Les persones que compren arrels de lotus trobaran que si les arrels de lotus no s'emmagatzemen correctament, en realitat són molt fàcils d'oxidar i es tornen negres, de manera que es necessiten alguns mètodes i tècniques per resoldre aquest problema. Normalment, per a les arrels de lotus fresques, és més adequat rentar-les i remullar-les amb aigua. 1. Conservació de l'arrel de lotus fresca: rentar el fang de l'arrel de lotus amb aigua neta, triar un recipient de mida adequada, posar-hi l'arrel de lotus, afegir aigua neta fins que l'arrel de lotus estigui submergida a l'aigua i canviar l'aigua amb aigua freda cada 1 o 2 dies. Es pot mantenir fresc durant 1 o 2 mesos. Cuineu l'arrel de lotus en una olla de ferro per obtenir més ferro "L'arròs glutinoso d'arròs de lotus" es pot considerar un sabor de ciutat aquàtica i es pot vendre als carrers de gairebé totes les ciutats. Ah Lang sap que l'arrel de lotus és un aliment nutritiu i també sap que l'ús d'una olla de ferro pot complementar el ferro. Sovint fa servir una olla de ferro per cuinar "arròs de lotus glutinós" a casa. 2. L'arrel de lotus conté un component químic anomenat taní, que es pot oxidar per l'aire per formar melanina, o pot formar sals fosques amb els metalls, si entra en contacte amb el ferro, es tornarà blau o verd fosc. Per tant, el millor és utilitzar ganivets d'acer inoxidable per tallar l'arrel de lotus, i el millor és utilitzar una cassola per cuinar l'arrel de lotus. 3. L'arrel de lotus és rica en midó i una petita quantitat de proteïnes, vitamina C, així com ingredients actius com el pirocatecol i la peroxidasa, la crua pot eliminar la calor, promoure el líquid corporal, afavorir la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang, mentre que la cuita pot enfortir la melsa, estimular la gana, reposar la sang i aturar la diarrea. El taní (també anomenat àcid tànnic) està contingut en moltes verdures i fruites, com arrel de lotus, patata, albergínia, préssec, pera, poma, etc. Quan aquestes fruites i verdures es tallen, pelen i s'exposen a l'aire, els fenols dels tanins s'oxiden per produir polímers de quinona, formant pigments marrons, i es tornen marrons. L'àcid tànnic reacciona amb el ferro per produir ferro àcid tànic negre No és perjudicial consumir-lo en petites quantitats, però afecta les seves propietats comestibles i no té l'efecte de reposar el ferro. |
<<: L'allisament del cabell fa mal al teu cabell 5 maneres de fer-te més suau?
Les puces són insectes que tenen més probabilitat...
Celgene_Què és el lloc web de Celgene? Celgene Cor...
Després que les persones es fan una anàlisi de sa...
Les amigues que estimen la bellesa triaran les ci...
Quin és el lloc web del Col·legi d'Advocats de...
Ahir semblaves que eres una parella propera, junt...
Les amígdales són una part important del sistema ...
Què és el lloc web de la Universitat Americana? Am...
Quin lloc web és Son Ye-jin? Son Ye-jin (en coreà:...
Molta gent prefereix portar camises, pensant que ...
Avui en dia, moltes famílies només tenen un fill,...
L'abdomen humà té un sistema digestiu densame...
El col·lapse és un símptoma sobtat que sovint es ...
L'obertura uretral és una localització amb un...
En primer lloc, Houttuynia cordata no es pot util...