La pell de gambes pot causar càncer si es deixa durant molt de temps

La pell de gambes pot causar càncer si es deixa durant molt de temps

A molts de nosaltres ens agrada afegir gambes seques a l'hora de fer la sopa, principalment perquè pot ajudar a que la sopa sigui més deliciosa i també ens pot ajudar eficaçment a suplementar el calci. Però després de mantenir-se a casa durant un mes o dos, el color es va tornar rosa i l'olor d'amoníac de les gambes seques era molt forta. De fet, això es deu al fet que s'ha emmagatzemat durant molt de temps. Els estudis han demostrat que les gambes seques poden causar càncer si s'emmagatzemen durant molt de temps.

La pell de gambes es pot conservar durant molt de temps. Els principals factors antibacterians són el seu baix contingut en aigua i alt contingut en sal. Tots dos són indispensables. No obstant això, les gambes seques que la gent acostumen a comprar no són del tot secs. D'una banda, pot ser perquè l'aire de la vora del mar és humit, d'altra banda, pot ser perquè les gambes seques que no estan seques són més pesades. Aquest tipus de pell de gambes que no s'ha assecat completament és especialment propensa a la reproducció de bacteris pel seu alt contingut en proteïnes.

Si s'emmagatzema a temperatura ambient, la proteïna es transformarà en pèptids i aminoàcids mitjançant l'acció dels microorganismes, i després es descompondrà en amines i amoníac de baix nivell.

Les amines de baix nivell no només són tòxiques per elles mateixes, sinó que el pitjor és que es poden combinar fàcilment amb petites quantitats de nitrit en productes aquàtics per formar forts carcinògens: nitrosamines. Aquest tipus de substància és un factor químic important que afavoreix la incidència de càncer d'esòfag i càncer gàstric. Les nitrosamines són extremadament tòxiques i tenen toxicitat crònica, teratogenicitat i carcinogenicitat. També és volàtil i pot provocar reaccions tòxiques si s'inhala des de l'aire.

Diversos productes del mar i carns són fonts importants de nitrosamines. El peix adobat ranci, la carn en vinagre, les gambes seques, les gambes seques, els calamars triturats, les vieires, el peix sec, etc. poden superar l'estàndard. Per tant, un cop les gambes seques tinguin olor, no ho sentiu, però llenceu-les decididament. Fins i tot després del rentat, no pots estar segur.

Es recomana emmagatzemar les gambes seques a la nevera immediatament després de la compra i tornar-les a posar a la nevera després del seu ús. Això pot frenar molt la descomposició de proteïnes i mantenir el gust normal en dos o tres mesos, reduint així el risc de produir carcinògens.

Des de la nostra introducció anterior, sabem que és millor no comprar moltes gambes seques cada vegada, i la ingesta diària de gambes seques és de només dos o tres grams, que no és la forma principal de suplementar el calci.

<<:  El dessecant dels aliments es converteix en un "assassí invisible" i explota quan s'exposa a l'aigua

>>:  Les persones que es ruboreixen quan beuen alcohol seran fatals si toquen aquesta cosa

Recomanar articles

Diverses maneres de tractar l'olor dels peus

Quan arriba l'hivern, la gent portarà mitjons...

Es pot utilitzar pols de perla caducada?

Avui en dia, la gent estima cada cop més la belle...

Com tractar amb nens amb febre alta i convulsions

Quan un nen té una pneumònia o un refredat, és fà...

Com tractar l'alopècia areata a la part posterior del cap és efectiva?

L'alopècia areata és ara una malaltia molt co...

Quins són els efectes de l'àcid linoleic en el cos humà?

L'àcid linoleic és un àcid gras, crec que la ...

Què fer si tens puces a casa 6 consells per desfer-te completament de les puces?

Les puces són insectes que tenen més probabilitat...

Resposta de l'expert: Què causa la subsalut?

La Sra. Chen va preguntar: En els últims anys, he...

Quines són les causes de la sang oculta a l'orina?

És possible que molts amics no entenguin el que s...