Diversos mètodes per allargar la vida útil de les fruites, els més útils per a les mestresses de casa

Diversos mètodes per allargar la vida útil de les fruites, els més útils per a les mestresses de casa

La majoria de les fruites només es poden emmagatzemar durant una setmana, i algunes es podriran en només un o dos dies. Hi ha alguna manera d'allargar la vida útil de la fruita?

1. Plàtans: si voleu que els plàtans es conservin durant molt de temps, podeu triar-ne els crus. A més, penjar plàtans en un lloc fresc pot allargar la seva vida útil.

2. Peres: La gent atenta trobarà que moltes peres estan embolicades amb paper de plàstic, però les llençarem quan les comprem. La gent no sap que aquesta capa de paper pot allargar la vida útil de les peres. Emboliqueu les peres amb aquest paper suau, poseu-les en una bossa de plàstic i poseu-les al prestatge superior de la nevera. La temperatura s'ajusta a uns 0 ℃ i generalment es pot emmagatzemar durant dos mesos.

3. Taronja: Tallar 500 grams d'all, afegir aigua i portar a ebullició. Després de refredar, remulleu les taronges en aigua uns minuts, després traieu-les i guardeu-les durant 3 mesos.

4. Kiwi: el kiwi és adequat per emmagatzemar-se a la nevera a -0,5 ℃-0 ℃ i no es pot emmagatzemar juntament amb pomes i peres. Com que les pomes i les peres alliberen etilè fàcilment, acceleraran la maduració i la podridura de la polpa del kiwi.

5. Pomes: En general, les pomes tenen una vida útil relativament llarga, però si s'exposen a l'aire durant molt de temps, el gust de les pomes es deteriorarà, així que el millor és embolicar les pomes amb paper i posar-les en un lloc fosc D'aquesta manera, no es podriran i el sabor no s'arruïnarà durant deu dies o mig mes.

6. Maduixes: Les maduixes són una de les fruites més peribles si les voleu conservar durant molt de temps, podeu tapar-les i tancar-les amb bosses de film de polietilè de 0,04 mm de gruix i guardar-les en un ambient de 0-0,5℃ i una humitat relativa del 85%-95%. En aquestes condicions, les maduixes es poden emmagatzemar durant més de 2 mesos.

7. Bayberry: remull els bayberries en àcid salicílic 1000 ppm durant 2 minuts el segon dia després de la collita. Això pot mantenir la bona qualitat i el sabor de la fruita i ajudar a reduir la taxa de podridura.

<<:  Beure aigua científicament no és tan senzill com "vuit gots", beure més o menys és un problema

>>:  El mètode de pèrdua de pes utilitzat per les celebritats et fa sa i prim

Recomanar articles

Com és la proteinúria?

Molts amics no tenen clar com és la proteinúria D...

Com prevenir eficaçment el vitiligen?

El vitiligen és una malaltia relativament freqüen...

Què menjar per al restrenyiment i el mal alè

Moltes persones sempre tenen problemes amb el res...

Quins són els efectes i les contraindicacions del konjac?

Actualment, el menjar de konjac és molt popular, ...

Què passa si hi ha ratlles de sang a les ungles?

Les ungles són les closques queratinoses als extr...

Què tal WWF? Revisions de WWF i informació del lloc web

Què és el lloc web del World Wildlife Fund? El Wor...

Mètodes de prova de meningitis

Hi ha molts tipus de meningitis. Quan un pacient ...

Coneixes els símptomes de l'infart del tàlem?

L'infart talàmic és una malaltia molt greu qu...