A molta gent li agrada beure De fet, tothom sap que beure massa és molt dolent per al cos i és molt fàcil fer mal al cos. De vegades, després de beure, experimentaràs inflor, mal de panxa, mal de cap, etc. Com hem de resoldre aquests problemes en aquest moment? Quina és la millor beguda per estar sobri després de beure? Aquí hi ha 9 tipus d'aliments que poden ajudar-te a sentir-te menys incòmode després de beure, però has de parar atenció a beure menys alcohol en temps normals. Mel: la mel conté un ingredient especial que pot afavorir la descomposició i l'absorció de l'alcohol i alleujar els símptomes del mal de cap, especialment els mals de cap causats pel vi negre. Suc de tomàquet: el suc de tomàquet és ric en fructosa especial, que pot afavorir la descomposició de l'alcohol. Beure més de 300 ml de suc de tomàquet alhora pot eliminar gradualment el mareig després de beure. Raïm: El raïm és ric en àcid tartàric, que pot interactuar amb l'etanol del vi per formar substàncies èster, aconseguint el propòsit de calmar. Si el menges abans de beure, també pot prevenir l'embriaguesa. Síndria: la síndria pot eliminar la calor i reduir el foc, i pot excretar ràpidament l'alcohol a l'orina. Pomelo: els experiments han descobert que menjar carn de pomelo submergida en sucre és molt eficaç per eliminar l'olor d'alcohol a la boca després de beure. Api: l'api és ric en vitamines B, que poden descompondre l'alcohol. Iogurt: el iogurt pot protegir la mucosa gàstrica, retardar l'absorció d'alcohol i és ric en calci, el que el fa especialment eficaç per alleujar la irritabilitat després de beure. Plàtans: menjar plàtans després de beure pot augmentar la concentració de sucre en la sang, reduir la proporció d'alcohol a la sang i aconseguir el propòsit de calmar. Al mateix temps, també pot eliminar símptomes com palpitacions i opressió al pit. Olives: les olives han estat una "bona medicina" per calmar, netejar la calor de l'estómac i promoure la gana des de l'antiguitat. Es poden menjar directament o guisades amb sucre de roca. Ho consta al Compendi de Matèria Mèdica: si comença a beure te després de beure alcohol, pot danyar fàcilment els ronyons, i també sentiràs una sensació especialment pesada i dolorosa a la cintura i les cames, i la teva bufeta se sentirà molt freda i dolorosa. Com que el te estimula la secreció d'àcid gàstric, i l'alcohol i la teacrina junts acceleraran els nostres batecs del cor i el cor no pot suportar la càrrega. |
<<: Quins són els mètodes de prevenció d'incendis i d'autosalvament?
>>: Com utilitzar l'oli d'oliva per a la cura del cabell
Les persones amb taques blanques a les mans hauri...
Què és Tupolev? Tupolev Corporation (en rus: Тупол...
Maxell_Què és el lloc web de Maxell? Maxell és una...
1. Cuir cabellut Els estudis han trobat que hi ha...
En circumstàncies normals, les glàndules lacrimal...
La majoria de la gent sap que ha de prendre pasti...
Quin és el lloc web de Volga-Dnepr Airlines? Volga...
Els principals símptomes dels pacients amb miocar...
Hi ha molts símptomes d'anorèxia nerviosa, in...
Les mans són un òrgan indispensable per als human...
La hipertensió és una de les malalties més freqüe...
Alguns amics sentiran un tinnitus evident a les o...
Què és el Japó 755? 755 és un programari social ja...
Què és el lloc web de TNT Express? TNT Express (TN...
Què és Jubii Search? Jubii és el motor de cerca i ...