Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

Mètode d'identificació de l'oli de cuina usat

No hi ha ningú entre nosaltres que no estimi els diners, però no podem perdre la nostra ànima a causa dels diners. Avui en dia, moltes empreses compren oli de canalons per estalviar diners i després el venen als clients a través de diversos canals grisos. Això és molt dolent per a la nostra salut. Hem d'evitar que es tornin a passar coses com aquesta. A l'hora de comprar oli, la gent també té por de ser enganyat i de comprar oli de canalons. El mètode d'identificació de l'oli de canalons és molt important i tothom hauria de saber-ne més.

Només l'oli saludable pot fer plats deliciosos, i els plats saludables tenen un bon gust per a la salut de tots, no hem de comprar oli de canalons per ser barat.

Les maneres més senzilles de detectar si es tracta d'oli de canaló són les següents:

1. Poseu un gra d'all pelat a l'hora de cuinar, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

2. Posa l'oli a casa teva a la nevera durant 2 hores. Si apareix escuma blanca, és oli de canalons.

Mirar, olorar, congelar, cremar

Mirar: veure amb ulls, color, claredat, impureses

Olor: utilitzeu el nas per olorar si hi ha alguna olor peculiar. Si hi ha una olor peculiar, és causada per l'oxidació i l'enranciment dels àcids grassos trans.

Congelació: l'oli de cuina residual conté greix animal, que es solidificarà parcialment quan es col·loqui a la nevera a una temperatura determinada (excepte l'oli de palma, és clar).

Cremar: Escalfar, comprovar si hi ha alguna olor peculiar, utilitzar grans d'all ferms, ja que l'all és el més sensible a l'aflatoxina. Si l'all es torna vermell, és oli de canalons, que conté una gran quantitat d'aflatoxina. Si l'oli de cuina és bo, l'all quedarà blanc.

Pel que fa al mètode d'identificació de l'oli de canalons, tothom l'entén a partir de la introducció anterior. Són de sentit comú a la vida i no científics, però també poden ajudar a tothom a distingir si l'oli que compren és saludable. Pel bé de la salut de tothom, no podem ignorar l'índex de salut de l'oli de cuina. També hauríem de menjar menys menjar per emportar.

<<:  Tifus

>>:  Localització de l'acne

Recomanar articles

Dietoteràpia per a ferides que no s'escaben

Alguns amics tenen problemes físics i solen troba...

Els nòduls tiroïdals requereixen cirurgia?

Si la cirurgia és necessària per als nòduls tiroï...

Què tal B&Q? Ressenyes de B&Q i informació del lloc web

Què és B&Q? B&Q està afiliada a Kingfisher...

Per a què serveix el diacetat de cel·lulosa?

Per a la majoria de la gent, el diacetat de cel·l...

Com tractar les taques d'oli a la roba

La roba dels nens sempre s'embruta fàcilment ...

Què tal Oguri Shun? Oguri Shun ressenyes i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Oguri Shun? Oguri Shun és...

Què tal la Fundació Ford? Ressenyes de la Fundació Ford i informació del lloc web

Què és el lloc web de la Fundació Ford? La Fundaci...

Què tal DVF? Ressenyes de DVF i informació del lloc web

Què és el lloc web de DVF? DVF (Diane von Furstenb...

Quins són els avantatges i els contres de la tecnologia d'ortodòncia?

Les deformitats dentals sovint requereixen un tra...

Què causa picor al cuir cabellut? Els experts responen a les teves preguntes

De vegades, la gent trobarà que el seu cuir cabel...

Què tal Macellus? Revisions de Machilus i informació del lloc web

Què és Machirus? Magirus GmbH és un conegut fabric...