No sabem molt sobre Enterobacter sakazakii en temps normals. També és una espècie molt comuna de la família de les Enterobacteriaceae. Hi ha una gran probabilitat de causar meningitis, bacterièmia i enterocolitis en neonatals.
Saps què és Cronobacter sakazakii? Actualment, és el bacteri més nociu per als nounats. En general, aquests bacteris es poden trobar en algunes llets en pols no qualificades, especialment en els últims anys, en molts productes lactis . Enterobacter sakazakii (també conegut com a Enterobacter sakazakii) és una espècie d'Enterobacteriaceae que va ser rebatejada com a Enterobacter sakazakii de Enterobacter cloacae l'any 1980. Enterobacter sakazakii pot causar meningitis neonatal greu, enterocolitis i bacterièmia, amb una taxa de mortalitat superior al 50%. Actualment, els microbiòlegs no tenen clar la font de contaminació amb Enterobacter sakazakii, però molts informes de casos indiquen que la fórmula infantil és la principal via d'infecció trobada fins ara. Enterobacter sakazakii és un bacteri patògen recentment descobert en productes lactis en els últims anys. Les característiques biològiques d'Enterobacter sakazakii i els seus perills per a la salut del cos humà han cridat l'atenció de la gent i s'han informat. Per exemple, a l'octubre de 2008, es va trobar que la llet en pols de fórmula Weiquan contenia els bacteris patògens Enterobacter sakazakii. Característiques de la colònia Enterobacter sakazakii és un bacteri patògen recentment descobert en productes lactis (lactis) en pols. Arreu del món s'han produït casos esporàdics i brots de meningitis, sèpsia i colitis necrotitzant en nadons i nadons prematurs. Diversos informes d'investigació han demostrat que la fórmula infantil és la principal font d'infecció per als nadons i els nadons prematurs, incloent meningitis, sèpsia i colitis necrotitzant En alguns casos, la taxa de mortalitat causada per malalties causades per Enterobacter sakazakii pot arribar al 40% al 80%. Enterobacter sakazakii ha cridat l'atenció dels departaments rellevants de molts països del món. Qualsevol aliment preparat que quedi després d'haver alimentat els nadons i els nens petits s'ha de refrigerar i tornar a escalfar abans del consum. La Xina hauria de formular les mesures de gestió corresponents basades en les condicions reals, reforçar la investigació sobre tecnologies de detecció i control d'Enterobacter sakazakii i millorar encara més els estàndards de fórmula infantil per garantir la salut i la seguretat de la gran població infantil de la Xina. Ara tothom sap que Cronobacter sakazakii és molt comú a la fórmula infantil, per això hem de prestar especial atenció a la llet en pols que beuen els nadons. |
>>: Què fer si es perd el comandament a distància de l'aire condicionat
Des d'una perspectiva tradicional, com més te...
La castanya és un aliment habitual en la nostra v...
Quan es tracta de malalties d'estómac, algune...
La gent d'avui dia sempre és molt descuida i ...
Què és l'intercanvi de capitals? The Capital E...
L'eucaliptus és una de les moltes plantes i a...
Normalment fem servir aigua calenta gairebé cada ...
La medusa és un invertebrat que viu a l'oceà,...
L'al·lèrgia a la pell és una malaltia comuna....
Quins òrgans del cos humà són més susceptibles al...
Moltes persones de vegades senten que les parpell...
Potser molts de nosaltres, la gent de mitjana eda...
Avui en dia, moltes persones solen experimentar d...
Les persones que sovint es queden fins tard neces...
Què és la Universitat de Corea? La Universitat de ...