A molts de nosaltres ens agrada afegir gambes seques a l'hora de fer la sopa, principalment perquè pot ajudar a que la sopa sigui més deliciosa i també ens pot ajudar eficaçment a suplementar el calci. Però després de mantenir-se a casa durant un mes o dos, el color es va tornar rosa i l'olor d'amoníac de les gambes seques era molt forta. De fet, això es deu al fet que s'ha emmagatzemat durant molt de temps. Els estudis han demostrat que les gambes seques poden causar càncer si s'emmagatzemen durant molt de temps. La pell de gambes es pot conservar durant molt de temps. Els principals factors antibacterians són el seu baix contingut en aigua i alt contingut en sal. Tots dos són indispensables. No obstant això, les gambes seques que la gent acostumen a comprar no són del tot secs. D'una banda, pot ser perquè l'aire de la vora del mar és humit, d'altra banda, pot ser perquè les gambes seques que no estan seques són més pesades. Aquest tipus de pell de gambes que no s'ha assecat completament és especialment propensa a la reproducció de bacteris pel seu alt contingut en proteïnes. Si s'emmagatzema a temperatura ambient, la proteïna es transformarà en pèptids i aminoàcids mitjançant l'acció dels microorganismes, i després es descompondrà en amines i amoníac de baix nivell. Les amines de baix nivell no només són tòxiques per elles mateixes, sinó que el pitjor és que es poden combinar fàcilment amb petites quantitats de nitrit en productes aquàtics per formar forts carcinògens: nitrosamines. Aquest tipus de substància és un factor químic important que afavoreix la incidència de càncer d'esòfag i càncer gàstric. Les nitrosamines són extremadament tòxiques i tenen toxicitat crònica, teratogenicitat i carcinogenicitat. També és volàtil i pot provocar reaccions tòxiques si s'inhala des de l'aire. Diversos productes del mar i carns són fonts importants de nitrosamines. El peix adobat ranci, la carn en vinagre, les gambes seques, les gambes seques, els calamars triturats, les vieires, el peix sec, etc. poden superar l'estàndard. Per tant, un cop les gambes seques tinguin olor, no ho sentiu, però llenceu-les decididament. Fins i tot després del rentat, no pots estar segur. Es recomana emmagatzemar les gambes seques a la nevera immediatament després de la compra i tornar-les a posar a la nevera després del seu ús. Això pot frenar molt la descomposició de proteïnes i mantenir el gust normal en dos o tres mesos, reduint així el risc de produir carcinògens. Des de la nostra introducció anterior, sabem que és millor no comprar moltes gambes seques cada vegada, i la ingesta diària de gambes seques és de només dos o tres grams, que no és la forma principal de suplementar el calci. |
>>: Les persones que es ruboreixen quan beuen alcohol seran fatals si toquen aquesta cosa
Ara, a mesura que els temps canvien i progressen ...
L'onicomicosi és en realitat la causa comuna ...
La poma és una espècie de fruita produïda en gran...
Tothom ha d'haver trobat sang de les genives ...
La miocardiopatia hipertròfica és més freqüent en...
Tots sabem que la forma física de molts dels nost...
Si voleu fer nous seques a partir de nous fresque...
Avui en dia, moltes famílies tenen fogons de gas,...
El públic en general no està relativament familia...
L'hèrnia discal lumbar és una malaltia ortopè...
La funció dels ronyons és regular l'equilibri...
Què és Emmaljunga? Emmaljunga és la principal marc...
La procrastinació és una conducta posposada que n...
L'úlcera duodenal és una de les malalties com...
La rinitis és una malaltia comuna a la vida diàri...