Hem utilitzat un forn d'ona de llum a la nostra vida diària. Moltes persones haurien d'estar familiaritzades amb aquest electrodomèstic. El forn d'ona de llum té molts usos i ens pot ajudar molt en la nostra vida diària. Avui en dia, moltes famílies fan servir forns d'ona lleugera Quan els comprem, ens acostumen a prestar atenció a com utilitzar-los i quins són els seus usos. 1. El principi del forn d'ona de llum Per entendre els perills dels forns d'ona de llum, primer hem de mirar els principis dels forns d'ona de llum. Actualment, hi ha aproximadament tres tipus de forns d'ona de llum al mercat: Un és un "forn de microones d'ona de llum" que afegeix ones de llum com a font de calefacció a un forn de microones normal per escalfar aliments juntament amb microones. L'aspecte d'un forn de microones d'ona de llum no és diferent de la d'un forn de microones d'ona de llum: aquest forn d'ona de llum té quatre dispositius afegits: una font de llum, un dispositiu de control de l'ona de llum i una temperatura tub d'ona compost per un tub de quars o un tub de coure per generar ràpidament alta temperatura i calor, aconseguint així ràpidament un efecte d'escalfament. El segon tipus s'anomena "forn d'ona de llum infraroja". L'aspecte d'aquest forn d'ona de llum és bàsicament similar a la cuina d'inducció tradicional: adopta el principi de calefacció d'infrarojos llunyans, els components de calefacció del forn poden generar una temperatura elevada de fins a 600 graus d'energia reunits i reflectits al panell de vidre microcristal·lí de la superfície de l'estufa El panell de vidre microcristal·lí condueix l'energia tèrmica als estris de cuina per aconseguir una cocció ràpida dels aliments. El tercer tipus és el forn d'ona de llum de vidre, també conegut com a paella d'ona de llum, que és una versió millorada del forn elèctric. El seu principi és: mitjançant la combinació de ciclons calents i ones de llum anulars, combinades amb la penetració de l'ona de llum infraroja del tub d'ona de llum, els aliments s'escalfen en tres dimensions mitjançant conducció de calor, conducció de calor i penetració de calor. 2. Els perills del forn d'ona lleugera En l'actualitat, els perills dels forns de microones són molt més baixos que els dels aparells elèctrics normals, però això no vol dir que no hi hagi perills, és relativament reduït i els perills encara existeixen. 1. Menjar aliments amb ones de llum augmentarà la incidència del càncer d'estómac i intestinal, i també reduirà les funcions de diversos teixits del cos, així com les funcions dels sistemes digestiu i excretor. 2. Els aliments amb ones lleugeres produiran nous compostos tòxics i fins i tot cancerígens, també produeixen un munt de subproductes desconeguts que el cos no pot absorbir i utilitzar aquests subproductes durant molt de temps i de manera permanent. 3. Els minerals, vitamines i nutrients dels aliments cuinats al microones es redueixen molt i poden convertir-se en carcinògens i radicals lliures que danyin el cos humà, així com moltes substàncies sintètiques que l'organisme no pot descompondre. 4. El menjar del forn d'ona de llum danya el teixit cerebral. El cervell transmet informació a través d'ones magnètiques Si els aliments processats per un forn de microones es consumeixen durant molt de temps, neutralitzaran les ones magnètiques del cervell, provocant una degeneració cerebral i un curtcircuit d'ones magnètiques. 5. El consum a llarg termini d'aliments amb ones de llum pot reduir o canviar la secreció hormonal d'homes i dones. 6. La ingesta a llarg termini d'aliments amb ones de llum destruirà els nutrients que hi ha, canviarà les substàncies químiques dels ingredients dels aliments, causarà problemes al sistema limfàtic, reduirà la funció del sistema immunitari i, per tant, reduirà la resistència. 7. La inestabilitat metabòlica a l'organisme causada pels aliments amb ones lleugeres donarà lloc a trastorns del sistema digestiu. 8. L'ús d'ones de llum per escalfar la carn reduirà l'estabilitat dels compostos moleculars proteics efectius, i l'efecte secundari és produir contaminació radioactiva a l'aire proper i produir factors cancerígens en la llet i els cereals. 9. El consum a llarg termini d'aliments amb ones lluminoses provocarà degeneració de la memòria, manca de concentració, inestabilitat emocional i reducció de la comprensió. El forn d'ona de llum farà directament que les molècules dels aliments formin una nova forma de vida anomenada components radiolítics, que no es troben en els aliments naturals. 10. Després de menjar aliments amb ones lleugeres, el nombre de glòbuls blancs augmenta significativament, la qual cosa significa que s'ha produït quelcom molt nociu, com ara una intoxicació. A més, després de menjar aliments amb ones de llum, la concentració de colesterol augmentarà. Avui tothom coneix els perills dels forns de microones. Per descomptat, aquests perills estan estretament relacionats amb la nostra constitució física. Tot i que la tecnologia és molt avançada, moltes coses són perjudicials per al nostre cos humà. |
Avui en dia, algunes persones tenen constitucions...
Mingfan, també conegut com a alun blanc, és un co...
La segona personalitat és una personalitat oposad...
De fet, és normal que l'ombligo faci mala olo...
Potser et vesteixes molt bé cada dia i fas tot el...
El refredat és un fenomen molt normal. Pot ser ca...
Quan fa calor, ens agrada suar molt, la qual cosa...
Les varices esofàgiques són una malaltia molt gre...
Des de l'antiguitat, el meu país ha tingut mo...
Els nens que encara estan en l'adolescència h...
Moltes persones solen sentir símptomes de mal de ...
El ronyó és un òrgan molt important en el cos hum...
Quin és el lloc web de l'Ambaixada de Costa d&...
Moltes persones no saben què és la cel·lulosa mic...
En general, després d'haver estat escaldat pe...