A molta gent li agrada beure De fet, tothom sap que beure massa és molt dolent per al cos i és molt fàcil fer mal al cos. De vegades, després de beure, experimentaràs inflor, mal de panxa, mal de cap, etc. Com hem de resoldre aquests problemes en aquest moment? Quina és la millor beguda per estar sobri després de beure? Aquí hi ha 9 tipus d'aliments que poden ajudar-te a sentir-te menys incòmode després de beure, però has de parar atenció a beure menys alcohol en temps normals. Mel: la mel conté un ingredient especial que pot afavorir la descomposició i l'absorció de l'alcohol i alleujar els símptomes del mal de cap, especialment els mals de cap causats pel vi negre. Suc de tomàquet: el suc de tomàquet és ric en fructosa especial, que pot afavorir la descomposició de l'alcohol. Beure més de 300 ml de suc de tomàquet alhora pot eliminar gradualment el mareig després de beure. Raïm: El raïm és ric en àcid tartàric, que pot interactuar amb l'etanol del vi per formar substàncies èster, aconseguint el propòsit de calmar. Si el menges abans de beure, també pot prevenir l'embriaguesa. Síndria: la síndria pot eliminar la calor i reduir el foc, i pot excretar ràpidament l'alcohol a l'orina. Pomelo: els experiments han descobert que menjar carn de pomelo submergida en sucre és molt eficaç per eliminar l'olor d'alcohol a la boca després de beure. Api: l'api és ric en vitamines B, que poden descompondre l'alcohol. Iogurt: el iogurt pot protegir la mucosa gàstrica, retardar l'absorció d'alcohol i és ric en calci, el que el fa especialment eficaç per alleujar la irritabilitat després de beure. Plàtans: menjar plàtans després de beure pot augmentar la concentració de sucre en la sang, reduir la proporció d'alcohol a la sang i aconseguir el propòsit de calmar. Al mateix temps, també pot eliminar símptomes com palpitacions i opressió al pit. Olives: les olives han estat una "bona medicina" per calmar, netejar la calor de l'estómac i promoure la gana des de l'antiguitat. Es poden menjar directament o guisades amb sucre de roca. Ho consta al Compendi de Matèria Mèdica: si comença a beure te després de beure alcohol, pot danyar fàcilment els ronyons, i també sentiràs una sensació especialment pesada i dolorosa a la cintura i les cames, i la teva bufeta se sentirà molt freda i dolorosa. Com que el te estimula la secreció d'àcid gàstric, i l'alcohol i la teacrina junts acceleraran els nostres batecs del cor i el cor no pot suportar la càrrega. |
<<: Quins són els mètodes de prevenció d'incendis i d'autosalvament?
>>: Com utilitzar l'oli d'oliva per a la cura del cabell
Quin és el lloc web de l'Ambaixada de Costa d&...
Durant molt de temps, les píndoles per perdre pes...
El te és una mena de beguda a la nostra vida, i t...
Moltes persones grans solen experimentar opressió...
Segons les enquestes, al voltant de l'1% de l...
Els pacients amb anticossos tiroïdals alts han de...
Cada hivern, el problema dels porus dilatats de l...
Què és Riva Yachts? Riva és una marca de iots de l...
Què és el lloc web del National Research Council? ...
L'obstrucció dels vasos sanguinis al cos humà...
Què és la finestra de Corea? Informació de Corea d...
Les dones que volen mantenir-se primes o les pers...
Hi ha molts motius per al mal de coll, com ara fa...
Quina és la pàgina web de la Federació Internacion...
Els pals de moxa són una tècnica mèdica que s'...