Després de fer la llet de soja a casa, quedaran excrements de mongetes Seria una llàstima llençar-la, però no li trobes cap altre ús. De fet, els fesols tenen una àmplia gamma d'usos. Per exemple, es pot utilitzar com a fertilitzant de flors, o podeu barrejar les escoces amb mel i clara d'ou de llet per fer una màscara facial, que té un efecte significatiu per blanquejar la pell. També podeu barrejar els fesols amb sal i clara d'ou per fer pastissos integrals. Afegiu els fesols, la llet i la farina, barregeu bé i cuini al vapor durant 8 a 10 minuts per fer un pastís multicereal suau i deliciós. Sofregiu les restes de mongetes en una paella, afegiu-hi la ceba, el gingebre, l'all, el vi de cuina, la sal, el MSG i espolvoreu amb ceba verde picada. És un plat refrescant. S'utilitza per fer petit tofu per al consum. Generalment, per fer tofu petit, cal triturar les fesols o comprar-les, cosa que costa diners addicionals. Generalment, les restes de llet de soja filtrades una vegada poden fer un tofu petit. Fer creps o fideus. Si no voleu fer tofu, podeu barrejar-lo amb farina blanca per fer una massa, i utilitzar-lo per fer creps o fideus, que també són boníssims. Feu boles de massa. Barrejar-ho amb farina per fer pells de pa, té un bon gust i és nutritiu. Feu creps de verdures. Juntament amb les verdures, com les patates, els raves, la col, els tomàquets, etc., afegiu la quantitat adequada de farina i feu pastissos de verdures, que tinguin bon gust. Fer adob de flors. Després que el residu de llet de soja s'hagi refredat, afegiu la quantitat adequada d'aigua, remeneu-lo de manera uniforme i utilitzeu-lo com a fertilitzant de flors. És adequat per a la majoria de les flors, especialment les aranyes, que creixeran bé. Tot i que les fesols són els residus que queden després de fer llet de soja, també són riques en nutrients. No els llenceu a la escombra de manera casual, no només pot estalviar menjar, sinó que també pot afegir molta diversió a la vostra vida fent el vostre propi menjar. Algunes persones poden pensar en fer servir escoces de mongetes en comptes de farina per fer pells de boles de massa. Aquest mètode no és aconsellable perquè les restes de les mongetes són molt gruixudes i el gust de les pells de les boles de massa és molt pobre després de fer-les. |
<<: Quins són els usos màgics de la llet pura
>>: Quina és la poció que alleuja la fatiga visual?
Moltes dones després de l'edat mitjana s'...
Des de l'estiu, moltes persones s'han sen...
Què és Sanoma? Sanoma Oyj és un grup de mitjans fi...
Quina és la pàgina web del Saina Institute of Tech...
Tothom sap com fer el te d'aranja, però conei...
Menjar xiclet de préssec és bo per a la salut, i ...
Un magatzem de conservació de frescos en atmosfer...
Avui en dia, el nostre nivell de vida està en con...
També hem de prestar atenció a l'herpes a les...
La poma de cera també s'anomena magrana d'...
La majoria de les persones que s'asseuen a l&...
Com menys toxines tingui una persona al seu cos, ...
Quan els pacients estan infectats amb Mycoplasma ...
Per crear el cabell arrissat, la manera més comun...
És molt habitual que les parelles es barallin, pe...