Moltes persones poden no estar familiaritzades amb la planta de Thornywood Seed, i no saben quins efectes té aquesta planta. De fet, aquesta planta es pot utilitzar com a material medicinal xinès després d'alguns processos, però no tothom la pot utilitzar, especialment per a persones amb una forma física deficient. Valor principal Valor nutricional Les llavors i les fulles de les llavors de Moringa són riques en nutrients, però, com que les llavors de Moringa contenen bioàlcalis i flavonoides de moringa, es recomana als pacients amb hipertensió, diabetis i dones embarassades que les consumeixin amb moderació després de rebre l'assessorament d'un metge. Segons les proves realitzades per les agències rellevants, el contingut total de sucre de les llavors de Moringa és del 6,9% al 9,5%, el contingut de proteïnes és del 36,2% al 38,7%, el contingut de greix és del 33,8% al 38,2%, el contingut de potassi és de 515,3 a 617,6%, el contingut de 5,5 mg/100,3 mg/g/g de calci El contingut de ferro és de 2,9 a 3,5 mg/100 g. Entre ells, el contingut d'àcid oleic és del 22,6%, l'àcid vaccènic és del 18,1%, l'àcid elaídic és del 13,5%, la monooleïna és del 9,2% i l'àcid palmític és del 8,1%. Es pot veure que el component amb la proporció nutricional més alta de les llavors de Moringa és l'àcid oleic, un àcid gras omega-9 monoinsaturat que existeix en animals i plantes. L'àcid oleic no és una substància rara. Els pistatxos i les ametlles també són rics en aquesta substància. Pel que fa al contingut de potassi, els plàtans contenen 330 mg/100 g, que és menys del doble que les llavors de moringa. Pel que fa al contingut de ferro, els espinacs no són alts entre les verdures, només 2,7 mg/100 g, però aquest valor és suficient per competir amb les llavors de moringa. Pel que fa al contingut en calci, la llet conté 1250 mg per litre, que equival a uns 125 mg/100 g, que és similar al contingut de les llavors de moringa. Menjar Les llavors i les fulles de moringa són riques en nutrients. LS Ching et al van publicar l'any 2001 que el contingut de vitamina E en 100 grams de fulles fresques de Moringa índia tradicional és d'uns 9 mg, i el contingut de les fulles seques és d'uns 16,2 mg. Segons els càlculs, només tres cullerades (uns 25 grams) de pols de fulla de Moringa seca contenen el 270% de la vitamina A diària, el 42% de proteïnes, el 125% de calci, el 70% de ferro i el 22% de la vitamina C que necessiten els nens petits. Per a les dones embarassades i en període de lactància, les fulles i les beines de Moringa també poden ajudar a mantenir la seva salut i la dels seus fetus o nadons, aportant grans quantitats de ferro, proteïnes, coure, sofre i vitamina B. Tanmateix, per obtenir grans beneficis, alguns comerciants sense escrúpols barregen llavors de moringa cultivades artificialment amb les llavors de moringa pures originals, fent que els components nutricionals de la moringa en si mateix mutin segons els canvis ambientals, donant lloc a reaccions al·lèrgiques en alguns pacients després d'una ingestió accidental. |
<<: L'efecte principal de la pomada de cloramfenicol
>>: La nebulització és eficaç per a la rinitis?
Quina és la plataforma de visualització de mapes d...
Què és Toronto Online? Torcn.com és la comunitat x...
L'extracció de dents és una cosa bastant dolo...
Què és el lloc web de la United Services Automobil...
La uretritis és una malaltia clínica freqüent, i ...
Quan l'esperma masculí i l'òvul femení es...
Per tractar la cistitis amb eficàcia, ara algunes...
Les hemorroides externes trombosades són una mala...
Moltes persones no saben què causa els ulls ennuv...
Quin és el lloc web de la Universitat Putra Malays...
Molta gent està d'acord amb la dita que diu q...
Què és el lloc web de la SEC? La Comissió de Borsa...
Què és el lloc web del Daily Express? El Daily Exp...
Quin és el lloc web de la llet en pols Xubeier? Br...
Remull els peus amb artemisa envellida no és una ...