Què són els aliments fotosensibles?

Què són els aliments fotosensibles?

Algunes persones tenen una pell molt sensible si s'exposen als raigs ultraviolats i es queden a l'aire lliure durant molt de temps, no només la pell de la cara es torna més fosca i envelleix més ràpidament, sinó que fins i tot poden desenvolupar moltes taques negres, que afecten seriosament la bellesa del seu aspecte. Les persones amb aquest tipus de pell haurien de prestar especial atenció a menjar aliments menys fotosensibles, en cas contrari farà que apareguin més taques a la cara i farà que la pell envelleixi més ràpidament. Aleshores, quins aliments són aliments fotosensibles?

1. Aliments foscos i fregits

Els aliments foscos també inclouen aliments bàsics com l'arròs morat, les mongetes negres, les mongetes vermelles, les mongetes verdes, les castanyes d'aigua vermella, les llavors de sèsam negre, les nous, el pollastre d'os negre, la vedella, la vedella, el fetge de porc, la tortuga, el peix de carn fosca, els cogombres de mar i altres carns fregits, però poden ser molt fregits i fregits; nocius; els aliments fregits no només engreixen fàcilment, sinó que els òxids que contenen acceleraran l'envelliment de la pell, per la qual cosa hauríeu d'intentar menjar menys.

2. Verdures fotosensibles

Els aliments fotosensibles poden enfosquir fàcilment la pell, ja que són rics en elements metàl·lics com ara coure, ferro, zinc, etc. Aquests elements metàl·lics poden augmentar directa o indirectament la quantitat i l'activitat de substàncies com la tirosina, la tirosinasa i la dopamina quinona relacionades amb la producció de melanina aix, porros, api, coriandre, rave blanc, mongetes, etc., aquestes verdures fan que la pell sigui propensa a les taques amb més probabilitats de desenvolupar taques.

En termes generals, la majoria de les verdures que emeten olors picants i especials volàtils són verdures fotosensibles.

3. Aliments forts àcids

Pastanagues, espinacs, rave morat, col morada, bolets shiitake, fong negre, etc. Aquestes verdures faciliten l'aparició de taques a la pell propensa a les taques. Els fluids corporals d'un cos humà sa són dèbilment alcalins Si la ingesta d'aliments àcids i alcalins és desequilibrada, la sang tendirà a ser àcida, causant diverses molèsties al cos i afavorint la formació de taques de pigmentació de la pell.

Si la teva pell és sensible, has de menjar menys aliments de color fosc, verdures fotosensibles i aliments molt àcids. Si menges aquest tipus d'aliments, has d'aplicar crema solar quan surts, portar ulleres de sol i gorra de sol i prendre mesures de protecció per evitar la pigmentació de la pell, que accelerarà l'envelliment de la pell.

<<:  Quina és la funció del bàlsam labial?

>>:  Quina és la millor edat per corregir les dents de corral?

Recomanar articles

Què tal The Body Shop? Ressenyes i informació del lloc web de The Body Shop

Què és The Body Shop? The Body Shop és un minorist...

Quins són els símptomes del refredat renal? La teva orina és blanca?

El refredat del ronyó és un terme descriptiu de l...

Què passa quan vull defecar però no puc?

Tenir ganes de defecar però no poder-ho es pot di...

Què fer si la teva orina és groga?

El color normal de l'orina és transparent o g...

Com augmentar el subministrament de llet materna

Per a les noves mares que acaben de donar a llum,...

Com controlar l'aigua i la temperatura per fer llet en pols

La llet en pols del mercat es divideix en llet en...

Què tal Sanmei Electric? Revisions i informació del lloc web de Mitsumi Electric

Quin és el lloc web de Sanmei Electric? Mitsumi El...

Quins són els efectes secundaris de les injeccions per aprimar les cames?

La injecció per aprimar les cames, com el seu nom...

Quins són els tractaments per a l'osteocondritis del genoll?

La inflamació del cartílag del genoll és una mala...

Què hi ha de dolent amb els ulls vermells?

Hi ha molts motius que poden provocar els ulls ve...