El ràpid desenvolupament de la societat moderna ha provocat un augment de la mentalitat de recerca de beneficis de la gent. En el món actual impulsat pels beneficis, hem de parar atenció al que podem menjar i allò que no podem menjar gairebé cada dia. "Pur natural" i "verd i lliure de contaminació" són realment molt importants. Però has pensat mai que potser algunes coses són simplement les conseqüències negatives dels nostres hàbits alimentaris incorrectes? 1. Bullir aigua de l'aixeta durant 3 minuts és el més saludable. Entre tot tipus de begudes, l'aigua bullida és la més econòmica, assequible i segura. Tanmateix, bullir l'aigua no és tan senzill com la gent pensa: només cal bullir l'aigua. Com tots sabem, si l'aigua es bull durant molt de temps, el nitrit cancerígen que conté augmentarà relativament, de manera que la majoria de la gent apaga el foc immediatament quan veu que l'aigua bull. La gent no sap que tot i que això evita el dany dels nitrits, pot fer que el contingut de clorur de l'aigua augmenti significativament. 2. El millor és menjar all a rodanxes. L'all és conegut com el rei dels anticancerígens, per la qual cosa a molta gent li agrada menjar all. L'all es menja millor cru Algunes persones tenen el costum de pelar els fideus i de menjar-ne un gra a la vegada. La manera correcta és: primer talleu l'all a rodanxes fines, poseu-lo a l'aire durant 15 minuts, de manera que l'all i l'oxigen es puguin combinar completament per produir al·licina. L'allicina és anticancerígen i és el rei dels anticancerígens Menjar alls d'aquesta manera pot exercir el seu màxim efecte. 3. La clau per cuinar el tofu és maridar-lo amb altres plats. El tofu és un dels aliments vegetarians més populars i té importants beneficis per a la salut. Però, saps que els beneficis per a la salut del tofu es troben en una combinació intel·ligent? Per exemple, combinar el tofu amb la carn pot augmentar el valor nutricional de les proteïnes. El valor nutricional de les proteïnes en els aliments depèn no només de la quantitat de proteïnes, sinó també del tipus, la quantitat i la proporció d'aminoàcids continguts en la proteïna. Tot i que el tofu conté molta proteïna, és baix en certs aminoàcids (com l'omega-3, mèdicament, això s'anomena proteïna incompleta, de manera que el seu valor nutricional es redueix molt). Si es marida amb carn, com el porc brasat amb tofu, el cap de peix guisat amb tofu, etc., pot complementar aminoàcids com la metionina i duplicar el seu valor nutricional. Potser hauríem de reflexionar tant sobre la societat com sobre nosaltres mateixos. No tenim manera d'aturar el que ens aporta aquesta societat, però nosaltres mateixos tenim el control de nosaltres mateixos. Obteniu més informació sobre les maneres científiques d'alimentar-vos per no posar-vos en una situació desesperada. Benvolguts amics, què en penseu? |
<<: Com tractar les marques de naixement peludes
>>: Quines són les maneres d'accelerar el metabolisme dels greixos?
Les malalties neuròtiques del cap tenen diverses ...
La vacuna contra la febre aftosa d'ovella és ...
L'oli d'all és una substància especial qu...
Quin és el lloc web de l'Exposició Mundial Yeo...
Les propietats dels aliments són totes diferents,...
El dany del miocardi és un tipus de malaltia card...
Què és Qatar Petroleum? Qatar Petroleum és la comp...
Hi ha moltes causes de les ampolles a l'empen...
Hi ha moltes raons per al nas sec i adolorit, per...
Quina és la web de Placido Domingo? Placido Doming...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a G...
Hi ha moltes maneres d'eliminar els lunars, l...
L'acne no és només un fenomen que es produeix...
La cara és molt important per als amants de la be...
La columna vertebral és un dels teixits ossis més...