Una ampolla d'aigua freda pot distingir fàcilment la mel real de la mel falsa

Una ampolla d'aigua freda pot distingir fàcilment la mel real de la mel falsa

Els experts van assenyalar que, pel que fa a les propietats físiques i químiques, la composició del sucre, el contingut d'HNF (hidroximetilfurfural), el contingut d'enzims i el contingut de gra de pol·len es poden utilitzar per identificar l'autenticitat de la mel, però, per als consumidors normals, el mètode més senzill és diluir-la.

Primer, prepareu la mel amb aigua freda i aboqueu-ne aproximadament la meitat en una ampolla d'aigua mineral i agiteu-la ràpidament. Si es tracta de mel real, es produiran els fenòmens següents:

1. A la part superior del líquid apareix una gran quantitat d'escuma i no disminueix durant molt de temps. De vegades, l'escuma pot durar 2 hores.

2. La part líquida apareix tèrbol perquè la mel conté proteïnes, pol·len i gelatina. La mel falsa no només té menys escuma que es dissipa fàcilment, sinó que la part líquida també és molt clara.

3. Després d'afegir aigua calenta, el gust és dolç i una mica agre, perquè la mel pura conté molts àcids i enzims orgànics, però la mel falsa només té un gust dolç.

4. Comprovar si la mel està cristal·litzada també és una manera de determinar si la mel és real o falsa. La mel conté una gran quantitat de fructosa i glucosa quan el contingut de glucosa és alt, el contingut d'aigua és baix i la temperatura és baixa, la mel es cristal·litzarà fàcilment, però la mel falsa, que utilitza fructosa com a matèria primera, no cristal·litzarà.

Entre elles, la mel de litchi i la mel de cítrics tenen un alt contingut de glucosa i són més fàcils de cristal·litzar, mentre que la mel de longan no és fàcil de cristal·litzar. Per tant, "la mel líquida pot ser vertadera o falsa, però la mel completament cristal·litzada ha de ser mel real".

<<:  Aquestes persones que "caminen cent passes després d'un àpat" escurçaran la seva vida

>>:  Què és la hipertensió en fase 3?

Recomanar articles

Quins són els avantatges i els inconvenients de fumar

A molta gent els agrada encendre una cigarreta qu...

Per què em fa mal quan prem el canell?

A la vida real, el dolor al canell és molt famili...

La mel pot eliminar les cicatrius d'acne?

La mel ja és un aliment amb grans beneficis per a...

12 símptomes comunament ignorats de les malalties del cor

Tot i que la incidència i les taxes de mortalitat...

Com adobar els pebrots

Hi ha moltes maneres d'utilitzar els pebrots,...

Quins són els tractaments per a la desensibilització d'al·lèrgies cutànies?

Les al·lèrgies a la pell no són estranyes a molte...

Què causa el dolor d'oïda?

Potser tothom ha experimentat dolor a l'oïda....

A què heu de parar atenció quan beu cervesa i mengeu gambes

Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la v...

Quins són els perills d'aplicar alcohol amb freqüència?

L'alcohol és un preparat líquid que utilitzem...

Saps què és la bilirubina directa alta?

La bilirubina és un indicador que s'utilitza ...

Es pot utilitzar la farina de moniato com a substitut de la maizena?

El moniato en pols és en realitat la pols formada...

Què fer si apareixen butllofes als llavis

A moltes de les nostres amigues els agrada mirar-...

Quins són els avantatges i els desavantatges de les pròtesis removibles?

Tots sabem que vetllar per la qualitat de la diet...

Què tal Halle Berry? Ressenyes de Halle Berry i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Halle Berry? Halle Berry és...