Per què es diu gamba?

Per què es diu gamba?

El nom de la gamba també s'anomena gambes orientals, que pertany al gènere Penaeus al phylum Arthropoda. Té un valor nutritiu molt alt i conté una espècie de gambes tradicional de gran qualitat. El motiu pel qual es diu gambes no és perquè sigui un mascle i una femella. El nom de llagostí té una llarga història. Menjar-ne una mica correctament de manera regular és bo per al teu cos.

Origen del nom: Les gambes no reben nom perquè sovint viuen en parelles d'un mascle i una femella. El nom de llagostins prové del fet que són de gran mida i antigament es venien sovint per parelles als mercats del nord. Al Huoqiying, fora del districte de Haidian, a Pequín, hi ha un plat famós per entretenir els convidats. Es fa amb gambes fresques, pollastre i més de 20 tipus d'ingredients. Es coneix comunament com a "gamba estofada", però quan va arribar al palau, tenia un nom més elegant, anomenat "matchmaker's self-matchmaker". Es tracta d'un plat de cort de la dinastia Qing que es diu que es va originar al Palau d'Estiu. Al palau de Qing, aquest plat es servia sempre que les donzelles de palau entraven o sortien del palau. Es va transmetre de generació en generació fins que es va estendre entre la gent i es va convertir en una delicadesa tradicional de la cuina familiar manxú.

Llagostins rostits en sec Ingredients: 1000 g de gambes Condiment: 25 g de gingebre 25 g d'escalunya 15 g de vi de cuina 2 g de MSG 10 g de sal 3 g de pebre 35 g d'oli de sèsam 30 g de sucre blanc Gambes 1. Traieu les arrels de les escalunyes i talleu-les a tires.3; els caps i els bigotis dels llagostins, i traieu els budells de sorra 4. Escalfeu un wok, afegiu-hi una mica d'oli de sèsam i sofregiu els llagostins per les dues cares;

5. Afegiu la meitat de la ceba i el gingebre, el vi de cocció, la sal, el pebre, el MSG, una mica de sucre i l'aigua 6. Poseu-ho a ebullició a foc fort, després feu-ho a foc lent durant 7-8 minuts i poseu les gambes en un plat 7. Afegiu la salsa original al foc, afegiu-hi una mica de sucre, l'escalfa i l'escalfa; 8. Quan la salsa espesseixi, hi aboquem una mica d'oli de sèsam i l'aboquem sobre les gambes.

<<:  Les boles de gambes i les de peix són equivalents a les píndoles anticonceptives

>>:  Quins són els beneficis de caminar descalç?

Recomanar articles

Quines precaucions s'han de prendre quan s'utilitza sèrum de verí de serp?

La gent encara té molta por a les serps, principa...

Què tal Jack Daniel's? Comentaris de Jack Daniel's i informació del lloc web

Què és el lloc web de Jack Daniel? Jack Daniel'...

Quins són els perills de la conjuntivitis?

L'aparició de conjuntivitis afectarà inevitab...

Com tractar l'anèmia aplàstica aguda

Per a l'anèmia aplàstica aguda, és important ...

Què puc fer si em sento inexplicablement irritat?

Moltes persones de tant en tant se senten inexpli...

Què fer si el colesterol de lipoproteïnes de baixa densitat és massa alt

Potser tothom no sap què és el colesterol de lipo...

Quins són els símptomes de la faringitis gonocòcica

La faringitis gonorrea es manifesta principalment...

Què vol dir pendent?

Per determinar és una paraula xinesa comuna, que ...

Sis petites coses per protegir el fetge

El fetge juga un paper en l'eliminació de tox...

El TPU és perjudicial per al cos humà?

El TPU és un nou tipus de material respectuós amb...

Què és la hidroxietil cel·lulosa?

La hidroxietil cel·lulosa és una pols no tòxica i...

Què causa el tinnitus? Cal conèixer aquests factors

El tinnitus és una il·lusió del sistema auditiu, ...

Què he de fer si tinc pústules als ulls?

Com diu la dita, "els ulls són les finestres...

Quina és la funció de l'Astragal?

Beiqi, també conegut com Huangqi, és una de les m...