El peix és ric en nutrients i és una de les carns preferides per molts carnívors. Sobretot durant les festes, tota la família sempre es reuneix per sopar, i el pollastre, l'ànec, el peix i la carn sempre són a taula. Per descomptat, és una alegria gaudir d'un menjar deliciós i estar amb amics i familiars de lluny. Tanmateix, de vegades, si la gent no té cura, els ossos de peix s'enganxaran al menjar i no podran empassar-los ni escopir-los. Mètodes/Pasos >01 Quan un os de peix s'enganxi a la gola, no l'empasseu mai a cegues. Perquè si l'os de peix enganxat a la gola és dur, provocarà un gran dany a la gola i l'esòfag, i pot punxar l'esòfag i provocar un sagnat abundant. Això seria molt perillós. Primer, podeu provar d'empassar-lo amb aigua neta que flueix i no obligarà l'os de peix a enfonsar-lo, no farà massa mal. >02 Si veiem l'espina de peix quan obrim la boca, podem treure'l amb pinces o pinces No l'empasseu a cegues per evitar que s'enganxi a la gola. >03 Si l'os de peix només està enganxat a la gola i encara no està profundament a la gola, podeu provar de tossir per tossir l'os de peix o prémer l'arrel de la llengua amb els dits per fer que la persona vomi i treure l'os de peix amb el vòmit. >04 Algunes persones els agrada menjar panets al vapor per eliminar els ossos de peix, però en realitat aquest mètode no és aconsellable. Aquest mètode molt dur pot danyar fàcilment el nostre esòfag. A menys que sàpigues que el que estàs empassant és una petita espina suau, no obliguis a empassar aliments. >05 Si proveu els mètodes anteriors i encara no podeu treure l'espina de peix, hauríeu de buscar atenció mèdica immediatament, no demoreu massa per no perdre el millor moment. >06 Podem menjar peixos amb menys ossos, com el peix negre, el bagre i l'anguila. Aquests peixos tenen menys ossos i són fàcils de separar, el que els fa especialment adequats per a la gent gran i els nadons. Si esteu donant menjar a persones grans i nadons, no deixeu que mengin peix amb massa ossos, per evitar que es faci mal a la vostra família. Quan gaudim d'un menjar deliciós, no l'hem d'empassar sencer, sobretot per a alguns aliments més complexos, els hem de mastegar a poc a poc, que no només ajuda a la digestió sinó que també beneficia la nostra salut. Es recomana que els nens i la gent gran eviten menjar peix amb molts ossos. El millor és triar peix sense ossos o amb menys ossos per evitar accidents, anar a l'hospital per retirar-los a temps. |
<<: Per què les cèl·lules es tornen senescents gradualment?
>>: Quines són les receptes de la medicina tradicional xinesa per a la inflamació ginecològica
El te és una beguda relativament saludable i molt...
Espero que tothom pugui entendre que quan s'u...
Molta gent no està familiaritzada amb el terme pr...
Crec que moltes amigues tenen tanta angoixa, com ...
L'oli de motor és probablement una de les taq...
La tiroiditis de Hashimoto, també coneguda com a ...
El creixement de butllofes al voltant de la boca ...
La raó per la qual les varius s'anomenen mala...
Moltes persones no tenen una comprensió profunda ...
El quars rutilat de coure és un element extremada...
A la recerca de la bellesa, a les dones que estim...
Què és l'Institut Kavli de Física Teòrica? L...
A la vida diària, moltes persones han trobat prob...
Tothom ha de parar atenció als motius pels quals ...
Hi ha moltes maneres de rentar-se la cara, i dife...