Ara que el nostre nivell de vida ha millorat, la dieta diària de la gent ha millorat cada cop Molta gent està acostumada a menjar peix i carn grans, i no poden menjar sense carn. Normalment menjo molt poca fibra crua. Aquests hàbits alimentaris poc saludables són molt perjudicials per a la nostra salut. Els lípids sanguinis alts seran cada cop més freqüents. Els medicaments són verins de tres parts Per prevenir els coàguls de sang, és possible que vulgueu menjar més dels següents aliments: Gingebre El gingebre conté shogaol i shogaol, que tenen efectes anticoagulants més forts que l'aspirina, per la qual cosa se'l coneix com el "eliminador de sang". Pot reduir la viscositat de la sang, reduir l'agregació plaquetària i jugar un paper en la prevenció de l'infart de miocardi i l'infart cerebral. ceba Les cebes contenen prostaglandines, que poden dilatar els vasos sanguinis, reduir la viscositat de la sang, augmentar el flux sanguini i prevenir la trombosi. Un altre ingredient de la ceba, la quercetina, pot inhibir l'agregació plaquetària i prevenir els coàguls de sang. Peix A més de regular els lípids sanguinis, el peix també pot reduir el fibrinogen sanguini i té un efecte antitrombòtic. Té Els científics creuen que el te pot inhibir l'agregació plaquetària i promoure l'activitat del sistema fibrinolític, evitant així la trombosi. El component de catequina del te verd té el mateix efecte d'agregació antiplaquetària que l'aspirina. Per tant, beure te verd regularment no només té efectes antitrombòtics, sinó que també ajuda a diluir la sang. Fong Negre El fong negre conté aminoàcids, esterols, àcid de guanosina, àcid glutàmic, minerals i vitamines, així com una varietat de substàncies antitrombòtiques com l'adrenalina, que poden inhibir l'agregació plaquetària i així prevenir la trombosi. Puré de civada La civada és rica en β-glucans i fibra dietètica, que pot inhibir l'absorció de colesterol per part del cos i tenir un bon efecte en la regulació dels lípids sanguinis. A més, la civada pot aportar una forta sensació de plenitud, fent que la gent no tingui gana durant molt de temps. Com que el β-glucan, l'ingredient més important per a la salut de la civada, és una fibra soluble en aigua, només pot tenir un paper de promoció de la salut quan es dissol, per tant, beure civada és millor que menjar-ne. La tecnologia d'extracció de la farina de civada garanteix que estigui lliure d'additius, sucre i sodi, i extreu completament tots els nutrients de la civada. Al mateix temps, la polpa de civada és líquida, cosa que garanteix que el cos humà absorbeixi més fàcilment la fibra dietètica soluble sense necessitat d'una conversió secundària. oli d'oliva L'oli d'oliva pot reduir l'adhesió plaquetària i l'alliberament de plaquetes del tromboxà A, inhibint així l'agregació plaquetària i la formació de trombosi. Verdures i Fruites Les verdures i les fruites contenen vitamina C i fibra dietètica, que poden inhibir l'agregació plaquetària, reduir el contingut de fibrinogen i la viscositat de la sang a la sang, evitant així la trombosi. |
<<: Quins són els símptomes de la púrpura de Henoch-Schönlein
>>: Quins són els efectes secundaris de la injecció d'Oxiracetam?
Un cos sa sempre us pot aportar molts beneficis, ...
En general, la trombocitopènia és una malaltia qu...
Les persones que es troben en el període de febre...
Els quists del cos luti són realment comuns en mo...
La malaltia cardíaca és una greu amenaça per a la...
La vida social d'avui ha canviat molt a causa...
Les branques i fulles seques de Platycladus orien...
Què és el lloc web de l'Australian Daily Teleg...
Crec que qualsevol persona que hagi estudiat quím...
Crec que molts amics que treballen a les gasoline...
Què és Drake Group? Delek Group és una empresa ene...
Helicobacter pylori és una de les causes importan...
Què és Smart? Smart és una marca de cotxes compact...
Tots sabem que hem d'utilitzar un coixí quan ...
Les dents blanques són un signe de salut i belles...