Diversos mètodes per allargar la vida útil de les fruites, els més útils per a les mestresses de casa

Diversos mètodes per allargar la vida útil de les fruites, els més útils per a les mestresses de casa

La majoria de les fruites només es poden emmagatzemar durant una setmana, i algunes es podriran en només un o dos dies. Hi ha alguna manera d'allargar la vida útil de la fruita?

1. Plàtans: si voleu que els plàtans es conservin durant molt de temps, podeu triar-ne els crus. A més, penjar plàtans en un lloc fresc pot allargar la seva vida útil.

2. Peres: La gent atenta trobarà que moltes peres estan embolicades amb paper de plàstic, però les llençarem quan les comprem. La gent no sap que aquesta capa de paper pot allargar la vida útil de les peres. Emboliqueu les peres amb aquest paper suau, poseu-les en una bossa de plàstic i poseu-les al prestatge superior de la nevera. La temperatura s'ajusta a uns 0 ℃ i generalment es pot emmagatzemar durant dos mesos.

3. Taronja: Tallar 500 grams d'all, afegir aigua i portar a ebullició. Després de refredar, remulleu les taronges en aigua uns minuts, després traieu-les i guardeu-les durant 3 mesos.

4. Kiwi: el kiwi és adequat per emmagatzemar-se a la nevera a -0,5 ℃-0 ℃ i no es pot emmagatzemar juntament amb pomes i peres. Com que les pomes i les peres alliberen etilè fàcilment, acceleraran la maduració i la podridura de la polpa del kiwi.

5. Pomes: En general, les pomes tenen una vida útil relativament llarga, però si s'exposen a l'aire durant molt de temps, el gust de les pomes es deteriorarà, així que el millor és embolicar les pomes amb paper i posar-les en un lloc fosc D'aquesta manera, no es podriran i el sabor no s'arruïnarà durant deu dies o mig mes.

6. Maduixes: Les maduixes són una de les fruites més peribles si les voleu conservar durant molt de temps, podeu tapar-les i tancar-les amb bosses de film de polietilè de 0,04 mm de gruix i guardar-les en un ambient de 0-0,5℃ i una humitat relativa del 85%-95%. En aquestes condicions, les maduixes es poden emmagatzemar durant més de 2 mesos.

7. Bayberry: remull els bayberries en àcid salicílic 1000 ppm durant 2 minuts el segon dia després de la collita. Això pot mantenir la bona qualitat i el sabor de la fruita i ajudar a reduir la taxa de podridura.

<<:  Beure aigua científicament no és tan senzill com "vuit gots", beure més o menys és un problema

>>:  El mètode de pèrdua de pes utilitzat per les celebritats et fa sa i prim

Recomanar articles

Com triar el xampú anti-oli i anticaspa

Alguns de nosaltres tenim el cabell gras i la cas...

Què és l'oli de sèsam?

Quan es tracta de l'oli de sèsam, molta gent ...

Efectes secundaris de la inhalació d'oxigen

Quan visitem els pacients, especialment els que a...

Què causa la sudoració anal? què fer?

Si es produeix la sudoració anal, el pacient se s...

La manera correcta de sucar els peus en aigua salada

El remull dels peus ha estat estimat per cada veg...

Causes de la pressió arterial alta

Per a molts pacients de mitjana edat i gent gran,...

Les hemorroides són hereditàries?

Les investigacions mèdiques han trobat que no hi ...

El motlle pot ser contagiós per a altres persones?

El fong és un patogen comú, i la malaltia que pro...

La diferència entre el forn d'ona de llum i la cuina d'inducció

Les cuines d'inducció s'utilitzen a les n...

Com prevenir el feocromocitoma suprarenal dret

L'impacte causat pel feocromocitoma suprarena...

Quins són els efectes de les llavors de juncia?

Les llavors de l'absenc són riques en nutrien...

Com és Swarthmore College? Ressenyes de Swarthmore College i informació del lloc web

Què és Swarthmore College? Swarthmore College és u...

Quins són els mètodes de tractament per a la deficiència de sang?

De fet, la deficiència de sang al cos suposa una ...