Els experts van assenyalar que, pel que fa a les propietats físiques i químiques, la composició del sucre, el contingut d'HNF (hidroximetilfurfural), el contingut d'enzims i el contingut de gra de pol·len es poden utilitzar per identificar l'autenticitat de la mel, però, per als consumidors normals, el mètode més senzill és diluir-la. Primer, prepareu la mel amb aigua freda i aboqueu-ne aproximadament la meitat en una ampolla d'aigua mineral i agiteu-la ràpidament. Si es tracta de mel real, es produiran els fenòmens següents: 1. A la part superior del líquid apareix una gran quantitat d'escuma i no disminueix durant molt de temps. De vegades, l'escuma pot durar 2 hores. 2. La part líquida apareix tèrbol perquè la mel conté proteïnes, pol·len i gelatina. La mel falsa no només té menys escuma que es dissipa fàcilment, sinó que la part líquida també és molt clara. 3. Després d'afegir aigua calenta, el gust és dolç i una mica agre, perquè la mel pura conté molts àcids i enzims orgànics, però la mel falsa només té un gust dolç. 4. Comprovar si la mel està cristal·litzada també és una manera de determinar si la mel és real o falsa. La mel conté una gran quantitat de fructosa i glucosa quan el contingut de glucosa és alt, el contingut d'aigua és baix i la temperatura és baixa, la mel es cristal·litzarà fàcilment, però la mel falsa, que utilitza fructosa com a matèria primera, no cristal·litzarà. Entre elles, la mel de litchi i la mel de cítrics tenen un alt contingut de glucosa i són més fàcils de cristal·litzar, mentre que la mel de longan no és fàcil de cristal·litzar. Per tant, "la mel líquida pot ser vertadera o falsa, però la mel completament cristal·litzada ha de ser mel real". |
<<: Aquestes persones que "caminen cent passes després d'un àpat" escurçaran la seva vida
>>: Què és la hipertensió en fase 3?
A molta gent els agrada encendre una cigarreta qu...
A la vida real, el dolor al canell és molt famili...
La mel ja és un aliment amb grans beneficis per a...
Tot i que la incidència i les taxes de mortalitat...
Hi ha moltes maneres d'utilitzar els pebrots,...
Les al·lèrgies a la pell no són estranyes a molte...
Potser tothom ha experimentat dolor a l'oïda....
Avui en dia, amb el ràpid desenvolupament de la v...
Quin és el lloc web de la Canadian National Railwa...
L'alcohol és un preparat líquid que utilitzem...
La bilirubina és un indicador que s'utilitza ...
El moniato en pols és en realitat la pols formada...
A moltes de les nostres amigues els agrada mirar-...
Tots sabem que vetllar per la qualitat de la diet...
Quin és el lloc web de Halle Berry? Halle Berry és...