L'arròs glutinós i l'arròs glutinós són el mateix?

L'arròs glutinós i l'arròs glutinós són el mateix?

Crec que molta gent té una pregunta a la vida, és a dir, l'arròs glutinós i l'arròs glutinós amb què entrem en contacte habitualment, de fet, es pot dir que són iguals, només amb diferents noms en diferents regions, però el valor nutricional és relativament alt?

1. El Jiangmi és una mena d'arròs glutinós es divideix en arròs glutinos índica i l'arròs glutinos japonica és Jiangmi, que té un aspecte esvelt, també anomenat Jiangmi rodó. El Jiangmi és de forma llarga i esvelta, mentre que l'arròs glutinós és de forma curta i gruixuda. Són un dels grans més consumits a casa. Pel seu sabor fragant, glutinós i suau, s'utilitza sovint per fer aperitius deliciosos i és estimat per tothom. En molts llocs, hi ha el costum de menjar pastissos d'arròs durant les festes. Els Yuanxiao (boles d'arròs xinesos) que la gent menja durant la Festa dels Llanternes (el quinze dia del primer mes lunar) també s'elaboren amb farina d'arròs glutinós.

2. L'arròs glutinós és l'arròs pelat S'anomena arròs glutinós al sud de la Xina i Jiangmi al nord. L'arròs glutinós és la matèria primera principal per fer aperitius enganxosos, com ara boles d'arròs, farinetes de vuit tresors i diverses postres. L'arròs glutinós conté proteïnes, greixos, hidrats de carboni, calci, fòsfor, ferro, vitamina B1, vitamina B2, niacina i midó, etc. És ric en nutrients i és un aliment tònic càlid i fort. Té els efectes de reomplir el qi, enfortir la melsa i l'estómac, i aturar certs efectes de la sudoració i la ditensió abdominal.

3. L'arròs glutinós és un tònic suau que té els efectes de reposar la deficiència, nodrir la sang, enfortir la melsa i escalfar l'estómac i aturar la sudoració. És adequat per a nàusees, pèrdua de gana, diarrea causada per la deficiència de la melsa i l'estómac i el fred, i la sudoració, la falta d'alè i la debilitat i la distensió abdominal durant l'embaràs causada per la deficiència de qi. La investigació científica moderna demostra que l'arròs glutinós conté proteïnes, greixos, hidrats de carboni, calci, fòsfor, ferro, vitamina B i midó, i és un producte d'escalfament i enfortiment. El midó que hi conté és midó ramificat, per la qual cosa és difícil de digerir i hidrolitzar a l'estómac i els intestins.

<<:  Puc menjar mangos per baixar de pes?

>>:  Les persones amb febre poden menjar mango?

Recomanar articles

Quina medicina de patent xinesa és més eficaç per tractar els refredats?

A la primavera i a la tardor, el clima és inestab...

Mètode de fabricació de sabó artesanal, segur i fiable!

Trobarem que avui en dia molta gent compra sabó a...

Quin mal fa l'alcohol a la pell

L'alcohol és un dissolvent comú a la nostra v...

Quins són els perills de fumar i beure?

Molta gent té l'hàbit de fumar i beure, i aqu...

Quin és el mètode màgic més senzill per reposar el qi i la sang?

Tonificar el qi i la sang és una cosa que s'h...

Quina és la causa de les taques fosques sota les meves aixelles?

Moltes persones pensen que l'aixella és una p...

Què tal Marlboro? Comentaris de Marlboro i informació del lloc web

Què és el lloc web de Marlboro? Marlboro és una ma...

Menjar nous fresques pot nodrir els ronyons?

Molts amics creuen que menjar nous fresques pot t...

Puc prendre analgèsics per al mal de queixal?

Tothom diu que el mal de queixal no és una malalt...

Quina roba interior he de portar després del part?

Moltes mares no saben com triar la roba interior ...

Què causa la set al començament de l'embaràs?

Si una dona es queda embarassada, el seu cos tind...

Quin te és millor per escalfar l'estómac?

Per a les persones amb mala funció estomacal, un ...