Aliments amb carbohidrats

Aliments amb carbohidrats

Hi ha molts tipus d'aliments habituals a la nostra vida. No podem triar els aliments de manera casual, ja que això causarà un gran dany a la nostra salut. A l'hora d'escollir els aliments, també hem de prestar atenció als seus elements nutricionals, de manera que l'ajuda que proporcionen al cos humà també és diferent.


Quins són els aliments amb hidrats de carboni? La següent és una introducció detallada perquè pugueu tenir una bona comprensió d'aquests aliments a l'hora de triar-los o evitar-los, pugueu saber quin tipus d'aliments són els hidrats de carboni.

Aliments amb carbohidrats:

Sucres, cereals (com arròs, blat, blat de moro, ordi, civada, sorgo, etc.), fruites (com canya de sucre, meló, síndria, plàtans, raïm, etc.), fruits secs, mongetes seques, verdures d'arrel (com pastanagues, moniatos, etc.), etc.

Els experts en nutrició estan d'acord en general que entre el 50% i el 60% de les calories diàries de les persones haurien de provenir dels hidrats de carboni. Com que els hidrats de carboni varien, hi ha més proves que hauríeu de triar la vostra dieta amb cura.

Per als hidrats de carboni simples, beure llet i sucs i menjar quantitats moderades de fruita és molt important. Però el sucre comestible i altres edulcorants aporten moltes calories innecessàries al cos i són perjudicials per a la salut.

Quan es tracta d'hidrats de carboni complexos, eviteu menjar només hidrats de carboni baixos en fibra, midons (com les patates) i grans refinats (com l'arròs blanc, la pasta i el pa blanc). Els hidrats de carboni d'aquests aliments es converteixen ràpidament en sucres simples pel cos.

En lloc d'això, intenteu menjar més hidrats de carboni que siguin rics en fibra. En particular, els llegums i els aliments integrals són beneficiosos per a la salut humana. Seguir aquestes porcions de fruites i verdures recomanades per experts proporciona una ingesta completa i saludable d'hidrats de carboni. Hi ha moltes maneres d'aconseguir hidrats de carboni

La piràmide d'orientació alimentària recomana consumir una varietat d'hidrats de carboni cada dia dels següents grups d'aliments.

A través de la introducció anterior, tenim una certa comprensió dels aliments amb carbohidrats, de manera que podem sentir-nos lliures d'escollir-los. El cos humà també necessita triar aquest tipus d'aliments cada dia, però cal tenir en compte que en triar aquests aliments, s'han de menjar amb moderació.

<<:  Què fer si teniu una intoxicació per alcohol

>>:  Ho sabíeu? Aquests òrgans del cos són propensos al càncer

Recomanar articles

Què és una tos seca?

La tos seca és un tipus de tos, que sovint és cau...

Què és la fibrosi pulmonar? Causes de la fibrosi pulmonar

El símptoma principal de la fibrosi pulmonar és l...

Quina és la millor manera de tractar les galteres agudes?

Crec que tothom està familiaritzat amb les galter...

Consells sobre com eliminar els quists, mètodes comuns recomanats

La medicina tradicional xinesa pot alleujar efica...

Com tractar eficaçment la gastritis no atròfica?

L'aparició de la gastritis atròfica requereix...

Quines malalties poden causar dolor a la part superior del braç

Tothom ha experimentat dolor a la part superior d...

Introducció a l'hipotiroïdisme

És possible que sàpigues què és l'hormona tir...

Quins són els fruits freds?

Potser a molts de nosaltres li agraden les fruite...

A què hem de prestar atenció per protegir la nostra vista?

Moltes persones han viscut aquesta experiència: a...

Què tal El Cosmos? Revisió i informació del lloc web "Universo".

Quina és la web de "Universo"? El Univer...