Moltes persones poden no estar familiaritzades amb la planta de Thornywood Seed, i no saben quins efectes té aquesta planta. De fet, aquesta planta es pot utilitzar com a material medicinal xinès després d'alguns processos, però no tothom la pot utilitzar, especialment per a persones amb una forma física deficient. Valor principal Valor nutricional Les llavors i les fulles de les llavors de Moringa són riques en nutrients, però, com que les llavors de Moringa contenen bioàlcalis i flavonoides de moringa, es recomana als pacients amb hipertensió, diabetis i dones embarassades que les consumeixin amb moderació després de rebre l'assessorament d'un metge. Segons les proves realitzades per les agències rellevants, el contingut total de sucre de les llavors de Moringa és del 6,9% al 9,5%, el contingut de proteïnes és del 36,2% al 38,7%, el contingut de greix és del 33,8% al 38,2%, el contingut de potassi és de 515,3 a 617,6%, el contingut de 5,5 mg/100,3 mg/g/g de calci El contingut de ferro és de 2,9 a 3,5 mg/100 g. Entre ells, el contingut d'àcid oleic és del 22,6%, l'àcid vaccènic és del 18,1%, l'àcid elaídic és del 13,5%, la monooleïna és del 9,2% i l'àcid palmític és del 8,1%. Es pot veure que el component amb la proporció nutricional més alta de les llavors de Moringa és l'àcid oleic, un àcid gras omega-9 monoinsaturat que existeix en animals i plantes. L'àcid oleic no és una substància rara. Els pistatxos i les ametlles també són rics en aquesta substància. Pel que fa al contingut de potassi, els plàtans contenen 330 mg/100 g, que és menys del doble que les llavors de moringa. Pel que fa al contingut de ferro, els espinacs no són alts entre les verdures, només 2,7 mg/100 g, però aquest valor és suficient per competir amb les llavors de moringa. Pel que fa al contingut en calci, la llet conté 1250 mg per litre, que equival a uns 125 mg/100 g, que és similar al contingut de les llavors de moringa. Menjar Les llavors i les fulles de moringa són riques en nutrients. LS Ching et al van publicar l'any 2001 que el contingut de vitamina E en 100 grams de fulles fresques de Moringa índia tradicional és d'uns 9 mg, i el contingut de les fulles seques és d'uns 16,2 mg. Segons els càlculs, només tres cullerades (uns 25 grams) de pols de fulla de Moringa seca contenen el 270% de la vitamina A diària, el 42% de proteïnes, el 125% de calci, el 70% de ferro i el 22% de la vitamina C que necessiten els nens petits. Per a les dones embarassades i en període de lactància, les fulles i les beines de Moringa també poden ajudar a mantenir la seva salut i la dels seus fetus o nadons, aportant grans quantitats de ferro, proteïnes, coure, sofre i vitamina B. Tanmateix, per obtenir grans beneficis, alguns comerciants sense escrúpols barregen llavors de moringa cultivades artificialment amb les llavors de moringa pures originals, fent que els components nutricionals de la moringa en si mateix mutin segons els canvis ambientals, donant lloc a reaccions al·lèrgiques en alguns pacients després d'una ingestió accidental. |
<<: L'efecte principal de la pomada de cloramfenicol
>>: La nebulització és eficaç per a la rinitis?
Què és DIY Network? DIY Network és un canal nord-a...
Les cataractes i les opacitats vítries són malalt...
Alguns amics poden tenir algunes taques a la cara...
Moltes persones són especialment propenses a enfa...
Si aboqueu accidentalment vi negre a la roba, ser...
Quan sentim dolor a la meitat de l’abdomen, haurí...
Els ous són una cosa que ens coneixen molt sovint...
La gelatina de pell d'ase és un aliment nutri...
Algunes persones tenen uns hàbits alimentaris irr...
El raquitisme és una malaltia relativament freqüe...
Si no prestes atenció al manteniment de la teva v...
L'hipoclorit de sodi és una substància químic...
En realitat, la maca és força beneficiosa per a l...
Podríeu estar posant en perill la vostra salut en...
Hi ha moltes raons per al blanquejament de la muc...