Els pacients amb malalties cerebrovasculars també han de ser molt particulars amb la seva dieta Si no controlen la seva dieta, pot provocar fàcilment un atac de la malaltia i amenaçar les seves vides. Els pacients amb malalties cerebrovasculars poden menjar més fesols negres, llavors, soja i productes de soja. Aquests aliments poden ajudar a alleujar i tractar les malalties cerebrovasculars, de manera que els pacients amb malalties cerebrovasculars haurien d'organitzar la seva dieta de manera raonable. 1. Mongetes negres Les mongetes negres encara són molt habituals als supermercats del nostre país. Les petites mongetes negres són riques en àcid fòlic, antioxidants, magnesi i altres substàncies que ajuden a reduir la pressió arterial. La rica fibra dietètica també ajuda a controlar els nivells de lípids i sucre en sang. Podeu afegir mongetes negres al brou o, si les condicions ho permeten, convertir-les en amanides, com ara les mongetes negres mullats amb vinagre que eren populars fa un temps. 2. Fruits secs Es diu que els fruits secs són els millors aperitius. Com que són rics en àcids grassos omega-3, àcids grassos monoinsaturats i fibra dietètica, menjar un grapat de nous cada dia pot ajudar el cos a reduir els nivells de colesterol sèric, inhibir la inflamació de l'artèria coronària i prevenir la formació de plaques coronàries. Una altra fruita seca comuna, les ametlles, conté esterols vegetals (ingredients actius que només existeixen a les membranes de les cèl·lules vegetals), fibra dietètica i àcids grassos insaturats que poden ajudar a reduir les lipoproteïnes de baixa densitat (LDL). Amb un grapat de fruits secs cada dia n'hi ha prou. Els amics que tenen forn a casa o les famílies acostumades a fer pastissos poden posar fruits secs picats als berenars. 3. Soja i productes de soja L'única proteïna vegetal que es pot anomenar proteïna d'alta qualitat és la proteïna de soja. A diferència de la proteïna animal que conté colesterol alt, la proteïna de soja pot reduir els nivells de colesterol sèric. 4. Oli d'oliva L'oli d'oliva és ric en àcid oleic i antioxidants, que poden protegir el sistema cardiovascular i inhibir la formació de plaques coronàries, reduir els nivells de colesterol sèric i es pot utilitzar com a amanida i oli de cuina. 5. Vi negre Pel que fa a la "dieta mediterrània", a més de l'oli d'oliva, un altre factor important que provoca la baixa incidència de malalties cardiovasculars i cerebrovasculars entre els residents de la Mediterrània és el vi negre. El vi negre és ric en antioxidants resveratrol i catequines, que no només poden protegir el revestiment de les artèries, sinó que també poden augmentar el nivell de lipoproteïnes d'alta densitat beneficioses (HDL). No obstant això, beure ha de ser moderat Al cap i a la fi, l'alcohol pot danyar el cor amb 1 o 2 copes de vi negre al dia (1 copa per a dones i 2 copes per a homes). |
<<: Es poden curar les lesions de la substància blanca? Com tractar-ho?
>>: Què causa les dents trencades?
Entre les roses vermelles, n'hi ha una de mol...
A la vida, és inevitable tocar el nas accidentalm...
Què és la guia oficial de viatges del Brasil? Aque...
Què és CBS Interactive? CBS Interactive és una emp...
Què és el lloc web de la televisió central de Fuku...
Què és Family Tree Network? Ancestry és la comunit...
Quin és el lloc web de Colombia Airlines? Avianca ...
Què és la web de Calpis? Calpine és un conegut pro...
El sucre en la sang en dejuni és l'indicador ...
Què és el lloc web del grup Isehan? ISEHAN Group (...
Quan es produeix el fenomen de la paràlisi del so...
L'hivern és la millor estació per beure la fa...
Les malalties de la columna són difícils de tract...
Moltes persones amb problemes dentals han experim...
Quan parlem de digestió, hem d'esmentar el no...