Sopa de carn magra de Codonopsis i Radix Ophiopogonis

Sopa de carn magra de Codonopsis i Radix Ophiopogonis

Les tres herbes medicinals, Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus i Rehmannia glutinosa, són ingredients d'alta qualitat per a la conservació de la salut. Quan es combinen amb carn magra de porc, ñame nutritiu, dàtils vermells, rodanxes de gingebre, etc., es barregen en una sopa que té els efectes de nodrir, enfortir i hidratar el cos, hidratar i hidratar el cos. i alleujar la tos. Aquesta sopa també és molt adequada per a persones amb set, restrenyiment, llengua seca, gent gran amb manca de líquid yin o diabetis. Aquesta sopa també és eficaç per a persones amb constitucions febles o dones que volen fer la seva pell més lluminosa i llisa. 1. Ingredients: 300 grams de carn magra, 200 grams de ñame, 15 grams de Codonopsis pilosula, arrel de Rehmannia, 10 grams d'Ophiopogon japonicus, dàtils vermells, rodanxes de gingebre, sal i essència de pollastre en les quantitats adequades.

1. Mètode

1. Renteu la carn magra, talleu-la a trossos, escalfeu-la amb aigua bullint, traieu-la de l'aigua, esbandida i escorreu-la i talleu el ñame i el gingebre;

2. Aboqueu aigua a l'olla i deixeu-ho bullir, després afegiu-hi la carn magra, Codonopsis pilosula, arrel de Rehmannia, Ophiopogon japonicus, ñame xinès, gingebre i deixeu-ho coure a foc lent.

3. Quan el ñame estigui suau, deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui ben cuit, després afegiu-hi sal i essència de pollastre al gust.

2. Característiques dels plats

Ophiopogon japonicus, Codonopsis pilosula i sopa de carn magra és una delicadesa saludable feta amb Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus, dàtils vermells, etc. La fragància de Codonopsis pilosula i Ophiopogon japonicus penetra a la carn magra, deixant la gent amb la sensació de voler més després de tastar-la. 4. Valor nutricional 1. Codonopsis té els efectes de millorar la immunitat, dilatar els vasos sanguinis, baixar la pressió arterial, millorar la microcirculació i millorar la funció hematopoètica.

2. Ophiopogon japonicus té els efectes de nodrir el yin i produir líquid corporal, humitejar els pulmons i netejar el cor, i beneficiar l'estómac i produir líquid corporal. L'herba medicinal Ophiopogon japonicus és dolça, freda i refrescant. És bona per netejar la calor del cor i els pulmons, nodrir el yin i alleujar la inquietud, també pot netejar l'estómac i els intestins, calmar la sequedat. Nodreix el yin i elimina la calor, i pot tractar la deficiència de yin, la calor interna o la malaltia per calor que danya el fluid corporal, la irritabilitat i la set humiteja els pulmons i alleuja la tos, i s'utilitza per tractar la tos, la flema gruixuda i la reversió del qi causada per la sequedat i la calor que danya els pulmons.

3. El ñam té els efectes de nodrir la melsa i l'estómac, afavorir la producció de líquids i beneficiar els pulmons, nodrir el yin i el yang, enfortir els ronyons, desintoxicar i millorar el metabolisme.

4. La carn magra de porc té els efectes de nodrir el cos, nodrir el yin i hidratar la sequedat i enriquir els músculs i la pell.

5. Aquesta sopa té les funcions de nodrir el yin i humitejar la sequedat, enfortir la melsa i l'estómac, millorar les funcions corporals i reposar la deficiència i enfortir el cos. La Codonopsis pilosula de la sopa és de naturalesa dolça i suau, i té l'efecte d'enfortir la melsa, reposar el qi i afavorir el líquid corporal. L'arrel de Rehmannia crua és de naturalesa dolça, freda i humida, i té l'efecte de nodrir el yin, nodrir la sang i humitejar la sequedat. Ophiopogon japonicus és de naturalesa dolça amb un sabor lleugerament amarg Nodreix el yin, produeix líquid corporal, humiteja els pulmons i neteja el cor.

3. Grups tabú

1. Persones amb deficiència de melsa i estómac i diarrea per fred

2 Si la melsa és feble i la humitat és excessiva, i la flema i la humitat s'acumulen a l'interior del cos.

4. Consells

De fet, no importa quin tipus de sopa faci, el millor és mantenir el seu sabor original. Així doncs, la manera més senzilla de fer aquesta sopa és: blanqueu primer la carn magra, després talleu-la a rodanxes o la forma que vulgueu, poseu-hi ingredients com Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus, ñame xinès, Rehmannia glutinosa, etc., afegiu-hi unes rodanxes de gingebre i guiseu-la, i després afegiu-hi una mica de sal i essència de pollastre cuinada.

<<:  És útil aplicar pasta de dents si hi ha geniva enganxada al cabell?

>>:  L'eficàcia de les olives verdes i la carn magra

Recomanar articles

Quins són els perills de les torres de senyal per al cos humà?

Amb el desenvolupament continu de la tecnologia, ...

Què he de fer si em fa mal l'estómac per la tos?

Quan tens un refredat, normalment tindreu un símp...

Com tractar millor la infecció per herpes

La infecció per herpes és una malaltia comuna de ...

Taquicàrdia sinusal amb arítmia, l'estat d'ànim és extremadament important

Els experts diuen: la taquicàrdia sinusal causada...

Quins són els efectes del cristall verd

El cristall verd és un cristall relativament únic...

Què passa quan surt la llet durant l'embaràs?

Després de l’embaràs, és normal que els pits ting...

La diferència entre imprimació i protector solar

Hi ha molts tipus de cosmètics, les dones haurien...

La cocció de moniatos requereix una bona temperatura i temps del forn

Quan es mengen moniatos al forn per primera vegad...

Tractament de la malaltia de la tiroide per evitar l'efecte papallona

La malaltia de la tiroide és una malaltia relativ...

Quins són els perills del tint de cabell a llarg termini?

Tots sabem que el cabell ens manté el cap calent ...

Consells per eliminar l'escala de les ampolles de te

Si hi ha massa acumulació d'escales a l'a...

Què tal Rinnai? Ressenyes de Rinnai i informació del lloc web

Què és Rinnai? Rinnai Corporation és un fabricant ...

Quins són els tractaments dietètics per als símptomes de l'úlcera bulbar?

L'úlcera del bulb també es coneix com a úlcer...