Algunes persones tenen una pell molt sensible si s'exposen als raigs ultraviolats i es queden a l'aire lliure durant molt de temps, no només la pell de la cara es torna més fosca i envelleix més ràpidament, sinó que fins i tot poden desenvolupar moltes taques negres, que afecten seriosament la bellesa del seu aspecte. Les persones amb aquest tipus de pell haurien de prestar especial atenció a menjar aliments menys fotosensibles, en cas contrari farà que apareguin més taques a la cara i farà que la pell envelleixi més ràpidament. Aleshores, quins aliments són aliments fotosensibles? 1. Aliments foscos i fregits Els aliments foscos també inclouen aliments bàsics com l'arròs morat, les mongetes negres, les mongetes vermelles, les mongetes verdes, les castanyes d'aigua vermella, les llavors de sèsam negre, les nous, el pollastre d'os negre, la vedella, la vedella, el fetge de porc, la tortuga, el peix de carn fosca, els cogombres de mar i altres carns fregits, però poden ser molt fregits i fregits; nocius; els aliments fregits no només engreixen fàcilment, sinó que els òxids que contenen acceleraran l'envelliment de la pell, per la qual cosa hauríeu d'intentar menjar menys. 2. Verdures fotosensibles Els aliments fotosensibles poden enfosquir fàcilment la pell, ja que són rics en elements metàl·lics com ara coure, ferro, zinc, etc. Aquests elements metàl·lics poden augmentar directa o indirectament la quantitat i l'activitat de substàncies com la tirosina, la tirosinasa i la dopamina quinona relacionades amb la producció de melanina aix, porros, api, coriandre, rave blanc, mongetes, etc., aquestes verdures fan que la pell sigui propensa a les taques amb més probabilitats de desenvolupar taques. En termes generals, la majoria de les verdures que emeten olors picants i especials volàtils són verdures fotosensibles. 3. Aliments forts àcids Pastanagues, espinacs, rave morat, col morada, bolets shiitake, fong negre, etc. Aquestes verdures faciliten l'aparició de taques a la pell propensa a les taques. Els fluids corporals d'un cos humà sa són dèbilment alcalins Si la ingesta d'aliments àcids i alcalins és desequilibrada, la sang tendirà a ser àcida, causant diverses molèsties al cos i afavorint la formació de taques de pigmentació de la pell. Si la teva pell és sensible, has de menjar menys aliments de color fosc, verdures fotosensibles i aliments molt àcids. Si menges aquest tipus d'aliments, has d'aplicar crema solar quan surts, portar ulleres de sol i gorra de sol i prendre mesures de protecció per evitar la pigmentació de la pell, que accelerarà l'envelliment de la pell. |
<<: Quina és la funció del bàlsam labial?
>>: Quina és la millor edat per corregir les dents de corral?
Els requisits per a tres àpats al dia són els seg...
Quin és el lloc web del Southampton Football Club?...
Tot i que l'intestí és un òrgan relativament ...
La cataracta és una malaltia ocular comuna i cone...
Els crancs de mar també s'anomenen crancs ned...
Les úlceres de decúbit són una malaltia comuna en...
Les pastilles de magnesi contenen minerals com el...
El nabiu és una fruita amb un valor nutricional r...
Un bocat de dents nets i blanques et fa somriure ...
Moltes persones presten molta atenció a la seva a...
Les causes més comunes de la hiperplàsia òssia de...
Són moltes les causes que provoquen un engrandime...
Com tots sabem, les mongetes negres tenen un bon ...
Què és el lloc web de Tiger Airways? Tiger Airways...
L'ascaris és un paràsit humà comú No el menys...