Nou paradisos carnívors arreu del món

Nou paradisos carnívors arreu del món

Des de la tradicional barbacoa americana fins a la bona barbacoa japonesa i, per descomptat, la barbacoa de la parada de menjar xinesa, la combinació de carn fresca i foc és una combinació clàssica que es pot trobar a tot el món. Si ets un menjador de carn de trotamón, segur que se't farà la boca aigua. Mitjà, mitjà o rar l'elecció és teva. A partir de les recomanacions dels turistes de la comunitat minube, aquí teniu alguns llocs fantàstics per menjar la millor carn del món.

1. Takayama, Japó


La vedella de Kobe del Japó és famosa internacionalment, però alguns mestres de la carn saben que la millor vedella de Kobe només es pot degustar en un poble de la ciutat de Takayama, a la prefectura de Gifu. La carn rosa és a la brasa pels comensals de molts restaurants i se serveix amb verdures, salses locals i, per descomptat, sake.




2. Sardenya, Itàlia


L'illa mediterrània de Sardenya és coneguda com una destinació turística pel sol i les platges, però els turistes intel·ligents han descobert la tradició culinària més antiga de l'illa: Su Porcheddu. Si vols veure la manera tradicional de cuinar: rostir un porc sencer, enterrat a terra o rostit al foc, has de venir a Sardenya.




3. Buenos Aires, Argentina


Potser el millor lloc del món per menjar carn és l'Argentina, un país on cuinar peix i carn a la brasa forma part de la cultura, el que el converteix en un dels principals productors de carn del món i llar d'algunes de les carns a la brasa més impressionants. Durant les festes locals, no només a Buenos Aires sinó també a altres províncies i ciutats del país, es poden veure fileres de vedella i xai rostits a foc calent, amb les cendres deixades a terra després de la barbacoa.




4. Nairobi, Kenya


El plat nacional de Nairobi, el nyama choma, també és carn a la brasa. El restaurant més popular i sens dubte el més famós de Kenya és el llegendari Carnivore, que, com el seu nom indica, té una carn molt forta. Es tracta d'una barbacoa a l'aire lliure amb rostit tradicional de porc, vedella o pollastre, però també carns exòtiques com el cocodril, el senglar i el camell.




5. Xi'an, Xina


Si voleu fer el vostre temps i menjar en una parada a l'aire lliure, els carrers i carrerons de Xi'an, Xina, són una bona opció. Podeu obtenir carn bona i barata a les parades musulmanes. Aquí podeu menjar broquetes de xai i vedella servides amb salses asiàtiques úniques.






6. Segòvia, Espanya


Per descomptat, no ens podem perdre l'especialitat espanyola de porc, i el millor lloc per menjar porc és a la Casa Cándido de Segòvia. El porquet es cuina simplement amb farigola i una mica de vi blanc, però tot i així, és difícil aconseguir una reserva en aquest restaurant centenari.




7. Montevideo, Uruguai


Fins i tot com a veí de l'Argentina, la tradició de barbacoa de l'Uruguai no es pot obstaculitzar. Montevideo ofereix als turistes una varietat de restaurants de barbacoa especialitzats, i la recomanació d'avui sovint és la vaquilla, especialment els filets, com les salsitxes locals, totes les carns a la brasa es serveixen amb una mica de sal, una amanida senzilla i una copa de vi negre local.




8. Porto Alegre, Brasil


Històricament, la cultura del sud del Brasil s'ha basat en gaudir d'una dieta rica en carn, i aquesta tradició de barbacoa continua fins als nostres dies, amb l'addició de broquetes i fogueres a la brasa. Els amants de la carn poden dirigir-se a Porto Alegre, la "capital de la carn" i capital de Rio Grande do Sul, on es va originar la tradició.




9. Praga, República Txeca


La República Txeca i la seva elegant capital Praga són cada cop més populars entre els turistes internacionals, cosa que ofereix als aficionats a la carn l'oportunitat de tastar algunes de les especialitats d'hotels txeques. Les salsitxes o els embotits fumats a la brasa són les especialitats. Però els amants de la cuina no haurien de deixar de menjar-se amb carn de porc estofada, costelles de porc o broquetes de porc.

<<:  Com nodrir el ronyó

>>:  Els deu millors "verins" de la vida

Recomanar articles

Mètode de massatge d'acupuntura del cuir cabellut

Hi ha molts punts d'acupuntura per fer massat...

Quins són els meravellosos usos de les arrosseres

L'arròs és un dels electrodomèstics habituals...

Què causa un recompte elevat de neutròfils?

Els neutròfils tenen un rang normal de valors Si ...

Quines són les millors maneres de practicar el salt?

El salt és un mètode d'exercici comú, si vole...

Les "escombraries" del cos superen l'estàndard? Sis senyals per a tu

Sovint et molesten problemes com la pell grassa, ...

Què passa amb Biogen Idec? Ressenyes de Biogen Idec i informació del lloc web

Què és Biogen Idec? Biogen Idec és una empresa de ...

Com fer exercici després de la cirurgia d'adhesió del tendó?

L'adhesió del tendó es refereix a una malalti...

És eficaç l'acupuntura en el tractament de lesions traumàtiques?

L'acupuntura és un mètode habitual en la vida...

Quin és el tractament per a les dents sagnades?

Moltes persones poden haver experimentat una hemo...

Símptomes i tractament de la fascitis dorsal

A la vida, moltes persones prefereixen fer una ca...

Quins són els efectes del llevat en pols?

El llevat en pols és una matèria primera indispen...

Quines són les característiques d'una convulsió de gran mal?

L'epilèpsia es divideix en convulsions grans ...