Sovint mirem alguns drames de televisió antics. Quan algunes persones van a una posada, diuen: "Cambrer, dóna-me una olla de vi dolç, es pot escalfar aquest vi en les ocasions socials". Escalfar vi blanc pot evaporar algunes de les substàncies del vi, com el metanol, que són perjudicials per a la salut humana. El metanol és perjudicial per als nervis òptics humans, però el seu punt d'ebullició és de 64,7 °C Quan s'escalfa amb aigua bullint, es converteix en gas i s'evapora. L'acetaldehid augmentarà el picant del vi si es consumeix una certa quantitat, el bevedor es sentirà marejat. El punt d'ebullició de l'acetaldehid és només de 21 °C, i es pot evaporar escalfant-lo amb aigua calenta. A més, una mica d'alcohol s'evaporarà durant el procés d'escalfament. Per descomptat, hi ha un límit per escalfar el vi, si fa massa calor, la majoria o la totalitat de l'etanol, l'ingredient principal del vi, s'evaporarà. A més, si el vi està massa calent, danyarà els pulmons després de beure. La manera correcta de beure és beure-la quan no fa ni fred ni calent. Per això els antics tenien les dites de "escalfar el vi" i "escalfar el vi". A la dinastia Ming, Lu Rong va registrar al volum 11 de Jiyuan Miscellaneous Notes: "Una vegada vaig escoltar a un metge que deia: 'El vi no s'ha de beure fred'. Vaig ignorar-ho, pensant que no coneixia la teoria de Danxi i ho va dir. Uns anys més tard, vaig tenir disenteria a la tardor i em va dir que el metge em va tractar molt paraules d'' i sovint bevia vi fred a l'estiu. El metge va dir: "Danxi sabia el dany del vi calent, però no sabia que el dany del vi fred és encara pitjor!". Pel que fa a beure al pavelló, no fa ni massa fred ni massa calor, només en l'equilibri adequat, així que no hi ha cap mal". En el vuitè capítol de Dream of the Red Chamber escrit per Cao Xueqin de la dinastia Qing, també hi ha la següent descripció: "Aquí Baoyu va tornar a dir:" No cal escalfar-lo, només m'agrada beure vi fred ". La tia Xue va dir: "Això no és bo. Després de beure vi fred, les meves mans tremolaran i em tremolaran cada dia Bachao, escric No saps que el vi és el més calent, es dissiparà ràpidament si el beves fred, si el fas servir per escalfar-lo, no seràs perjudicial a partir d'ara? Després de llegir la introducció anterior, podem veure que el vi blanc es pot escalfar d'aquesta manera és bo per al cos i millora el deliciós sabor del vi a l'hivern, podem provar amb vi calent, que és una millor opció. Però la temperatura no ha de ser massa alta. |
<<: Què és exactament la cura de la ressaca?
>>: Quins són els efectes de la màscara facial de iogurt
Bassaka Air_Quin és el lloc web de Bassaka Air? Ba...
L'epilèpsia segueix sent un problema mèdic, p...
Hi ha moltes coses a les quals els pacients amb c...
Les paelles són elements habituals a la vida En t...
Quina medicina de patent xinesa he de triar quan ...
Amb el ràpid desenvolupament de la modernització,...
Què és el lloc web de l'Institut Tecnològic de...
Com tots sabem, una vegada que pateixis bronquiti...
L'impacte d'objectes pesats o caigudes so...
Parlant de plàtans, crec que tothom sap que els p...
Hi ha molts nens que sempre estan animats i actiu...
Avui en dia, quan estem a la feina, hem d'ass...
En el passat, la Xina, quan no hi havia màquines ...
El valor nutricional del kiwi de cor vermell és r...
Es poden utilitzar els cosmètics caducats, defini...