El restrenyiment no és una malaltia menor que pot amenaçar fàcilment la salut del pacient. Per alleujar el restrenyiment, podem menjar més verdures i fruites riques en fibra dietètica. També podem consumir més oli per lubricar els intestins. L'oli de palma té un ampli ventall d'usos, i podem veure l'oli de palma en molts aspectes, però hem de saber que hi ha certs estàndards per utilitzar l'oli de palma, i l'oli de palma també té certs perjudicis. L'oli de palma és un oli vegetal llenyós tropical. Actualment és la varietat d'oli vegetal més produïda, consumida i comercialitzada internacionalment. És conegut com els "tres olis vegetals principals del món" juntament amb l'oli de soja i l'oli de colza, i té una història comestible de més de 5.000 anys. L'oli de palma s'extreu de fruites de palma a les palmeres d'oli. La polpa i el nucli produeixen oli de palma i oli de palma, respectivament. Després del refinament i el fraccionament, l'oli de palma es pot obtenir en productes amb diferents punts de fusió, que s'utilitzen àmpliament en la indústria de la restauració, la indústria alimentària i la indústria del petroli i greix. El sud-est asiàtic i l'Àfrica són les principals zones productores d'oli de palma, que representen al voltant del 88% de la producció total d'oli de palma del món, Indonèsia, Malàisia i Nigèria són els tres principals productors del món. Actualment, la Xina s'ha convertit en el major importador mundial d'oli de palma, amb un consum anual d'oli de palma d'uns 6 milions de tones, que representa el 20% del mercat total. L'oli de palma també es coneix com a oli saturat perquè conté un 50% de greixos saturats. Els olis i greixos són una barreja de tres components: greix saturat, greix monoinsaturat i greix poliinsaturat. La digestió i la taxa d'absorció de l'oli de palma del cos humà és superior al 97%. Com tots els altres olis vegetals, l'oli de palma en si no conté colesterol. Com a oli altament saturat, s'ha especulat que l'oli de palma té el potencial d'augmentar els nivells de colesterol en el sèrum humà. No obstant això, després d'una verificació experimental per part de molts experts, es va trobar que el consum d'oli de palma no només no augmenta el colesterol sèric, sinó que tendeix a reduir el colesterol. La raó és que una gran quantitat de dades d'investigació mostren que els diferents àcids grassos saturats tenen diferents efectes sobre els lípids de la sang. 1000mg/kg), carotenoides (500-700mg/kg) i àcid linoleic (10%), que són molt beneficiosos per a la salut humana. Alguns investigadors han realitzat estudis separats sobre diferents races (europees, americanes i asiàtiques) i els resultats mostren que l'oli de palma és un oli vegetal comestible que satisfà plenament les necessitats de salut del cos humà. Hem introduït anteriorment que el restrenyiment fa molt mal als pacients, per això recomanem que els pacients amb restrenyiment puguin menjar més fruites i verdures riques en fibra dietètica. A més, els pacients amb restrenyiment poden consumir més oli per lubricar els intestins. |
<<: Puc menjar Citrus aurantium per al restrenyiment?
>>: Puc beure gelea reial si tinc restrenyiment?
El coll inflat també es coneix com a goll. Aquest...
Els forns de microones s'utilitzen molt sovin...
La carboximetil cel·lulosa de sodi és un tipus de...
Què és la xarxa musical de les Illes Fèroe? Aquest...
Què és Ashiniboine Community College? Ashiniboine ...
Què és MetLife? Metropolitan Life Insurance Compan...
Cada cop hi ha més pacients amb diabetis avui dia...
Sovint et sents cansat o impotent quan vols fer a...
Les ungles són generalment llises i brillants si ...
L'epilèpsia és una malaltia neurològica causa...
Quin és el lloc web de la Facultat de Dret d'H...
Si tens dolor nasal i hemorràgies nasals, no pots...
L'acne, com a malaltia de la pell, és un símp...
Què és Banc Sabadell? Banc de Sabadell és el cinqu...
Avui en dia, els estudis de moltes persones neces...