Sopa de carn magra de Codonopsis i Radix Ophiopogonis

Sopa de carn magra de Codonopsis i Radix Ophiopogonis

Les tres herbes medicinals, Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus i Rehmannia glutinosa, són ingredients d'alta qualitat per a la conservació de la salut. Quan es combinen amb carn magra de porc, ñame nutritiu, dàtils vermells, rodanxes de gingebre, etc., es barregen en una sopa que té els efectes de nodrir, enfortir i hidratar el cos, hidratar i hidratar el cos. i alleujar la tos. Aquesta sopa també és molt adequada per a persones amb set, restrenyiment, llengua seca, gent gran amb manca de líquid yin o diabetis. Aquesta sopa també és eficaç per a persones amb constitucions febles o dones que volen fer la seva pell més lluminosa i llisa. 1. Ingredients: 300 grams de carn magra, 200 grams de ñame, 15 grams de Codonopsis pilosula, arrel de Rehmannia, 10 grams d'Ophiopogon japonicus, dàtils vermells, rodanxes de gingebre, sal i essència de pollastre en les quantitats adequades.

1. Mètode

1. Renteu la carn magra, talleu-la a trossos, escalfeu-la amb aigua bullint, traieu-la de l'aigua, esbandida i escorreu-la i talleu el ñame i el gingebre;

2. Aboqueu aigua a l'olla i deixeu-ho bullir, després afegiu-hi la carn magra, Codonopsis pilosula, arrel de Rehmannia, Ophiopogon japonicus, ñame xinès, gingebre i deixeu-ho coure a foc lent.

3. Quan el ñame estigui suau, deixeu-ho coure a foc lent fins que estigui ben cuit, després afegiu-hi sal i essència de pollastre al gust.

2. Característiques dels plats

Ophiopogon japonicus, Codonopsis pilosula i sopa de carn magra és una delicadesa saludable feta amb Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus, dàtils vermells, etc. La fragància de Codonopsis pilosula i Ophiopogon japonicus penetra a la carn magra, deixant la gent amb la sensació de voler més després de tastar-la. 4. Valor nutricional 1. Codonopsis té els efectes de millorar la immunitat, dilatar els vasos sanguinis, baixar la pressió arterial, millorar la microcirculació i millorar la funció hematopoètica.

2. Ophiopogon japonicus té els efectes de nodrir el yin i produir líquid corporal, humitejar els pulmons i netejar el cor, i beneficiar l'estómac i produir líquid corporal. L'herba medicinal Ophiopogon japonicus és dolça, freda i refrescant. És bona per netejar la calor del cor i els pulmons, nodrir el yin i alleujar la inquietud, també pot netejar l'estómac i els intestins, calmar la sequedat. Nodreix el yin i elimina la calor, i pot tractar la deficiència de yin, la calor interna o la malaltia per calor que danya el fluid corporal, la irritabilitat i la set humiteja els pulmons i alleuja la tos, i s'utilitza per tractar la tos, la flema gruixuda i la reversió del qi causada per la sequedat i la calor que danya els pulmons.

3. El ñam té els efectes de nodrir la melsa i l'estómac, afavorir la producció de líquids i beneficiar els pulmons, nodrir el yin i el yang, enfortir els ronyons, desintoxicar i millorar el metabolisme.

4. La carn magra de porc té els efectes de nodrir el cos, nodrir el yin i hidratar la sequedat i enriquir els músculs i la pell.

5. Aquesta sopa té les funcions de nodrir el yin i humitejar la sequedat, enfortir la melsa i l'estómac, millorar les funcions corporals i reposar la deficiència i enfortir el cos. La Codonopsis pilosula de la sopa és de naturalesa dolça i suau, i té l'efecte d'enfortir la melsa, reposar el qi i afavorir el líquid corporal. L'arrel de Rehmannia crua és de naturalesa dolça, freda i humida, i té l'efecte de nodrir el yin, nodrir la sang i humitejar la sequedat. Ophiopogon japonicus és de naturalesa dolça amb un sabor lleugerament amarg Nodreix el yin, produeix líquid corporal, humiteja els pulmons i neteja el cor.

3. Grups tabú

1. Persones amb deficiència de melsa i estómac i diarrea per fred

2 Si la melsa és feble i la humitat és excessiva, i la flema i la humitat s'acumulen a l'interior del cos.

4. Consells

De fet, no importa quin tipus de sopa faci, el millor és mantenir el seu sabor original. Així doncs, la manera més senzilla de fer aquesta sopa és: blanqueu primer la carn magra, després talleu-la a rodanxes o la forma que vulgueu, poseu-hi ingredients com Codonopsis pilosula, Ophiopogon japonicus, ñame xinès, Rehmannia glutinosa, etc., afegiu-hi unes rodanxes de gingebre i guiseu-la, i després afegiu-hi una mica de sal i essència de pollastre cuinada.

<<:  És útil aplicar pasta de dents si hi ha geniva enganxada al cabell?

>>:  L'eficàcia de les olives verdes i la carn magra

Recomanar articles

Aquests 5 mals hàbits són com un suïcidi lent

El cor, el fetge, la melsa, els pulmons i els ron...

És bona la roba de protecció contra la radiació?

Quan les dones estan embarassades, hi ha molts pr...

Què causa la baixa progesterona? Aquesta és la raó comuna!

Avui en dia, cada vegada més dones pateixen nivel...

Quines malalties hi ha a l'ortopèdia?

En ortopèdia hi ha moltes malalties, les més freq...

Què passa amb LinkPrice? Revisions d'enllaços i informació del lloc web

Què és LinkPrice? LinkPrice: el proveïdor de serve...

7 aliments que són bons per al teu cor

El cor és l'òrgan més important del nostre co...

Els beneficis de beure aigua salada a primera hora del matí

Beure un got d'aigua salada lleugera quan et ...

Què passa amb Yoox? Revisió de Yoox i informació del lloc web

Què és Yoox? Yoox és un lloc web de compres molt p...

Quins són els elements de la prova d'orina?

La salut del sistema urinari és especialment impo...

Quins són els mètodes per alleujar els mals de cap i els tinnitus?

Mal de cap i tinnitus no són símptomes infreqüent...

Quins són els usos del pol·len de pi?

Quan es parla de pins, la gent pensarà en pinyons...