La carn de porc és una de les carns més utilitzades en la nostra dieta diària Un porc es pot dividir en diferents parts de la carn. La carn de les diferents parts d'un porc té qualitats diferents, de manera que el gust dels plats que s'hi fa també és una carn relativament tendra, però moltes persones no saben què és el llom de porc a l'hora de comprar la carn. 1. Introducció El més conegut i comú és el ventre de porc, que també s'anomena costella i que es troba a l'abdomen del porc. La carn s'omple de greix i carn magra en capes alternes, per això s'anomena ventresca de porc. El greix de la panxa de porc es fon quan s'escalfa, i la carn magra és tendra, la qual cosa la fa apta per fer una varietat de plats. Incloent sofregit, estofat, estofat, estofat, carn de porc dues vegades cuita, etc. 2. Ubicació 1. Filet: És la carn magra connectada a les costelles sota la columna vertebral. El filet sol ser el resultat d'eliminar els ossos de les costelles. El filet és tendre i no té tendons. És tota carn magra. També és la carn més tendra del porc i és fàcil de processar. Es pot tallar a rodanxes o triturar, i és adequat per a plats com el sofregit, el sofregit i el sofregit. Com ara el porc agredolç, el filet de porc fregit suau, etc. 2. Carn d'entrepà: Situat a la part superior de la pota davantera, la carn és dura i té tendons Absorbeix aigua amb facilitat i és apta per farcir mandonguilles. 3. Carn d'espatlla de porc: aquest tros de carn és de l'espatlla superior del porc. Cada porc només pesa cinc o sis lliures. La carn és deliciosa, tendra, fragant i no es cuita en excés encara que es cuini amb freqüència. Es pot utilitzar per rostir, fregir, rostir, barbacoa, guisar, etc. 4. Carn de gropa: Situada a la part superior de les natges, la carn és tendra i es pot utilitzar en lloc del filet. 5. Carn d'abeurador frontal: La carn de la part de sota del coll i per sobre de la panxa té una textura suau i es pot fer fregida, sofregida o sofregida. 6. Carn de primera fila: també coneguda com a carn del cervell superior, és un tros de carn a l'esquena propera al coll. La carn és relativament tendra i té fibres musculars llargues. És apta per sofregir, sofregir, escalfar, etc. 3. Notes Situat al coll, conté un gran nombre de ganglis limfàtics, lipomes i altres patògens i virus, i la carn és de mala qualitat, per la qual cosa no es recomana menjar. |
<<: Com fer que les pestanyes creixin més llargues?
>>: Quines són les reaccions adverses de la injecció de Yinzhihuang?
Sempre se sent dèbil per tot arreu. Hi ha moltes ...
El geperut és una deformitat espinal comuna causa...
La pleuresia és una malaltia comuna que pot passa...
La tinea pedis és contagiosa, que és el que acost...
L'onicomicosi és una malaltia molt freqüent, ...
Crec que la majoria de la gent s'ha d'hav...
L'apendicitis és una malaltia relativament fr...
Què és The Star? Star és un diari en turc amb una ...
La massa mediastínica anterior és una ombra que e...
La toxicitat fetal, també coneguda com a malaltia...
Quan escollim aliments que conserven la salut, he...
Moltes persones pateixen mal d'esquena poster...
Molta gent vol saber quins són els efectes de la ...
La neuronitis vestibular és una malaltia que es p...
Què és el lloc web de vídeos d'entreteniment M...