La carn de porc és una de les carns més utilitzades en la nostra dieta diària Un porc es pot dividir en diferents parts de la carn. La carn de les diferents parts d'un porc té qualitats diferents, de manera que el gust dels plats que s'hi fa també és una carn relativament tendra, però moltes persones no saben què és el llom de porc a l'hora de comprar la carn. 1. Introducció El més conegut i comú és el ventre de porc, que també s'anomena costella i que es troba a l'abdomen del porc. La carn s'omple de greix i carn magra en capes alternes, per això s'anomena ventresca de porc. El greix de la panxa de porc es fon quan s'escalfa, i la carn magra és tendra, la qual cosa la fa apta per fer una varietat de plats. Incloent sofregit, estofat, estofat, estofat, carn de porc dues vegades cuita, etc. 2. Ubicació 1. Filet: És la carn magra connectada a les costelles sota la columna vertebral. El filet sol ser el resultat d'eliminar els ossos de les costelles. El filet és tendre i no té tendons. És tota carn magra. També és la carn més tendra del porc i és fàcil de processar. Es pot tallar a rodanxes o triturar, i és adequat per a plats com el sofregit, el sofregit i el sofregit. Com ara el porc agredolç, el filet de porc fregit suau, etc. 2. Carn d'entrepà: Situat a la part superior de la pota davantera, la carn és dura i té tendons Absorbeix aigua amb facilitat i és apta per farcir mandonguilles. 3. Carn d'espatlla de porc: aquest tros de carn és de l'espatlla superior del porc. Cada porc només pesa cinc o sis lliures. La carn és deliciosa, tendra, fragant i no es cuita en excés encara que es cuini amb freqüència. Es pot utilitzar per rostir, fregir, rostir, barbacoa, guisar, etc. 4. Carn de gropa: Situada a la part superior de les natges, la carn és tendra i es pot utilitzar en lloc del filet. 5. Carn d'abeurador frontal: La carn de la part de sota del coll i per sobre de la panxa té una textura suau i es pot fer fregida, sofregida o sofregida. 6. Carn de primera fila: també coneguda com a carn del cervell superior, és un tros de carn a l'esquena propera al coll. La carn és relativament tendra i té fibres musculars llargues. És apta per sofregir, sofregir, escalfar, etc. 3. Notes Situat al coll, conté un gran nombre de ganglis limfàtics, lipomes i altres patògens i virus, i la carn és de mala qualitat, per la qual cosa no es recomana menjar. |
<<: Com fer que les pestanyes creixin més llargues?
>>: Quines són les reaccions adverses de la injecció de Yinzhihuang?
Si feu un ús excessiu dels ulls a la vostra vida ...
És un fenomen comú a la vida que la pell es torni...
Les línies verticals negres a l'ungla del pol...
Què és el lloc web de Total? Total és una companyi...
L'hivern torna a estar aquí i moltes persones...
La tintura del cabell s'ha convertit en una m...
Què és el lloc web de l'ACM? L'Associació ...
La sopa de mongetes mungo és una beguda d'all...
Els nivells de vida d'avui milloren constantm...
Què és Homerton College, Universitat de Cambridge?...
Els mosquits a l'estiu són molt molests. Molt...
El problema de les al·lèrgies a la pell preocupa ...
Quina és la pàgina web del Cesena Football Club? E...
Què és City Data Network? City-Data.com és un cone...
A la vida, molts amics tenen el mal hàbit de l...