La carn de porc és una de les carns més utilitzades en la nostra dieta diària Un porc es pot dividir en diferents parts de la carn. La carn de les diferents parts d'un porc té qualitats diferents, de manera que el gust dels plats que s'hi fa també és una carn relativament tendra, però moltes persones no saben què és el llom de porc a l'hora de comprar la carn. 1. Introducció El més conegut i comú és el ventre de porc, que també s'anomena costella i que es troba a l'abdomen del porc. La carn s'omple de greix i carn magra en capes alternes, per això s'anomena ventresca de porc. El greix de la panxa de porc es fon quan s'escalfa, i la carn magra és tendra, la qual cosa la fa apta per fer una varietat de plats. Incloent sofregit, estofat, estofat, estofat, carn de porc dues vegades cuita, etc. 2. Ubicació 1. Filet: És la carn magra connectada a les costelles sota la columna vertebral. El filet sol ser el resultat d'eliminar els ossos de les costelles. El filet és tendre i no té tendons. És tota carn magra. També és la carn més tendra del porc i és fàcil de processar. Es pot tallar a rodanxes o triturar, i és adequat per a plats com el sofregit, el sofregit i el sofregit. Com ara el porc agredolç, el filet de porc fregit suau, etc. 2. Carn d'entrepà: Situat a la part superior de la pota davantera, la carn és dura i té tendons Absorbeix aigua amb facilitat i és apta per farcir mandonguilles. 3. Carn d'espatlla de porc: aquest tros de carn és de l'espatlla superior del porc. Cada porc només pesa cinc o sis lliures. La carn és deliciosa, tendra, fragant i no es cuita en excés encara que es cuini amb freqüència. Es pot utilitzar per rostir, fregir, rostir, barbacoa, guisar, etc. 4. Carn de gropa: Situada a la part superior de les natges, la carn és tendra i es pot utilitzar en lloc del filet. 5. Carn d'abeurador frontal: La carn de la part de sota del coll i per sobre de la panxa té una textura suau i es pot fer fregida, sofregida o sofregida. 6. Carn de primera fila: també coneguda com a carn del cervell superior, és un tros de carn a l'esquena propera al coll. La carn és relativament tendra i té fibres musculars llargues. És apta per sofregir, sofregir, escalfar, etc. 3. Notes Situat al coll, conté un gran nombre de ganglis limfàtics, lipomes i altres patògens i virus, i la carn és de mala qualitat, per la qual cosa no es recomana menjar. |
<<: Com fer que les pestanyes creixin més llargues?
>>: Quines són les reaccions adverses de la injecció de Yinzhihuang?
El cos humà és molt complex, amb moltes articulac...
Què és el lloc web de LG Twins? LG Twins (LG 트윈스프로...
Crec que la majoria dels meus amics són conscient...
En general, cal alinear les dents per mantenir un...
Què és Kids' WB? Kids' WB (Warner Animatio...
Quin és el lloc web de Hershey Chocolate? The Hers...
Durant el tractament de la dissecció aòrtica, els...
Crec que moltes amigues tenen problemes d'inf...
En general, el mal alè està relacionat amb la hum...
Alleghany Company_Què és Alleghany? Alleghany Corp...
En la nostra vida diària, sempre no podem control...
Moltes persones creuen que afegir ous crus a la c...
Moltes persones no tenen una comprensió profunda ...
Els peus són la part que suporta el cos quan cami...
Si sents una sensació de distensió a l'anus, ...