Les persones que compren arrels de lotus trobaran que si les arrels de lotus no s'emmagatzemen correctament, en realitat són molt fàcils d'oxidar i es tornen negres, de manera que es necessiten alguns mètodes i tècniques per resoldre aquest problema. Normalment, per a les arrels de lotus fresques, és més adequat rentar-les i remullar-les amb aigua. 1. Conservació de l'arrel de lotus fresca: rentar el fang de l'arrel de lotus amb aigua neta, triar un recipient de mida adequada, posar-hi l'arrel de lotus, afegir aigua neta fins que l'arrel de lotus estigui submergida a l'aigua i canviar l'aigua amb aigua freda cada 1 o 2 dies. Es pot mantenir fresc durant 1 o 2 mesos. Cuineu l'arrel de lotus en una olla de ferro per obtenir més ferro "L'arròs glutinoso d'arròs de lotus" es pot considerar un sabor de ciutat aquàtica i es pot vendre als carrers de gairebé totes les ciutats. Ah Lang sap que l'arrel de lotus és un aliment nutritiu i també sap que l'ús d'una olla de ferro pot complementar el ferro. Sovint fa servir una olla de ferro per cuinar "arròs de lotus glutinós" a casa. 2. L'arrel de lotus conté un component químic anomenat taní, que es pot oxidar per l'aire per formar melanina, o pot formar sals fosques amb els metalls, si entra en contacte amb el ferro, es tornarà blau o verd fosc. Per tant, el millor és utilitzar ganivets d'acer inoxidable per tallar l'arrel de lotus, i el millor és utilitzar una cassola per cuinar l'arrel de lotus. 3. L'arrel de lotus és rica en midó i una petita quantitat de proteïnes, vitamina C, així com ingredients actius com el pirocatecol i la peroxidasa, la crua pot eliminar la calor, promoure el líquid corporal, afavorir la circulació sanguínia i alleujar l'estasi de la sang, mentre que la cuita pot enfortir la melsa, estimular la gana, reposar la sang i aturar la diarrea. El taní (també anomenat àcid tànnic) està contingut en moltes verdures i fruites, com arrel de lotus, patata, albergínia, préssec, pera, poma, etc. Quan aquestes fruites i verdures es tallen, pelen i s'exposen a l'aire, els fenols dels tanins s'oxiden per produir polímers de quinona, formant pigments marrons, i es tornen marrons. L'àcid tànnic reacciona amb el ferro per produir ferro àcid tànic negre No és perjudicial consumir-lo en petites quantitats, però afecta les seves propietats comestibles i no té l'efecte de reposar el ferro. |
<<: L'allisament del cabell fa mal al teu cabell 5 maneres de fer-te més suau?
1. Anèmia: El nombre de glòbuls vermells a la san...
Quin és el lloc web d'Infosys? Infosys és una ...
Els tumors són molt greus als ulls de moltes pers...
L'aigua freda és indispensable a les nostres ...
Un nas torçat ha de ser corregit, i hi ha moltes ...
Ho saps? L'"aigua" que beu té un pa...
1. Per al llit en si, cal considerar si la seva l...
Les persones amb claustrofòbia solen experimentar...
A molta gent els agrada menjar crancs i comprar m...
Crec que tothom hauria d'estar familiaritzat ...
L'aparició de tres grans positius pot causar ...
Què és Xtranormal? Xtranormal és una productora d&...
La intoxicació alimentària bacteriana és una form...
Els escalfadors d'aigua són un tipus d'in...
Els quists aracnoides generalment no presenten sí...