Les persones que compren arrels de lotus trobaran que si les arrels de lotus no s'emmagatzemen correctament, en realitat són molt fàcils d'oxidar i es tornen negres, de manera que es necessiten alguns mètodes i tècniques per resoldre aquest problema. Normalment, per a les arrels de lotus fresques, és més adequat rentar-les i remullar-les amb aigua. 1. Conservació de l'arrel de lotus fresca: rentar el fang de l'arrel de lotus amb aigua neta, triar un recipient de mida adequada, posar-hi l'arrel de lotus, afegir aigua neta fins que l'arrel de lotus estigui submergida a l'aigua i canviar l'aigua amb aigua freda cada 1 o 2 dies. Es pot mantenir fresc durant 1 o 2 mesos. Cuineu l'arrel de lotus en una olla de ferro per obtenir més ferro "L'arròs glutinoso d'arròs de lotus" es pot considerar un sabor de ciutat aquàtica i es pot vendre als carrers de gairebé totes les ciutats. Ah Lang sap que l'arrel de lotus és un aliment nutritiu i també sap que l'ús d'una olla de ferro pot complementar el ferro. Sovint fa servir una olla de ferro per cuinar "arròs de lotus glutinós" a casa. 2. L'arrel de lotus conté un component químic anomenat taní, que es pot oxidar per l'aire per formar melanina, o pot formar sals fosques amb els metalls, si entra en contacte amb el ferro, es tornarà blau o verd fosc. Per tant, el millor és utilitzar ganivets d'acer inoxidable per tallar l'arrel de lotus, i el millor és utilitzar una cassola per cuinar l'arrel de lotus. 3. L'arrel de lotus és rica en midó i una petita quantitat de proteïnes, vitamina C, així com ingredients actius com el pirocatecol i la peroxidasa, la crua pot eliminar la calor, promoure el líquid corporal, afavorir la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang, mentre que la cuita pot enfortir la melsa, estimular la gana, reposar la sang i aturar la diarrea. El taní (també anomenat àcid tànnic) està contingut en moltes verdures i fruites, com arrel de lotus, patata, albergínia, préssec, pera, poma, etc. Quan aquestes fruites i verdures es tallen, pelen i s'exposen a l'aire, els fenols dels tanins s'oxiden per produir polímers de quinona, formant pigments marrons, i es tornen marrons. L'àcid tànnic reacciona amb el ferro per produir ferro àcid tànic negre No és perjudicial consumir-lo en petites quantitats, però afecta les seves propietats comestibles i no té l'efecte de reposar el ferro. |
<<: L'allisament del cabell fa mal al teu cabell 5 maneres de fer-te més suau?
Quan el resultat de la prova d'aspartat amino...
Els treballadors d'oficina poden tenir molts ...
Hi ha molts factors que poden causar un recobrime...
Quin és el lloc web del Fermi National Accelerator...
Que la roba estigui neta i ordenada té un gran im...
Et sents feble per tot arreu, els teus membres só...
Com tots sabem, els joves tenen molts cabells bla...
Avui dia, moltes fruites i verdures són ruixades ...
De fet, moltes persones han tingut varicel·la, pe...
L'extracte de vainilla és una mena de condime...
Els experts van dir: "Després de dècades d...
L'estiu s'acosta per poder portar la seva...
Bàsicament hi ha dues raons per a l'opressió ...
Què és el Fòrum de Música Austríaca? Austrian Musi...
Què és Les Echos? Les Échos és el diari econòmic m...