Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

No hi ha ningú entre nosaltres que no estimi els diners, però no podem perdre la nostra ànima a causa dels diners. Avui en dia, moltes empreses compren oli de canalons per estalviar diners i després el venen als clients a través de diversos canals grisos. Això és molt dolent per a la nostra salut. Hem d'evitar que es tornin a passar coses com aquesta. A l'hora de comprar oli, la gent també té por de ser enganyat i de comprar oli de canalons. El mètode d'identificació de l'oli de canalons és molt important i tothom hauria de saber-ne més.

Només l'oli saludable pot fer plats deliciosos, i els plats saludables tenen un bon gust per a la salut de tots, no hem de comprar oli de canalons per ser barat.

Les maneres més senzilles de detectar si es tracta d'oli de canaló són les següents:

1. Poseu un gra d'all pelat a l'hora de cuinar, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

2. Posa l'oli a casa teva a la nevera durant 2 hores. Si apareix escuma blanca, és oli de canalons.

Mirar, olorar, congelar, cremar

Mirar: veure amb ulls, color, claredat, impureses

Olor: utilitzeu el nas per olorar si hi ha alguna olor peculiar. Si hi ha una olor peculiar, és causada per l'oxidació i l'enranciment dels àcids grassos trans.

Congelació: l'oli de cuina residual conté greix animal, que es solidificarà parcialment quan es col·loqui a la nevera a una temperatura determinada (excepte l'oli de palma, és clar).

Cremar: Escalfar, comprovar si hi ha alguna olor peculiar, utilitzar grans d'all ferms, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

Pel que fa al mètode d'identificació de l'oli de canalons, tothom l'entén a partir de la introducció anterior. Són de sentit comú a la vida i no científics, però també poden ajudar a tothom a distingir si l'oli que compren és saludable. Pel bé de la salut de tothom, no podem ignorar l'índex de salut de l'oli de cuina. També hauríem de menjar menys menjar per emportar.

<<:  Tifus

>>:  Localització de l'acne

Recomanar articles

Quina és la millor manera de cuidar els teus ulls?

Els ulls són les finestres de l'ànima, però e...

Quins són els usos màgics de les pells de fruita?

Quan solem menjar fruites, normalment llencem les...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Ja siguin adults o nens, han deixat caure menjar ...

Aquest xampú d'aigua prevé la caiguda del cabell

La senyora Wang de Xangai va preguntar: El meu ma...

Wilson_ Què tal Wilson? Wilson_Wilson Comentaris i informació del lloc web

Wilson_Què és el lloc web de Wilson? Wilson Sporti...

Com porten sostenidors les adolescents per protegir els seus pits?

Quan les nenes arriben a la pubertat, diversos òr...

Un humidificador pot eliminar el formaldehid?

Moltes cases recentment renovades no seran habita...

Com eliminar l'escala de les canonades

És més difícil i complicat eliminar l'escala ...

Què passa si remulleu el fil de carn amb aigua?

El fil de carn és un ingredient relativament comú...

Què tal Jeremy Lin? Ressenyes de Jeremy Lin i informació del lloc web

Què és el lloc web de Jeremy Lin? Jeremy Shu-How L...

Quins són els símptomes i la prevenció de la traqueïtis en la gent gran?

Quan els ancians envelleixen, sovint pateixen alg...

Com prevenir la caiguda del cabell?

Prevenir la caiguda del cabell no vol dir que hag...

Què fer si sempre tens son durant el dia

Si una persona sempre se sent somnolent durant el...

Per què sempre sento que no puc defecar del tot Quina malaltia és aquesta?

Moltes persones sempre tenen dificultats per defe...