A molta gent els agrada molt menjar castanyes, però la pell de les castanyes és molt difícil de pelar, especialment quan es cuina amb castanyes crues, segur que trobareu aquests problemes en la teva vida diària. 1. Mètode d'immersió en aigua calenta Rentar les castanyes crues, posar-les en un recipient, cobrir-les amb aigua bullint i tapar l'olla. Passats 5 minuts, traieu les castanyes i talleu-les, i la pell de la castanya caurà immediatament. Aquest mètode estalvia temps i esforç. 2. Remenant amb escuradents Talleu les castanyes per la meitat, peleu-les i poseu-les en una escudella i poseu-les en remull una estona amb uns escuradents i la pell es separarà. El temps de remull no ha de ser massa llarg, en cas contrari afectarà el contingut nutricional de les castanyes. 3. Mètode de congelador frigorífic Un cop les castanyes estiguin cuites, refredeu-les i poseu-les dues hores a la nevera per separar la closca de la carn. D'aquesta manera, la pell de la castanya es pot pelar ràpidament i la carn de la castanya es manté intacta. 4. Calefacció per microones Utilitzeu unes tisores per tallar la closca de la castanya crua, posar-la al microones i escalfar-la a alta temperatura durant 30 segons, la capa interna de pell i carn caurà automàticament. Abans d'utilitzar aquest mètode per pelar castanyes, assegureu-vos de tallar les closques, en cas contrari, el microones podria funcionar malament. 5. Mètode d'expansió i contracció tèrmica Pelar les closques de castanyes amb un ganivet, posar-les en aigua bullint i cuinar-les durant 3-5 minuts. Després de treure-les, posar-les en remull immediatament en aigua freda durant 3-5 minuts. 6. Mètode d'exposició al sol Posa les castanyes crues que vulguis menjar al sol durant un dia i les closques es trencaran. 7. Mètode d'assecat a l'aire natural Posa les castanyes crues en un lloc ventilat i sec perquè s'assequi durant uns dies, perquè la pell de la castanya sigui molt fàcil de pelar. Aquest mètode també es pot utilitzar per convertir les castanyes en fruits secs, que es poden menjar posant-los en remull amb aigua. Les castanyes són molt nutritives, així que pots menjar-ne sovint, crec que a tothom li agrada menjar castanyes torrades amb sucre, però la nutrició de les castanyes torrades amb sucre no és tan alta com les castanyes crues. Pots anar al mercat i cuinar-les tu mateix. |
<<: Quins són els símptomes de les galteres en un jove de 20 anys?
>>: Es poden treure les dents del seny?
La moxibustió és un dels mètodes més utilitzats d...
Què és la guia oficial de viatges del Brasil? Aque...
Tenyir el cabell i la permanent s'ha converti...
L'anomenat cogombre també s'anomena cucum...
Recentment, moltes persones han experimentat un b...
Què és Rame Ing gawe? Rame Ing gawe és una xarxa s...
Consell bàsic: l'hemorràgia nasal és un fet c...
Quines són les diferències entre el càlcul dental...
Quan es tracta de la malaltia de la púrpura tromb...
Quina és la pàgina web del Consolat General de Cub...
Alguns amics sempre senten que tenen l'estóma...
La turmalina, també coneguda com a turmalina, és ...
En la vida diària s'anomena urticària la ronc...
Avui en dia, les dones estan més preocupades per ...
Els lunars en molts llocs de la nostra cara tenen...