A mesura que la societat segueix desenvolupant-se, la vida i les pressions laborals de cadascú són cada cop més grans. La dieta irregular i les hores extraordinàries freqüents provocarà molèsties estomacals. Massatge Qihai acupoint El punt Qihai escalfa tot el cos, cosa que demostra que té l'efecte d'escalfar i enfortir el cos. Les persones amb problemes d'estómac o problemes d'estómac poden fer massatges amb el punt Qihai amb freqüència per nodrir l'estómac i prevenir i tractar problemes d'estómac. El practicant de la medicina tradicional xinesa Liu Chuntian va assenyalar que el punt Qihai es troba a la part inferior de l'abdomen, a la línia mitjana anterior, 1,5 polzades per sota del melic. Quan feu un massatge, podeu fer massatges al punt Qihai a la part inferior de l'abdomen en sentit horari. Fregament de Neiguan El punt Neiguan es troba al mig del canell, a uns tres dits horitzontals (l'amplada de tres dits junts) lluny del plec transversal del canell, i es troba entre els dos tendons. Feu servir els polzes per fer massatges i encercleu la zona 36 vegades, alternant entre les mans. Quan es produeixi dolor, augmenta el nombre a 200 vegades. Feu un massatge al punt d'acupuntura Wan El punt Zhongwan és un punt d'acupuntura important per al tractament de malalties gastrointestinals. El punt es troba al centre de la línia que connecta l'extrem inferior de l'estèrnum i el melic, aproximadament un palmell cap amunt del melic. Pots estirar-te d'esquena durant el massatge, i la pressió ha de ser moderada, no massa pesada, si la pressió no és suficient, no tindrà cap efecte terapèutic. Després d'un massatge breu, els símptomes com ara mal d'estómac i malestar estomacal es poden alleujar ràpidament. Massatge Zusanli Premeu Zusanli: Zusanli es troba tres polzades per sota de la vora del genoll (equivalent a l'amplada de quatre dits junts), entre la tíbia i el peroné. Premeu el punt Zusanli amb les puntes dels polzes, 36 vegades en temps normals. Quan fa mal, podeu fregar-lo unes 200 vegades, amb una pressió una mica més forta. Regular i quantitatiu És a dir, tres àpats al dia s'han de menjar a temps. Quan arribi el moment, tinguis gana o no, has de prendre la iniciativa d'evitar tenir massa gana o massa plens, i mantenir l'estómac actiu regularment. També hauríeu de menjar quantitats moderades a cada àpat. Temperatura adequada La temperatura dels aliments no ha de ser ni massa calenta ni massa freda. En cas contrari, els aliments massa calents o massa freds irritaran la mucosa gàstrica després d'entrar a l'estómac, cosa que pot causar problemes estomacals amb el pas del temps. Mastegar lentament Mastegueu bé els aliments i feu-los el més petit possible per reduir la càrrega de treball de l'estómac. Com més mastegueu, més saliva secreteu, la qual cosa té un efecte protector sobre la mucosa gàstrica. |
<<: Com fer una màscara de patata? T'ensenya 4 maneres de fer-ho!
>>: Quins són alguns consells per fer els cabells llisos i llisos?
El valor nutricional de l'alvocat és relativa...
Què és el lloc web del grup Schroder? Schroders pl...
L'arròs en pols de llevat vermell és una subs...
Què és 1X Photography Works Network? 1X.com és un ...
Hi ha moltes marques de tampons. No pots confiar ...
Com sabem, els festucs tenen una història molt ll...
Quina és la pàgina web del Conservatori de Música ...
El dolor anal es produeix al defecar, si el dolor...
Sentir que la carrera d'un no té tant èxit co...
Crec que tothom està familiaritzat amb la humitat...
Ara la gent considera generalment que beure és un...
A vegades veiem que algunes persones tenen el col...
Els ulls són la part que les persones han de prot...
Tos que no ha curat durant un mes Aquest és un pe...
El recompte de glòbuls vermells és un dels valors...