Puc menjar salsa de xile si tinc restrenyiment?

Puc menjar salsa de xile si tinc restrenyiment?

Actualment el ritme de vida de les persones és molt ràpid i no es fan massa cas a la seva alimentació, per la qual cosa moltes persones pateixen restrenyiment. Molta gent pensa que el restrenyiment és causat per menjar aliments irritants, per tant, quan parlem de restrenyiment, pensem que és causat per menjar aliments irritants. Però nosaltres mateixos no som metges i no sabem si el restrenyiment és causat per menjar salsa de xile.

Puc menjar salsa de xile si tinc restrenyiment?

Per ajudar a tothom a resoldre aquesta confusió, en el següent article us presentarem la composició nutricional dels pebrots i els efectes de menjar pebrots en les persones.

Els pebrots són rics en vitamines E i C. A més, contenen capsaicina, que és exclusiu dels pebrots vermells, grocs i dolços, també contenen capsantina menjar capsantina.

A més d'alleujar la calor i el dolor, la picant dels pebrots també es pot utilitzar com a producte per a la pèrdua de pes, ja que pot afavorir la secreció d'adrenalina i millorar el metabolisme, també té l'efecte de reduir la viscositat plaquetària, per la qual cosa s'ha convertit en un ingredient popular en aliments saludables per mantenir la salut cardiovascular.

Quan el gust picant dels xiles estimula les terminacions nervioses de la llengua i la boca, el cervell ordenarà immediatament que tot el cos "estigui alerta": el batec del cor s'accelerarà, la secreció de saliva o suor augmentarà, l'estómac i els intestins "funcionaran" el doble i s'alliberaran endorfines al mateix temps. Si prens una altra mossegada, el teu cervell pensarà que arriba el dolor i alliberarà més endorfines. L'alliberament continu d'endorfines farà que la gent se senti relaxada i emocionada, i produirà el "high" després de menjar menjar picant. Un altre factor que fa que menjar pebrots sigui addictiu és l'efecte de la capsaicina. Quan les cèl·lules receptores del gust entren en contacte amb la capsaicina, es tornen més sensibles, fent que els aliments tinguin un gust deliciós.

Quan la gent menja pebrots, sempre que el picant no li faci mal a la boca, les seves papil·les gustatives es tornaran més sensibles. A més, en menjar pebrots, augmenta la secreció de saliva i suc gàstric a la boca, i la motilitat gastrointestinal s'accelera quan la gent perd la gana i menja menys, tindran ganes de menjar pebrots. De fet, tant si ets addicte al menjar picant com si no, menjar pebrots amb moderació té certs efectes terapèutics sobre el cos humà.

Els anteriors són els efectes i les funcions dels xiles que us presenten. Tot i que els xiles tenen un cert efecte sobre el restrenyiment, menjar pebrots adequadament és molt útil per al cos i la ment, i també pot prevenir l'aparició de càlculs biliars.

<<:  Puc prendre arrel de falguera en pols per al restrenyiment?

>>:  Puc menjar fideus freds si tinc restrenyiment?

Recomanar articles

Com comprovar millor la gastroptosi?

La gastroptosi fa referència a la relaxació dels ...

Com tractar l'atròfia muscular de la mà?

La salut física sempre ha estat una cosa a la qua...

Què tal el diari d'avui? Revisió diària d'avui i informació del lloc web

Què és el lloc web del diari d'avui? El diari ...

Què fer si els meridians posteriors estan bloquejats

Si els meridians de l'esquena estan bloquejat...

Què hi ha de dolent a sentir-se tan feble?

Amb el desenvolupament continu de la ciència i la...

Beneficis de rentar el cabell amb aigua salada

Rentar-nos el cabell és una cosa que fem amb freq...

El llit tatami és perjudicial?

Avui en dia, a moltes persones els agrada dedicar...

Què causa la dermatitis exfoliativa?

Moltes inflamacions de la pell es produeixen a la...

Què tal el Dr. Martens? Revisions de Dr.Martens i informació del lloc web

Què és Dr.Martens? Dr.Martens (Doc Martens) és una...

Com eliminar les cicatrius d'acne

La vida és un art. Hi ha molts coneixements en la...

Com tenir cura dels ulls inflats després de la cirurgia de doble parpella?

Les parpelles dobles sempre han estat una forma d...