La pell de gambes pot causar càncer si es deixa durant molt de temps

La pell de gambes pot causar càncer si es deixa durant molt de temps

A molts de nosaltres ens agrada afegir gambes seques a l'hora de fer la sopa, principalment perquè pot ajudar a que la sopa sigui més deliciosa i també ens pot ajudar eficaçment a suplementar el calci. Però després de mantenir-se a casa durant un mes o dos, el color es va tornar rosa i l'olor d'amoníac de les gambes seques era molt forta. De fet, això es deu al fet que s'ha emmagatzemat durant molt de temps. Els estudis han demostrat que les gambes seques poden causar càncer si s'emmagatzemen durant molt de temps.

La pell de gambes es pot conservar durant molt de temps. Els principals factors antibacterians són el seu baix contingut en aigua i alt contingut en sal. Tots dos són indispensables. No obstant això, les gambes seques que la gent acostumen a comprar no són del tot secs. D'una banda, pot ser perquè l'aire de la vora del mar és humit, d'altra banda, pot ser perquè les gambes seques que no estan seques són més pesades. Aquest tipus de pell de gambes que no s'ha assecat completament és especialment propensa a la reproducció de bacteris pel seu alt contingut en proteïnes.

Si s'emmagatzema a temperatura ambient, la proteïna es transformarà en pèptids i aminoàcids mitjançant l'acció dels microorganismes, i després es descompondrà en amines i amoníac de baix nivell.

Les amines de baix nivell no només són tòxiques per elles mateixes, sinó que el pitjor és que es poden combinar fàcilment amb petites quantitats de nitrit en productes aquàtics per formar forts carcinògens: nitrosamines. Aquest tipus de substància és un factor químic important que afavoreix la incidència de càncer d'esòfag i càncer gàstric. Les nitrosamines són extremadament tòxiques i tenen toxicitat crònica, teratogenicitat i carcinogenicitat. També és volàtil i pot provocar reaccions tòxiques si s'inhala des de l'aire.

Diversos productes del mar i carns són fonts importants de nitrosamines. El peix adobat ranci, la carn en vinagre, les gambes seques, les gambes seques, els calamars triturats, les vieires, el peix sec, etc. poden superar l'estàndard. Per tant, un cop les gambes seques tinguin olor, no ho sentiu, però llenceu-les decididament. Fins i tot després del rentat, no pots estar segur.

Es recomana emmagatzemar les gambes seques a la nevera immediatament després de la compra i tornar-les a posar a la nevera després del seu ús. Això pot frenar molt la descomposició de proteïnes i mantenir el gust normal en dos o tres mesos, reduint així el risc de produir carcinògens.

Des de la nostra introducció anterior, sabem que és millor no comprar moltes gambes seques cada vegada, i la ingesta diària de gambes seques és de només dos o tres grams, que no és la forma principal de suplementar el calci.

<<:  El dessecant dels aliments es converteix en un "assassí invisible" i explota quan s'exposa a l'aigua

>>:  Les persones que es ruboreixen quan beuen alcohol seran fatals si toquen aquesta cosa

Recomanar articles

Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?

El gluten és una mena de producte de fideus, que ...

Quins són els efectes secundaris de prendre tacrolimus?

El fetge i els ronyons són òrgans fisiològics ext...

Què tal la Química? Revisions de química i informació del lloc web

Què és la Química? Chemistry és un lloc de xarxes ...

Què és l'hemofília

Les persones que veuen sovint drames coreans o ta...

Què causa el dolor de la cavitat ocular?

Si teniu dolor a la cavitat ocular, hem de presta...

Com tenir cura del sagnat anal durant l'exercici

Si es produeix un sagnat anal durant l'exerci...

Com reduir millor les cicatrius

No és molt difícil alleugerir les cicatrius, semp...

Com alleujar el sagnat del cuir cabellut

L'escorça cerebral humana està plena de nervi...

Què causa la secreció nasal després de dinar?

La secreció nasal és molt freqüent en la pràctica...

Quina diferència hi ha entre la canyella i la cassia

La canyella i l'escorça de cassia són condime...