucosa gàstrica després d'entrar a l'estómac, cosa que pot causar problemes estomacals amb el pas del temps. Mastegar lentament Mastegueu bé els aliments i feu-los el més petit possible per reduir la càrrega de treball de l'estómac. Com més mastegueu, més saliva secreteu, la qual cosa té un efecte protector sobre la mucosa gàstrica. |
<<: Com fer una màscara de patata? T'ensenya 4 maneres de fer-ho!
>>: Quins són alguns consells per fer els cabells llisos i llisos?
Què és Brittique? Brittique és un lloc web de comp...
Què és el lloc web del govern kirguiz? Aquest lloc...
L'arç de mar és una planta que creix al deser...
La personalitat dividida és un tipus de trastorn ...
Hi ha moltes substàncies químiques a la nostra vi...
Les ungles són una part necessària del cos de tot...
El fenomen de l'envermelliment del cuir cabel...
Suposo que molts dels meus amics han tingut aques...
Què és el lloc web de Townck Korea? Townck Korea é...
El quist oral és una malaltia relativament greu e...
Després d'emborratxar-te, tindràs mal de cap ...
Podem trobar que la complexió dels nostres amics ...
L'esquena és una postura important en la nata...
Què és la web d'Iberia? Iberia (Líneas Aéreas ...
Què és el lloc web de Madonna Ciccone? Madonna Cic...