Com emmagatzemar correctament l'arrel de lotus

Com emmagatzemar correctament l'arrel de lotus

Les persones que compren arrels de lotus trobaran que si les arrels de lotus no s'emmagatzemen correctament, en realitat són molt fàcils d'oxidar i es tornen negres, de manera que es necessiten alguns mètodes i tècniques per resoldre aquest problema. Normalment, per a les arrels de lotus fresques, és més adequat rentar-les i remullar-les amb aigua.

1. Conservació de l'arrel de lotus fresca: rentar el fang de l'arrel de lotus amb aigua neta, triar un recipient de mida adequada, posar-hi l'arrel de lotus, afegir aigua neta fins que l'arrel de lotus estigui submergida a l'aigua i canviar l'aigua amb aigua freda cada 1 o 2 dies. Es pot mantenir fresc durant 1 o 2 mesos. Cuineu l'arrel de lotus en una olla de ferro per obtenir més ferro "L'arròs glutinoso d'arròs de lotus" es pot considerar un sabor de ciutat aquàtica i es pot vendre als carrers de gairebé totes les ciutats. Ah Lang sap que l'arrel de lotus és un aliment nutritiu i també sap que l'ús d'una olla de ferro pot complementar el ferro. Sovint fa servir una olla de ferro per cuinar "arròs de lotus glutinós" a casa.

2.

L'arrel de lotus conté un component químic anomenat taní, que es pot oxidar per l'aire per formar melanina, o pot formar sals fosques amb els metalls, si entra en contacte amb el ferro, es tornarà blau o verd fosc. Per tant, el millor és utilitzar ganivets d'acer inoxidable per tallar l'arrel de lotus, i el millor és utilitzar una cassola per cuinar l'arrel de lotus.

3. L'arrel de lotus és rica en midó i una petita quantitat de proteïnes, vitamina C, així com ingredients actius com el pirocatecol i la peroxidasa, la crua pot eliminar la calor, promoure el líquid corporal, afavorir la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang, mentre que la cuita pot enfortir la melsa, estimular la gana, reposar la sang i aturar la diarrea. El taní (també anomenat àcid tànnic) està contingut en moltes verdures i fruites, com arrel de lotus, patata, albergínia, préssec, pera, poma, etc. Quan aquestes fruites i verdures es tallen, pelen i s'exposen a l'aire, els fenols dels tanins s'oxiden per produir polímers de quinona, formant pigments marrons, i es tornen marrons.

L'àcid tànnic reacciona amb el ferro per produir ferro àcid tànic negre No és perjudicial consumir-lo en petites quantitats, però afecta les seves propietats comestibles i no té l'efecte de reposar el ferro.

<<:  L'allisament del cabell fa mal al teu cabell 5 maneres de fer-te més suau?

>>:  Què causa les mans i els peus inflats? Les mans i els peus inflats són freqüents a les dones embarassades

Recomanar articles

Set malalties que et fan sentir sempre cansat

1. Anèmia: El nombre de glòbuls vermells a la san...

Què tal Infosys? Revisions de l'empresa Infosys i informació del lloc web

Quin és el lloc web d'Infosys? Infosys és una ...

Quins són els símptomes del limfoma?

Els tumors són molt greus als ulls de moltes pers...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb aigua freda al matí?

L'aigua freda és indispensable a les nostres ...

A què heu de prestar atenció durant la cirurgia de correcció del nas?

Un nas torçat ha de ser corregit, i hi ha moltes ...

Deu consells per col·locar el llit per a una millor salut

1. Per al llit en si, cal considerar si la seva l...

Com tractar la claustrofòbia?

Les persones amb claustrofòbia solen experimentar...

Com conservar els crancs si no els podeu acabar?

A molta gent els agrada menjar crancs i comprar m...

Quins són els efectes del te de crisantem de lligabosc?

Crec que tothom hauria d'estar familiaritzat ...

Quins són els perills dels tres grans positius?

L'aparició de tres grans positius pot causar ...

Què passa amb Xtranormal? Xtranormal Review i informació del lloc web

Què és Xtranormal? Xtranormal és una productora d&...

La intoxicació alimentària bacteriana té molts símptomes

La intoxicació alimentària bacteriana és una form...

Com netejar l'escala de l'escalfador d'aigua

Els escalfadors d'aigua són un tipus d'in...