Enterobacter sakazakii

Enterobacter sakazakii

No sabem molt sobre Enterobacter sakazakii en temps normals. També és una espècie molt comuna de la família de les Enterobacteriaceae. Hi ha una gran probabilitat de causar meningitis, bacterièmia i enterocolitis en neonatals.

Saps què és Cronobacter sakazakii? Actualment, és el bacteri més nociu per als nounats. En general, aquests bacteris es poden trobar en algunes llets en pols no qualificades, especialment en els últims anys, en molts productes lactis .

Enterobacter sakazakii (també conegut com a Enterobacter sakazakii) és una espècie d'Enterobacteriaceae que va ser rebatejada com a Enterobacter sakazakii de Enterobacter cloacae l'any 1980. Enterobacter sakazakii pot causar meningitis neonatal greu, enterocolitis i bacterièmia, amb una taxa de mortalitat superior al 50%. Actualment, els microbiòlegs no tenen clar la font de contaminació amb Enterobacter sakazakii, però molts informes de casos indiquen que la fórmula infantil és la principal via d'infecció trobada fins ara.

Enterobacter sakazakii és un bacteri patògen recentment descobert en productes lactis en els últims anys. Les característiques biològiques d'Enterobacter sakazakii i els seus perills per a la salut del cos humà han cridat l'atenció de la gent i s'han informat. Per exemple, a l'octubre de 2008, es va trobar que la llet en pols de fórmula Weiquan contenia els bacteris patògens Enterobacter sakazakii.

Característiques de la colònia

Enterobacter sakazakii és un bacteri patògen recentment descobert en productes lactis (lactis) en pols. Arreu del món s'han produït casos esporàdics i brots de meningitis, sèpsia i colitis necrotitzant en nadons i nadons prematurs. Diversos informes d'investigació han demostrat que la fórmula infantil és la principal font d'infecció per als nadons i els nadons prematurs, incloent meningitis, sèpsia i colitis necrotitzant En alguns casos, la taxa de mortalitat causada per malalties causades per Enterobacter sakazakii pot arribar al 40% al 80%. Enterobacter sakazakii ha cridat l'atenció dels departaments rellevants de molts països del món.

Qualsevol aliment preparat que quedi després d'haver alimentat els nadons i els nens petits s'ha de refrigerar i tornar a escalfar abans del consum. La Xina hauria de formular les mesures de gestió corresponents basades en les condicions reals, reforçar la investigació sobre tecnologies de detecció i control d'Enterobacter sakazakii i millorar encara més els estàndards de fórmula infantil per garantir la salut i la seguretat de la gran població infantil de la Xina.

Ara tothom sap que Cronobacter sakazakii és molt comú a la fórmula infantil, per això hem de prestar especial atenció a la llet en pols que beuen els nadons.

<<:  Com es contagia la sida?

>>:  Què fer si es perd el comandament a distància de l'aire condicionat

Recomanar articles

Les castanyes no es poden sucar amb vi? Quins són els tabús?

La castanya és un aliment habitual en la nostra v...

Què passa amb els pacients amb sagnat gàstric?

Quan es tracta de malalties d'estómac, algune...

Què he de fer si em cremen les mans amb l'aigua calenta?

La gent d'avui dia sempre és molt descuida i ...

Les fulles d'eucaliptus són verinoses?

L'eucaliptus és una de les moltes plantes i a...

Quins aliments són bons per a la pigmentació causada per cremades?

Normalment fem servir aigua calenta gairebé cada ...

Què fer amb el filòsof de les meduses

La medusa és un invertebrat que viu a l'oceà,...

Puc beure sopa de mongetes si tinc al·lèrgies a la pell?

L'al·lèrgia a la pell és una malaltia comuna....

Quins òrgans del cos humà són propensos al càncer?

Quins òrgans del cos humà són més susceptibles al...

La meva parpella inferior esquerra continua contraint-se, què està passant?

Moltes persones de vegades senten que les parpell...

Quins són els mètodes per sobrir-se?

Potser molts de nosaltres, la gent de mitjana eda...

Per què em fa mal l'estómac quan menjo?

Avui en dia, moltes persones solen experimentar d...