A la nostra vida, alguns amics tindran diarrea després de menjar aliments que contenen lactosa, sobretot després de beure iogurt, encara que no tinguin diarrea, poden escoltar els grunyits de l'estómac. El motiu d'aquesta situació és que l'estómac i els intestins són incapaços de digerir la lactosa, la qual cosa condueix a la intolerància a la lactosa.
La raó per la qual es produeix la intolerància a la lactosa és en gran part perquè el teu cos manca d'un component que pugui descompondre la lactosa, anomenat lactasa activa. Si en falta, l'estómac i els intestins no podran digerir la lactosa, cosa que provocarà intolerància a la lactosa, pots provar els mètodes d'aquest article. 1. Beu llet en petites quantitats i diverses vegades Les persones intolerants a la lactosa poden beure una bossa de llet en diverses vegades, de 20 a 50 ml cada vegada. Això pot reduir eficaçment els símptomes d'intolerància a la lactosa i induir lentament l'adaptabilitat de la flora coliforme a la lactosa. 2. Beure iogurt Part de la lactosa del iogurt s'ha convertit en àcid làctic pels bacteris de l'àcid làctic que hi ha. La lactosa en la mateixa quantitat de iogurt és 1/3 menys que la de la llet, de manera que la tolerància del cos humà al iogurt és millor que a la llet. El iogurt és un producte fet de llet pura, amb una quantitat adequada de sucre afegit, pasteuritzat i refredat, i després s'afegeix amb iniciador de bacteris làctics, que després es fermenta sota conservació de calor. A més de retenir els components nutricionals de la llet fresca, els bacteris làctics també poden produir una varietat de vitamines B durant el procés de fermentació. El iogurt és més fàcil de digerir i absorbir que la llet i és més adequat per a persones amb intolerància a la lactosa. 3. Beu llet Shuhua La lactosa de la llet Shuhua s'ha desglossat en glucosa i galactosa per la lactasa afegida, és a dir, la tasca de descomposició de la lactosa que haurien d'haver completat els nostres intestins s'ha aconseguit mitjançant la tecnologia de processament d'aliments. Per tant, la llet Shuhua és més adequada per a persones amb intolerància a la lactosa. Però cal tenir en compte que la llet Shuhua ha eliminat la lactosa que afavoreix l'absorció del calci. Per tant, tret que siguis massa sensible a la lactosa, no cal triar llet sense lactosa. 4. Menja formatge El formatge és un producte de llet fermentada Les seves propietats són semblants al iogurt i també conté bacteris làctics, però s'hi afegeix quall per fer-lo l'estat sòlid que veiem. Cada quilogram de formatge es condensa a partir d'uns 10 quilos de llet i és ric en nutrients com proteïnes, calci, greixos i vitamines. Atès que el formatge també està fermentat per àcid làctic, semblant al iogurt, els nutrients que conté són més fàcils de digerir, absorbir i utilitzar pel cos humà, fent-lo més adequat per a persones amb intolerància a la lactosa. Els mètodes anteriors poden alleujar eficaçment la intolerància a la lactosa. A més, també cal prestar atenció a no beure llet amb l'estómac buit. Per tant, si voleu resoldre la intolerància a la lactosa, haureu de fer ajustaments lentament durant un llarg període de temps. |
>>: Cirurgia de fibromes de mama
Després de patir un tumor ossi, cal parar atenció...
Què és Viscom? Viscom és un fabricant alemany d...
Els rínxols elegants faran que les dones es vegin...
Els raigs ultraviolats són produïts per la llum s...
Olivetti_Què és el lloc web d'Olivetti? Olivet...
Quin és el lloc web de la cadena de supermercats W...
Les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars ...
Cada cop hi ha més persones que pateixen miopia. ...
Què és el lloc web de Laurillard Tobacco Company? ...
Què és NOMÉS? ONLY és una de les quatre marques de...
Què és el lloc web de l'aeroport de Suvarnabhu...
La causa més freqüent de dolor lumbar i a les cam...
Alguns amics pensen que els moniatos germinats no...
Per evitar cops de calor i refrescar-se a l'e...
El mètode de polvorització habitual al qual estem...