De fet, l'escala és molt molesta. Per exemple, de vegades es formarà escama al flux d'aigua, i veure'ls mentre beu te o aigua et farà sentir incòmode. De fet, l'escala es pot netejar pel mètode correcte. L'escala es compon principalment d'algunes sals minerals, que solen reaccionar amb els àcids, de manera que quan es neteja l'escala, s'ha d'utilitzar àcid en la majoria dels casos. L'àcid més comú que es troba a la llar és l'àcid acètic. Traieu les escates de les closques d'ou i poseu-les després de menjar-se els ous. Col·loqueu les closques d'ou en un recipient amb escala. Afegiu dos terços d'aigua i agiteu durant 10 minuts. El principi d'aquest mètode és el principi físic Com que la closca d'ou i l'aigua del recipient es freguen contra l'escala amb l'ajuda de la força de sacsejada, l'escala del recipient es pot eliminar de manera efectiva. Aquest mètode requereix afegir closques d'ou en funció de la mida del recipient. Descalcificació de midó. Per als aliments que contenen midó com les patates i les peles de moniato, poseu les peles de patates i les peles de moniato en un recipient amb escama, aboqueu aigua al recipient i deixeu-ho durant aproximadament mitja hora. Com que el midó té un efecte d'adhesió, aquest mètode és adequat per a recipients d'escala amb escala més fina, però no funcionarà per a escala molt dura. El component principal de la llimona és l'àcid cítric, que és un àcid feble. Quan s'escalfa, l'àcid feble reacciona químicament amb l'escala, fent que l'escala caigui. Com més llimones, més àcid és. Com millor sigui l'efecte. Els productes desincrustants d'àcid cítric que es venen al mercat s'extreuen de llimones. Com que el producte extret és d'alta puresa, l'efecte és bo. Talleu la llimona i poseu-la en un recipient amb escama. Si el recipient es pot escalfar, podeu escalfar-lo fins que l'aigua bulli i després deixar-lo uns 10 minuts. Si el recipient no es pot escalfar, aboqueu-lo i deixeu-lo en remull durant 20 minuts. Com més alta sigui la temperatura, millor serà l'efecte de dissolució. L'escala pot fer que la gent se senti malament, per la qual cosa s'han de netejar regularment les tasses, les teteras i els escalfadors d'aigua que s'utilitzen a casa. A més, si l'aixeta apareix amb freqüència, l'aigua de l'aixeta pot contenir molts components minerals i impureses. Es recomana no continuar utilitzant aquesta aigua purificada com a font d'aigua diària. |
<<: Quan s'han d'utilitzar les mascaretes d'un sol ús?
>>: Quines són les precaucions per als tampons
Moltes persones es pregunten si suar molt és bo o...
El perfum és molt comú, i hi ha molts tipus de pe...
Què és Novell? Novell és una coneguda empresa de s...
Quin és el lloc web de Kunting_Christofle? Christo...
Què és AV-Comparatives? AV-Comparatives (sovint ab...
Caminant pels carrers, vam trobar que moltes pers...
Tothom estima la bellesa. Amb la millora dels niv...
Quin és el lloc web del St Hilda's College, Ox...
Com diu el refrany, una pell blanca pot amagar tr...
El peròxid d'hidrogen és el que comunament s&...
Amb la millora contínua de la modernització, la q...
La pròstata és un dels òrgans urinaris més import...
La distensió abdominal inferior també s'anome...
Què és el lloc web d'Omron? Omron (オムロン) és un...
Quina és la pàgina web del Conservatori Superior d...