El peix és ric en nutrients i és una de les carns preferides per molts carnívors. Sobretot durant les festes, tota la família sempre es reuneix per sopar, i el pollastre, l'ànec, el peix i la carn sempre són a taula. Per descomptat, és una alegria gaudir d'un menjar deliciós i estar amb amics i familiars de lluny. Tanmateix, de vegades, si la gent no té cura, els ossos de peix s'enganxaran al menjar i no podran empassar-los ni escopir-los. Mètodes/Pasos >01 Quan un os de peix s'enganxi a la gola, no l'empasseu mai a cegues. Perquè si l'os de peix enganxat a la gola és dur, provocarà un gran dany a la gola i l'esòfag, i pot punxar l'esòfag i provocar un sagnat abundant. Això seria molt perillós. Primer, podeu provar d'empassar-lo amb aigua neta que flueix i no obligarà l'os de peix a enfonsar-lo, no farà massa mal. >02 Si veiem l'espina de peix quan obrim la boca, podem treure'l amb pinces o pinces No l'empasseu a cegues per evitar que s'enganxi a la gola. >03 Si l'os de peix només està enganxat a la gola i encara no està profundament a la gola, podeu provar de tossir per tossir l'os de peix o prémer l'arrel de la llengua amb els dits per fer que la persona vomi i treure l'os de peix amb el vòmit. >04 Algunes persones els agrada menjar panets al vapor per eliminar els ossos de peix, però en realitat aquest mètode no és aconsellable. Aquest mètode molt dur pot danyar fàcilment el nostre esòfag. A menys que sàpigues que el que estàs empassant és una petita espina suau, no obliguis a empassar aliments. >05 Si proveu els mètodes anteriors i encara no podeu treure l'espina de peix, hauríeu de buscar atenció mèdica immediatament, no demoreu massa per no perdre el millor moment. >06 Podem menjar peixos amb menys ossos, com el peix negre, el bagre i l'anguila. Aquests peixos tenen menys ossos i són fàcils de separar, el que els fa especialment adequats per a la gent gran i els nadons. Si esteu donant menjar a persones grans i nadons, no deixeu que mengin peix amb massa ossos, per evitar que es faci mal a la vostra família. Quan gaudim d'un menjar deliciós, no l'hem d'empassar sencer, sobretot per a alguns aliments més complexos, els hem de mastegar a poc a poc, que no només ajuda a la digestió sinó que també beneficia la nostra salut. Es recomana que els nens i la gent gran eviten menjar peix amb molts ossos. El millor és triar peix sense ossos o amb menys ossos per evitar accidents, anar a l'hospital per retirar-los a temps. |
<<: Per què les cèl·lules es tornen senescents gradualment?
>>: Quines són les receptes de la medicina tradicional xinesa per a la inflamació ginecològica
Les persones que sovint es posen el cabell han de...
És inevitable que hi hagi petites diferències ent...
Tots vam aprendre química a l'escola, així qu...
El dolor és la resposta sensorial més directa del...
L'hèrnia discal lumbar és la malaltia més fre...
Quin és el lloc web de la Universitat Hidrometeoro...
El ginseng vermell és un suplement nutricional mo...
A moltes noies els agrada disfressar-se molt bé a...
Crec que tothom ha sentit parlar de l'ús de l...
Personalment, penso que qualsevol medicament té e...
Es pot dir que el fenomen del mal de gola és molt...
La hiperplàsia òssia és un símptoma comú entre le...
La gota i el reumatisme són ambdues malalties rel...
Els crancs es poden dividir en crancs mascles i c...
De vegades podem trobar que la sang taca la nostr...