La malaltia coronària és una malaltia relativament freqüent, especialment entre la gent gran. S'informa que el 80 per cent de les malalties coronàries és causada per una dieta inadequada, ja que és causada per la pròpia dieta inadequada del pacient, hi ha moltes coses a les quals els pacients amb malaltia coronària han de prestar atenció a la seva dieta. La base patològica de la malaltia coronària és l'aterosclerosi. Actualment, la causa i la patogènesi de l'aterosclerosi no s'entenen completament, però en general es creu que està estretament relacionada amb el metabolisme anormal dels lípids i l'augment del colesterol, les substàncies grasses i els triglicèrids a la sang. Per tant, és especialment important prevenir i controlar la hiperlipidèmia. La mesura principal és limitar la quantitat de greix dels aliments, especialment controlant la ingesta de greix animal i colesterol, com ara: carn de porc grassa, vedella grassa i xai, sèu de vedella i xai, mantega, nata, gelats i fetge de porc, boví i ovella, cervell, ronyó, calamar, sípia, etc. Es recomana menjar aliments lleugers i menjar més aliments que contenen vitamines i proteïnes vegetals, carn magra, peix, etc. La proteïna animal no ha de ser controlada massa estrictament. No cal restringir la ingesta de fesols i productes de fesols perquè contenen sitosterol, que pot inhibir l'absorció de colesterol a l'intestí prim. Menja més verdures i fruites, com ara meló d'hivern, rave, ceba, mel, arç, etc., perquè contenen molta vitamina C, cel·lulosa i sals riques de potassi i magnesi, que poden afavorir el metabolisme dels greixos, nodrir els vasos sanguinis, eliminar els dipòsits de colesterol, mantenir l'elasticitat dels vasos sanguinis i prevenir la calcificació. En particular, la cel·lulosa té la funció d'absorbir el colesterol, que pot reduir el colesterol. Advocar per una dieta lleugera no vol dir defensar una dieta vegetariana, sinó defensar una combinació de carn i verdures, i evitar els aliments grassos. Pel que fa als olis vegetals (com l'oli de soja, oli de cacauet, oli de colza, oli de te), ja que contenen principalment àcids grassos insaturats, no cal restringir-los més. Els experts en nutrició nacionals i estrangers han proposat noves teories sobre els ous, la llet i el peix. En el passat, es creia que els ous tenien un alt contingut en colesterol, que no era propici per a la prevenció i el tractament de les malalties coronàries. En el passat, la gent també creia que la llet era un aliment animal, que contenia més greix i colesterol, i que la seva ingesta estava relacionada amb la malaltia coronària inhibir la síntesi de colesterol S'ha demostrat que aquest factor és l'àcid 3-hidroxi-3-metilglutaril i l'àcid oròtic. El peix es considera generalment el millor aliment per prevenir i tractar les malalties coronàries. A través de la introducció anterior, crec que tothom ha entès les precaucions dietètiques per als pacients amb malaltia cardíaca coronària. Hauríeu de menjar més peix a la vostra vida diària El peix és el millor tipus d'aliment per tractar les malalties coronàries, i l'efecte és molt bo! |
<<: La retenció d'orina pot causar uretritis?
>>: Quins són alguns exercicis de cos sencer per perdre pes?
Quan la gent envelleix, tindrà els cabells blancs...
Pot ser que no saps molt sobre els implants cocle...
Les amígdales són òrgans importants del nostre co...
Tenir unes dents blanques i sanes pot millorar la...
Què és Lonsdale? Lonsdale és una famosa marca espo...
De fet, a la vida real, a causa del ritme ràpid d...
Què és el lloc web German Baby Mall? Baby-Markt és...
La mesura de l'hematocrit ajuda a entendre l&...
Hi ha moltes maneres de tractar l'èczema, i e...
Què és la Dublin Core Metadata Initiative? La Dubl...
Perdre pes ha de ser un gran problema al qual cad...
Moltes persones han experimentat dolor a les came...
L'èczema és una malaltia de la pell especialm...
Amb el desenvolupament de la societat, la gent se...
La fruita del monjo és una medicina xinesa comuna...