Taca bacteriana de la fulla del pebre

Taca bacteriana de la fulla del pebre

Els pebrots no són originaris de la Xina, però des que es van introduir a la Xina, s'han cultivat arreu del país i tenen un paper molt important en la combinació amb diversos ingredients. Durant el procés de creixement dels pebrots, és molt probable que es produeixi la malaltia bacteriana de les taques de les fulles, que afectarà molt el rendiment dels pebrots. I si una planta es posa malalta, ràpidament s'estendrà a una gran àrea. En primer lloc, hem d'entendre els símptomes de la malaltia bacteriana de les taques foliars del pebre i prendre mesures de tractament oportunes quan apareixen els símptomes.

Símptomes de la taca bacteriana del pebre

Es produeix en punts del camp, principalment danyant les fulles. La malaltia es produeix a les fulles de les plantes madures, apareixent inicialment com a petites taques de color groc-verd impregnades d'aigua, que s'expandeixen de color marró vermellós o marró fosc a rovell. Quan estan secs, les taques són majoritàriament de color marró vermellós. La malaltia es propaga molt ràpidament, fins i tot si s'infecten les fulles individuals o la majoria de les plantes, la planta encara pot créixer. El límit entre la taca bacteriana de les fulles i l'àrea sana és evident, però no aixecat, cosa que és diferent de la crosta.

Taca bacteriana de les fulles del pebre: patògen

Pseudomonas syringae pv.aptata Young.Dye&wi1kie Pseudomonas syringae és adequat per al tipus patògen i pertany als bacteris. La temperatura adequada per al desenvolupament és de 25-8 ℃, la més alta és de 35 ℃ i la més baixa és de 5 ℃. Quan la temperatura i la humitat són adequades, les plantes malaltes apareixen en gran nombre i s'estenen ràpidament. És difícil trobar les plantes malaltes i el dany és no continu.

Malaltia bacteriana de les taques foliars del pebre

S'estén pel vent, la pluja o l'aigua de reg i envaeix a través de les ferides de les fulles. La malaltia és més greu quan es planta contínuament verdures crucíferes com ara pebrots dolços (picants), remolatxa i col, i la malaltia es veu fàcilment propagant-se després de la pluja. Normalment comença al juny al nord-est de la Xina i al nord de la Xina, s'estén ràpidament durant l'estació calorosa i plujosa de juliol a agost i s'estén lentament o s'atura després de setembre quan la temperatura baixa.

Taca bacteriana del pebrot: mètodes de control

(1) Roteu els cultius amb pebrots no dolços (picants), cols i altres verdures crucíferes durant 2-3 anys.

(2) Anivellar el terreny es recomana el conreu de cresta al nord, mentre que al sud es recomanen crestes altes i rases profundes. Escorreu l'aigua ràpidament després de la pluja per evitar l'acumulació d'aigua i les inundacions.

(3) Desinfecció de llavors: barregeu les llavors amb 50% de pols humectable de succinat de coure o 50% de pols humectable de diclorodifeniltricloroetan a una concentració del 0,3% en pes de les llavors abans de sembrar.

(4) Traieu les parts malaltes i danyades o llaureu profundament el sòl immediatament després de la collita.

(5) En l'etapa inicial de la malaltia, ruixeu 500 vegades pols humectable de succinat de coure diluït al 50%, solució aquosa de quelat de coure 14% diluïda, 400-500 vegades pols humectable de clorambucil 77%, 1:1:200 pols soluble de Bordeus 0 o 72% de pols o mescla de sulfat d'agricultura sulfat d'estreptomicina diluït, un cop cada 7-10 dies, i continuar controlant 2-3 vegades.

<<:  Prevenció i control de la malaltia bacteriana de les taques angulars del cogombre

>>:  Quins són els tipus de desinfectants bacterians?

Recomanar articles

L'òxid és perjudicial per al cos humà?

Normalment cuinem amb olles de ferro, perquè l...

Per què hi ha accessoris blancs al pèl de les aixelles?

A l'estiu, a causa de l'augment de la sud...

Quins són alguns consells per protegir la vostra vista?

Es diu que els ulls són les finestres de l'àn...

Per què tens les mans i els peus freds?

Els refredats i les febres solen produir mans i p...

Les dones embarassades poden menjar pasta de sèsam?

Quan escolteu el nom de pasta de sèsam, probablem...

Les serps negres són verinoses?

Crec que la majoria de la gent té por de les serp...

Què tal tot? Tot sobre les ressenyes i la informació del lloc web

De què es tracta? All About és un famós portal web...

Què tal Fiserv? Comentaris de l'empresa i informació del lloc web de Fiserv

Què és Fiserv? Fiserv Inc. és una empresa pública ...

Puc menjar mangos per baixar de pes?

Per a les amigues, totes esperen tenir una figura...

Menjar porros provocarà calor intern? Si t'agraden els porros, mira-ho bé!

Crec que molta gent ha menjat porros en temps nor...

Aneu amb compte si creixes després dels 20 anys

Amb la popularitat de la pel·lícula "If You ...

Anàlisi de les causes de la forta olor d'orina

Per a les dones, les malalties ginecològiques són...

Quins són els desavantatges de perdre la calma?

Potser per factors com l'estrès de la vida, a...

La pancreatitis és greu?

La pancreatitis és en realitat un problema de mal...