Els experts van assenyalar que, pel que fa a les propietats físiques i químiques, la composició del sucre, el contingut d'HNF (hidroximetilfurfural), el contingut d'enzims i el contingut de gra de pol·len es poden utilitzar per identificar l'autenticitat de la mel, però, per als consumidors normals, el mètode més senzill és diluir-la. Primer, prepareu la mel amb aigua freda i aboqueu-ne aproximadament la meitat en una ampolla d'aigua mineral i agiteu-la ràpidament. Si es tracta de mel real, es produiran els fenòmens següents: 1. A la part superior del líquid apareix una gran quantitat d'escuma i no disminueix durant molt de temps. De vegades, l'escuma pot durar 2 hores. 2. La part líquida apareix tèrbol perquè la mel conté proteïnes, pol·len i gelatina. La mel falsa no només té menys escuma que es dissipa fàcilment, sinó que la part líquida també és molt clara. 3. Després d'afegir aigua calenta, el gust és dolç i una mica agre, perquè la mel pura conté molts àcids i enzims orgànics, però la mel falsa només té un gust dolç. 4. Comprovar si la mel està cristal·litzada també és una manera de determinar si la mel és real o falsa. La mel conté una gran quantitat de fructosa i glucosa quan el contingut de glucosa és alt, el contingut d'aigua és baix i la temperatura és baixa, la mel es cristal·litzarà fàcilment, però la mel falsa, que utilitza fructosa com a matèria primera, no cristal·litzarà. Entre elles, la mel de litchi i la mel de cítrics tenen un alt contingut de glucosa i són més fàcils de cristal·litzar, mentre que la mel de longan no és fàcil de cristal·litzar. Per tant, "la mel líquida pot ser vertadera o falsa, però la mel completament cristal·litzada ha de ser mel real". |
<<: Aquestes persones que "caminen cent passes després d'un àpat" escurçaran la seva vida
>>: Què és la hipertensió en fase 3?
Tot i que el mal de queixal no és una malaltia o ...
La retenció de femtes es refereix a les femtes ve...
L'oïda és un òrgan auditiu encarregat de reco...
El bloqueig dels meridians és una categoria de la...
Què és St Edmund's Hall, Oxford? St Edmund Hal...
Quan es bull l'almívar, afegir una quantitat ...
Avui he anat al supermercat amb el meu millor ami...
Com a nova tecnologia mèdica dels darrers anys, l...
En realitat, la col i la col rizada són el mateix...
La cirera és un aliment molt comú amb un valor nu...
La temperatura corporal alta és una condició habi...
La cura de la salut i la preservació de la salut ...
L'hemiplegia causada per infart cerebral és u...
Els peus sudorosos estan relacionats amb la funci...
Què és International Paper? International Paper (N...