La molsa de pèl és una espècie d'alga, que és un organisme procariota i un marisc relativament comú amb un valor nutricional relativament alt. La més comuna és la sopa de molsa de pèl, que té un sabor molt deliciós i és relativament senzill de cuinar intestins. Definició de marisc Bàsicament, es pot considerar que qualsevol material comestible animal o vegetal produït al mar s'anomena marisc. Tot i que el marisc és ric en nutrients, no s'aconsella menjar massa. Afectats per la contaminació marina, el marisc sovint conté toxines i substàncies nocives. El seu consum excessiu pot danyar fàcilment la melsa i l'estómac i provocar malalties gastrointestinals. Si es consumeix de manera inadequada, es pot produir una intoxicació alimentària en casos greus. Per tant, s'ha de menjar marisc amb moderació, generalment una vegada a la setmana és suficient. Com fer una deliciosa sopa de marisc d'algues del cabell Sopa d'algues del nas i marisc: les algues del nas són abundants a l'altiplà de Qinghai. Nostoc és prim com la seda i suau com el cotó. Aquest plat és una especialitat de Xining. El mètode de preparació és el següent: primer separar la clara d'ou i el rovell d'ou, remenar la clara d'ou, afegir sal, gingebre, pebre en pols i altres condiments com a base, després posar la molsa de cabell a la clara d'ou, cuinar-la al vapor durant una estona, esperar que la clara d'ou i la molsa del cabell es solidifiquen i, a continuació, aboqueu-hi la paleta d'ou remenada; i altres ingredients de marisc que us agradi), talleu-los a daus o diamants, doneu-los la volta i disposeu-los en un plat, aboqueu-hi sopa de pollastre o sopa de carn que contingui fong negre, coliflor, brots de bambú, coriandre picat, una mica de farina, afegiu unes gotes d'oli de sèsam i serviu. El segon mètode és rentar primer la verdura del cabell, després esprémer l'aigua, batre un ou, afegir una mica d'aigua i midó humit, barrejar-ho bé, cuinar-lo al vapor en pastís d'ou i tallar-los a tires d'1 cm de llarg després de refredar-se. Bateu dos ous més, afegiu-hi una mica d'aigua, sal i midó i barregeu-ho bé Poseu la paella al foc i netegeu-la amb oli, i repartiu els ous entre els dos ous conservats. Esteneu les pells dels ous planes, esteneu la molsa de cabell barrejada amb pollastre farcit sobre dues pells d'ou respectivament, després poseu-hi les paletes de cranc i les tires de gambes per sobre, després aixequeu les pells d'ou per enrotllar la molsa de cabell, enganxeu-la amb midó humit, coeu-la bé al vapor, traieu-la, talleu-la a rodanxes d'1 cm de gruix i poseu-la en un bol gruixut. Agafeu 12 cullerades, repartiu-hi el pollastre farcit, decoreu-los en forma d'orquídies, coeu-los al vapor durant 10 minuts, traieu-los, col·loqueu-los en cercle en un plat i poseu-hi la molsa de cabell al mig. Afegiu la sopa clara a la cullera del sofregit i espessiu-la amb midó, després aboqueu-hi la verdura del cabell i l'orquídia. |
<<: Quin aliment bàsic és millor menjar amb llet de soja per esmorzar?
>>: Com eliminar les taques de te negre
Hi ha escuma a l'orina, de manera que la gent...
L'agar en pols i l'agarosa són una mena d...
Tots necessitem un coixí quan dormim. L'alçad...
Els nervis de la columna cervical són relativamen...
Què és el lloc web de la Peace Foundation? El Fund...
En els últims anys, el clima hivernal ha estat re...
Avui dia, molts amics sempre tenen una mala circu...
Les manifestacions clíniques dels pòlips de la ve...
Algunes persones tenen cabells llargs i negres, q...
Avui en dia, la majoria dels treballadors d'o...
El dolor abdominal és el motiu més habitual de le...
El peròxid de dibenzoil s'utilitza com a inic...
Què és Masco Group? Masco Group és un fabricant lí...
A mesura que el clima s'escalfa, el foc del f...
Menjar és una acció que tot ésser viu ha de fer, ...