Mal de coll durant la lactància materna? Aquest tipus de dieta és millor que prendre medicaments!

Mal de coll durant la lactància materna? Aquest tipus de dieta és millor que prendre medicaments!

Quan entres en el període de lactància materna just després de donar a llum, és difícil que el cos accepti la situació durant un temps i la reducció de la resistència pot causar fàcilment refredats, mal de coll i tos amb flegma mediat per la dieta Menja més aliments que netegen els pulmons i humiten la gola, intenta menjar més verdures i fruites, i menys carn durant aquest període per evitar la flema per ajudar a l'absorció de la funció pulmonar i accelerar la circulació sanguínia.

En primer lloc, parlem dels aliments que tenen un efecte netejador dels pulmons: 1. Pera: És de naturalesa freda i pot humitejar els pulmons, eliminar la flegma, alleujar la tos i reduir la calor interna. Rave blanc: de naturalesa freda, alleuja els gasos, elimina la flegma, alleuja la tos, elimina la calor i desintoxica. . Lliri: de naturalesa lleugerament freda, humiteja els pulmons i alleuja la tos. 4. Castanya d'aigua: de naturalesa freda i relliscosa, elimina la calor, calma el qi, estimula la gana i ajuda a la digestió. .

A continuació, hi ha algunes receptes per eliminar la flegma: 1. Te de rave, gingebre i pera: rave blanc, gingebre i pera, quantitats adequades, tot tallat a rodanxes, bullit en aigua i begut com a te 2. Rave guisat amb maltosa: 2 raves blancs, 60 grams de maltosa i estofat, estofat. 3. Casca d’aigua i sopa de gelea de mar: 60 grams de castanyes d’aigua dolça, 30 grams de gelea de mar (desallotjats), guisat en aigua bullent (apte per a la tos de calor pulmonar, flema groc i tos amb sang) 4. Sopa de fongs blancs: 6 grams de fong blanc, Soak durant la nit, afegeix 10 dates vermelles i una quantitat adequada d’aigua, cuineu -ho fins a fer -ho, afegiu -hi sucre de roca i mengeu -hi.

1. Dos tipus de decocció Qingfei:

1. Sopa de fongs de neu, llavors de lotus, lliri i costelles de porc:

Ingredients: 75 grams de fong de la neu, 100 grams de lliri, 500 grams de costella de porc.

Elaboració: Rentar els ingredients anteriors, afegir aigua i posar-los en una olla a bullir durant 3 hores.

2. Sopa d'escorça de morera, lliri i costelles de porc:

Ingredients: 50 grams d'escorça de morera, 75 grams de lliri, 500 grams de costella de recanvi.

Mètode: Rentar els ingredients anteriors, afegir aigua, i després posar-los a l'olla i bullir durant una hora i mitja.

2. Sopa de Tremella que nodria els pulmons:

Ingredients: 5 grams de Tremella, 50 grams de sucre de roca.

Mètode: poseu el fong blanc en una palangana i poseu-lo en remull en aigua tèbia durant 30 minuts, traieu les tiges i trieu les impureses, poseu-lo en una olla neta, afegiu-lo amb la quantitat adequada d'aigua, bulliu-lo a foc lent durant 1 hora i, a continuació, afegiu-hi el sucre blanc.

3. Farinetes de llet de soja per nutrir els pulmons:

Ingredients: 1000 grams de llet de soja, 100 grams d'arròs glutinós i la quantitat adequada de sucre blanc.

Mètode: Renteu l'arròs glutinós i poseu-lo a l'olla, afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua, bulliu-lo a foc lent i després deixeu-lo coure a foc lent.

4. Congee d'ànec:

Ingredients: 150 grams de carn d'ànec, 250 grams d'arròs glutinós, una mica de vi de cocció i sal.

Mètode: primer, talleu la carn d'ànec a daus, afegiu-hi l'arròs glutinós i l'aigua per coure les farinetes, després afegiu-hi la carn d'ànec, una mica de vi de cocció i sal, i deixeu-ho coure fins que les farinetes estiguin cuines.

5. Sopa de sang de callos:

Ingredients: 300 grams de sang d'ànec, 150 grams de callos (compte de no afegir carn de carn, perquè la carn d'ovella és calenta i no és apta per consumir-se en el tombant de la primavera i l'estiu quan la temperatura va augmentant gradualment i el temps és sec).

Ingredients: 100 grams cadascun de gola groga, anguila, carn de dinar, brots de soja i fideos, una mica de base d'olla calenta de Chongqing, gingebre en vinagre, all, MSG i sucre blanc.

Mètode de preparació: primer talleu la sang d'ànec a rodanxes, poseu-la en un wok i escalfeu-la amb aigua neta per al seu ús posterior, afegiu-hi una mica d'oli de cuina per sofregir les rodanxes de gingebre i all, afegiu-hi la base d'olla calenta Chongqing i deixeu-ho bullir després que la sopa estigui cuita, afegiu-hi sang d'ànec, tripes, vermianes, etc. cuit (anar amb compte de no coure massa les tripes).

<<:  Com tractar l'esquerda del cul amb picor?

>>:  Com tractar el dolor del cuir cabellut després de tenyir el cabell?

Recomanar articles

Un bol d'aigua, el refredat i la tos en tenen por

A la tardor i a l'hivern, el nombre de pacien...

Què és l'esquizofrènia? Tres símptomes principals de l'esquizofrènia

L'esquizofrènia no és una malaltia rara. Els ...

Mètodes de teràpia Bianstone Gua Sha

No sé si algun de nosaltres ha intentat utilitzar...

Per a què serveix el peròxid de dicumil?

El peròxid de diisopropil és insoluble en aigua, ...

Maped_Què passa amb Maped? Revisió de Maped_Maped i informació del lloc web

Maped_Què és Maped? Maped és una famosa marca fran...

Són efectius els vestits de protecció contra la radiació?

De fet, hi ha moltes coses a les quals les dones ...

Remeis de tractament per a la tinea capitis

La tinea capitis és una malaltia de la pell freqü...

Quins aliments heu de menjar per millorar la vostra immunitat?

La immunitat es pot considerar una línia de defen...

Quines són les conseqüències de la cistectomia?

A moltes persones se'ls ha eliminat la bufeta...

Com alleujar el dolor de les teules?

En general, abans que es produeixi l'erupció,...

Solubilitat estàndard del clorur de potassi

El clorur de potassi pot ser necessari en molts a...

Delexin té efectes secundaris greus. Com evitar-los

En la pràctica clínica actual, Delexin no és adeq...

Per què em fa mal la cintura i la part inferior de l'abdomen?

El dolor és un fenomen que les persones senten so...

Per què la micció freqüent és causada per diferents persones?

La micció freqüent és un problema extremadament c...