Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

No hi ha ningú entre nosaltres que no estimi els diners, però no podem perdre la nostra ànima a causa dels diners. Avui en dia, moltes empreses compren oli de canalons per estalviar diners i després el venen als clients a través de diversos canals grisos. Això és molt dolent per a la nostra salut. Hem d'evitar que es tornin a passar coses com aquesta. A l'hora de comprar oli, la gent també té por de ser enganyat i de comprar oli de canalons. El mètode d'identificació de l'oli de canalons és molt important i tothom hauria de saber-ne més.

Només l'oli saludable pot fer plats deliciosos, i els plats saludables tenen un bon gust per a la salut de tots, no hem de comprar oli de canalons per ser barat.

Les maneres més senzilles de detectar si es tracta d'oli de canaló són les següents:

1. Poseu un gra d'all pelat a l'hora de cuinar, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

2. Posa l'oli a casa teva a la nevera durant 2 hores. Si apareix escuma blanca, és oli de canalons.

Mirar, olorar, congelar, cremar

Mirar: veure amb ulls, color, claredat, impureses

Olor: utilitzeu el nas per olorar si hi ha alguna olor peculiar. Si hi ha una olor peculiar, és causada per l'oxidació i l'enranciment dels àcids grassos trans.

Congelació: l'oli de cuina residual conté greix animal, que es solidificarà parcialment quan es col·loqui a la nevera a una temperatura determinada (excepte l'oli de palma, és clar).

Cremar: Escalfar, comprovar si hi ha alguna olor peculiar, utilitzar grans d'all ferms, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

Pel que fa al mètode d'identificació de l'oli de canalons, tothom l'entén a partir de la introducció anterior. Són de sentit comú a la vida i no científics, però també poden ajudar a tothom a distingir si l'oli que compren és saludable. Pel bé de la salut de tothom, no podem ignorar l'índex de salut de l'oli de cuina. També hauríem de menjar menys menjar per emportar.

<<:  Tifus

>>:  Localització de l'acne

Recomanar articles

A què he de prestar atenció quan tinc quists de sinusitis?

Si apareixen quists a la sinusitis, vol dir que l...

Què tal Egypt.net? Comentaris d'EgyptNet i informació del lloc web

Què és EgyptNet? Egypt.com (egypt.com) és un dels ...

Quina diferència hi ha entre la farina de mandioca i la farina de moniato?

A la vida, moltes persones no poden distingir ent...

Quan és el millor moment per sopar?

Sempre hem cregut que menjar àpats petits i freqü...

Saps com fer exercicis oculars per tractar la miopia?

El motiu pel qual es produeix la miopia als ulls ...

Està bé rentar-se la cara amb vinagre blanc cada matí i cada vespre?

Per tenir una pell llisa i clara, cal parar atenc...

Compte amb la febre del fenc de tardor

De fet, l'anomenada febre del fenc és sovint ...

Quin menjar és bo per a la mucositat dels ulls

Si l'excés de mucositat ocular és causada per...

Com desfer-se del gust d'all a la boca

Avui en dia, el nivell de vida de la gent millora...

No facis aquestes sis coses al bany!

Els banys de les llars de moltes persones semblen...

Què passa amb Uber? Comentaris d'Uber i informació del lloc web

Què és Uber? Uber és una startup nord-americana fu...