No hi ha ningú entre nosaltres que no estimi els diners, però no podem perdre la nostra ànima a causa dels diners. Avui en dia, moltes empreses compren oli de canalons per estalviar diners i després el venen als clients a través de diversos canals grisos. Això és molt dolent per a la nostra salut. Hem d'evitar que es tornin a passar coses com aquesta. A l'hora de comprar oli, la gent també té por de ser enganyat i de comprar oli de canalons. El mètode d'identificació de l'oli de canalons és molt important i tothom hauria de saber-ne més. Només l'oli saludable pot fer plats deliciosos, i els plats saludables tenen un bon gust per a la salut de tots, no hem de comprar oli de canalons per ser barat. Les maneres més senzilles de detectar si es tracta d'oli de canaló són les següents: 1. Poseu un gra d'all pelat a l'hora de cuinar, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc. 2. Posa l'oli a casa teva a la nevera durant 2 hores. Si apareix escuma blanca, és oli de canalons. Mirar, olorar, congelar, cremar Mirar: veure amb ulls, color, claredat, impureses Olor: utilitzeu el nas per olorar si hi ha alguna olor peculiar. Si hi ha una olor peculiar, és causada per l'oxidació i l'enranciment dels àcids grassos trans. Congelació: l'oli de cuina residual conté greix animal, que es solidificarà parcialment quan es col·loqui a la nevera a una temperatura determinada (excepte l'oli de palma, és clar). Cremar: Escalfar, comprovar si hi ha alguna olor peculiar, utilitzar grans d'all ferms, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc. Pel que fa al mètode d'identificació de l'oli de canalons, tothom l'entén a partir de la introducció anterior. Són de sentit comú a la vida i no científics, però també poden ajudar a tothom a distingir si l'oli que compren és saludable. Pel bé de la salut de tothom, no podem ignorar l'índex de salut de l'oli de cuina. També hauríem de menjar menys menjar per emportar. |
Els ulls són les finestres de l'ànima, però e...
Quan solem menjar fruites, normalment llencem les...
Ja siguin adults o nens, han deixat caure menjar ...
La senyora Wang de Xangai va preguntar: El meu ma...
Wilson_Què és el lloc web de Wilson? Wilson Sporti...
Quan les nenes arriben a la pubertat, diversos òr...
Moltes cases recentment renovades no seran habita...
És més difícil i complicat eliminar l'escala ...
Quina és la pàgina web del Vicenza Football Club? ...
El fil de carn és un ingredient relativament comú...
Què és el lloc web de Jeremy Lin? Jeremy Shu-How L...
Quan els ancians envelleixen, sovint pateixen alg...
Prevenir la caiguda del cabell no vol dir que hag...
Si una persona sempre se sent somnolent durant el...
Moltes persones sempre tenen dificultats per defe...