Moltes persones sempre s'ofeguen quan mengen. Què passa És perquè mengen massa ràpid o és causada per malalties del sistema digestiu? Què hem de fer si ens sufoquem mentre mengem? Primer podem analitzar les causes rellevants i després anar a l'hospital per al diagnòstic Només amb el tractament eficaç del metge es pot curar. Què heu de fer si us sufoqueu mentre mengeu De fet, quan mengeu amb normalitat, els grumolls de menjar bloquegen completament la glotis del cos, o l'ofec que provoca la tràquea s'anomena "asfixia" aquesta situació és una de les causes habituals de mort sobtada en la gent gran, per això és molt necessari detectar-la i tractar-la a temps. El 80% de l'asfixia es produeix a casa i la malaltia és aguda i greu. La clau de l'èxit del rescat per asfixia és si el pacient pot ser identificat i diagnosticat a temps i si el rescat es pot dur a terme sense demora. Si el rescat es fa correctament, el 50% dels pacients poden estar fora de perill. Per evitar l'asfixia, a més del tractament oportú de diverses malalties causants, també heu de prestar atenció a les "quatre coses": els aliments han de ser suaus, menjar lentament, beure menys i la ment ha d'estar tranquil·la. L'estudiós nord-americà Heimlius va inventar un mètode de primers auxilis senzill i fàcil que tothom pot dominar. El mètode d’operació específic és: el pacient que encara és conscient pot estar o s’asseu, el rescatador es troba darrere del pacient, abraça el pacient amb els dos braços, fa un puny amb una mà, pressiona el punt sobresortint de l’articulació metacarpal del polze contra l’abdominal de la línia mitjana del pacient per sobre del melic i pressiona el palmell de l’altra mà sobre el puny, empenyent cap a l’interior i cap amunt i cap amunt continua contínuament i ràpidament durant 6 a 10 vegades (tingueu cura de no fer -hi les costelles). El pacient inconscient es col·loca en posició supina i el rescatador es posa a cavall dels malucs del pacient i empeny i impacta la zona per sobre del melic segons el mètode anterior. Aquest impacte a la part superior de l'abdomen equival a un augment sobtat de la pressió intraabdominal, que pot elevar el diafragma, fent que la pressió de les vies aèries augmenti ràpidament i instantàniament, obligant a descarregar l'aire dels pulmons, fent que el menjar (o altres objectes estranys) bloquegin la tràquea per moure's cap amunt i ser expulsat. Aquest mètode de primers auxilis també es coneix com el "mètode de xoc d'aire residual". Si no funciona, repeteix l'operació després d'uns segons per crear una tos artificial i eliminar la massa alimentària bloquejada de les vies respiratòries. Què hem de fer si ens sufoquem mentre mengem? Això demostra que moltes persones tenen una mala funció de mastegar, com la carn, no són fàcils de mastegar quan bevem massa i perdem l'autocontrol. Per tant, cal evitar-lo i tractar-lo a temps per reduir el dany al cos. |
<<: Roba interior de fibra de bambú
>>: Què causa el dolor d'oïda?
Avui en dia, moltes persones es troben amb el pro...
La bilirubina total es produeix quan moren els gl...
Què és el lloc web de Pravda Times? De Ware Tijd (...
Es pot dir que la decocció de Duhuo Xixin és una ...
Quin és el lloc web de la Universitat de l'Ege...
Hem d'estar alerta als símptomes de la mala c...
Molta gent no entén per què utilitzem els isòtops...
Què és Dandy? The Dandy és la publicació de còmics...
Quin és el lloc web d'Ocean Airlines? Seaborne...
Córrer durant molt de temps tindrà molts benefici...
Quan viatgem, quant d'equipatge podem portar ...
El col·lagen humà és un suplement nutricional que...
Actualment, a moltes famílies els agrada fer la s...
Els problemes cardíacs sempre han estat un factor...
Què són els meus cicles mensuals? My Monthly Cycle...