On és el filet de porc al porc?

On és el filet de porc al porc?

La carn de porc és una de les carns més utilitzades en la nostra dieta diària Un porc es pot dividir en diferents parts de la carn. La carn de les diferents parts d'un porc té qualitats diferents, de manera que el gust dels plats que s'hi fa també és una carn relativament tendra, però moltes persones no saben què és el llom de porc a l'hora de comprar la carn.

1. Introducció

El més conegut i comú és el ventre de porc, que també s'anomena costella i que es troba a l'abdomen del porc. La carn s'omple de greix i carn magra en capes alternes, per això s'anomena ventresca de porc. El greix de la panxa de porc es fon quan s'escalfa, i la carn magra és tendra, la qual cosa la fa apta per fer una varietat de plats. Incloent sofregit, estofat, estofat, estofat, carn de porc dues vegades cuita, etc.

2. Ubicació

1. Filet: És la carn magra connectada a les costelles sota la columna vertebral. El filet sol ser el resultat d'eliminar els ossos de les costelles. El filet és tendre i no té tendons. És tota carn magra. També és la carn més tendra del porc i és fàcil de processar. Es pot tallar a rodanxes o triturar, i és adequat per a plats com el sofregit, el sofregit i el sofregit. Com ara el porc agredolç, el filet de porc fregit suau, etc.

2. Carn d'entrepà: Situat a la part superior de la pota davantera, la carn és dura i té tendons Absorbeix aigua amb facilitat i és apta per farcir mandonguilles.

3. Carn d'espatlla de porc: aquest tros de carn és de l'espatlla superior del porc. Cada porc només pesa cinc o sis lliures. La carn és deliciosa, tendra, fragant i no es cuita en excés encara que es cuini amb freqüència. Es pot utilitzar per rostir, fregir, rostir, barbacoa, guisar, etc.

4. Carn de gropa: Situada a la part superior de les natges, la carn és tendra i es pot utilitzar en lloc del filet.

5. Carn d'abeurador frontal: La carn de la part de sota del coll i per sobre de la panxa té una textura suau i es pot fer fregida, sofregida o sofregida.

6. Carn de primera fila: també coneguda com a carn del cervell superior, és un tros de carn a l'esquena propera al coll. La carn és relativament tendra i té fibres musculars llargues. És apta per sofregir, sofregir, escalfar, etc.

3. Notes

Situat al coll, conté un gran nombre de ganglis limfàtics, lipomes i altres patògens i virus, i la carn és de mala qualitat, per la qual cosa no es recomana menjar.

<<:  Com fer que les pestanyes creixin més llargues?

>>:  Quines són les reaccions adverses de la injecció de Yinzhihuang?

Recomanar articles

Com desfer-se dels ulls injectats de sang?

Si feu un ús excessiu dels ulls a la vostra vida ...

Quina és la raó de les línies verticals negres a l'ungla del polze

Les línies verticals negres a l'ungla del pol...

Què tal en Total? Total de ressenyes de l'empresa i informació del lloc web

Què és el lloc web de Total? Total és una companyi...

El dany de beure aigua calenta d'un got de plàstic

L'hivern torna a estar aquí i moltes persones...

Quins són els perills del tint de cabell freqüent?

La tintura del cabell s'ha convertit en una m...

La sopa de mongetes mung pot desfer la medicina occidental?

La sopa de mongetes mungo és una beguda d'all...

Com fer que la roba groga sigui blanca?

Els nivells de vida d'avui milloren constantm...

Què fer si una picada de mosquit deixa cicatrius

Els mosquits a l'estiu són molt molests. Molt...

Com resoldre l'al·lèrgia facial i el peeling

El problema de les al·lèrgies a la pell preocupa ...

Quins són els símptomes de l'addicció a l'alcohol?

A la vida, molts amics tenen el mal hàbit de l...