La grip aviària sempre ha provocat pànic, i els brots ocasionals són encara més aterridors, però és inevitable. Tot i que això ens fa sentir indefensos, podem fer tot el possible per evitar que passi, ho saps? Els ous també poden tenir grip aviària. Voleu saber el motiu? Deixa'm explicar-ho amb detall! 1. Em contagiaré menjant carn de pollastre, ànec o oca? Quan les aus de corral es cuinen a fons, és menys probable que el virus es propagui. Tanmateix, si les aus malaltes no es cuinen a fons abans de consumir-les, és probable que el virus entri al cos humà. Si el virus entra al cos humà i sobreviu, encara no està clar si es transmetrà a diversos teixits del cos humà a través del tracte digestiu i com funciona el virus al cos humà. En aquest cas, només es bloquejaran les aus de corral procedents de la zona del brot. Actualment, el departament de quarantena del meu país ha pres precaucions d'emergència i no s'ha produït cap cas al país, bàsicament, es pot menjar amb confiança. No es pot descartar el risc d'infecció si es consumeixen aus de corral que no han estat en quarantena o procedeixen d'una zona de brot. 2. Em contagiaré si em poso jaquetes o em cobreixo amb cobrellits d'ànec? Un funcionari de l'Institut de Supervisió de Salut Veterinària de Wuhan va dir que portar jaquetes, edredons i productes relacionats definitivament no propagarà la grip aviària. Com que els productes de ploma solen processar-se mitjançant múltiples passos físics i químics, com ara desinfecció i alta temperatura, la possibilitat de supervivència del virus és extremadament reduïda i és impossible causar danys a la salut humana. 3. Bulliu els ous durant deu minuts i mengeu-los amb seguretat Els experts en salut pública i malalties infeccioses diuen que bullir ous durant 5 a 10 minuts pot inactivar completament el virus de la grip aviària i els ous es poden menjar de manera segura. El doctor Lu Hongzhou del Departament de Malalties Infeccioses de l'Hospital Huashan va assenyalar que s'ha demostrat que el virus de la grip aviària es pot transmetre verticalment. No obstant això, el virus de la grip aviària es pot inactivar completament mitjançant el processament a alta temperatura dels ous de les aus de corral. El professor Yu Shunzhang de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Fudan va dir que els ous són completament segurs per menjar si s'escalfen i es bullen entre 5 i 10 minuts. El professor Yu Shunzhang va suggerir que des d'una perspectiva de precaució de seguretat, els ous durs i els ous crus s'han d'evitar tant com sigui possible, i els ous remenats i els ous escalfats també s'han de cuinar a fons. Quan mengeu ous, presteu atenció a la higiene de l'exterior de la closca de l'ou. Les closques dels ous poden estar contaminades, així que quan processeu els ous, netegeu les closques dels ous primer, no deixeu caure les closques dels ous, netegeu-vos bé les mans; Després d'explicar tant, n'heu pres nota tots? La salut és la nostra capital, així que tothom hauria de parar més atenció a la higiene física i personal de la vida, i no deixar que les malalties ens envaeixin fàcilment. |
<<: Quina és la causa de l'excés d'hormones?
>>: Què fer si les dents sagnen cada dia quan les raspalleu
Què és el canal Syfy? Syfy (anteriorment Sci Fi Ch...
Com el seu nom indica, la hiperkalèmia significa ...
Què és Neumann? Georg Neumann és un conegut fabric...
Crec que tothom sap que si una persona viu en un ...
Avui dia, la gent està treballant molt en la seva...
L'alcohol és una beguda habitual que pot acce...
El fenomen de la recessió gingival (recessió ging...
Tothom sap que hi ha molts punts d'acupuntura...
El iode és un nutrient indispensable a la nostra ...
La sudoració de les aixelles és, en realitat, una...
El virus del Zika és una malaltia molt contagiosa...
Quin és el lloc web d'American Tower Corporati...
Molta gent ha escoltat la paraula blat de moro en...
En la societat actual, tothom estima la bellesa L...
Els primers símptomes de la pulpitis mostraran un...