Els panets de rovell d'ou poden ser un petit aperitiu que coneixen més les mares. Tenen una textura suau i són rics en nutrients, el que els fa especialment adequats per als nadons com a aliment complementari. La seguretat és el més important a l'hora d'alimentar el vostre nadó. Si voleu garantir la seguretat dels panets de rovell d'ou, fer-los vosaltres mateixos és la millor manera de garantir la seguretat. 1. Ingredients per als panets de rovell d'ou Ingredient principal: 250 g de farina alta en gluten Accessoris: 1 culleradeta de llevat en pols 25 grams d'ou Condiment: 3 g de sal, 40 g de sucre, 10 g de llet en pols, 115 g d'aigua, 20 g de mantega 2. Com fer pa amb rovell d'ou 1. Posa tots els ingredients (excepte la mantega) en un processador d'aliments i amassem fins que la massa quedi homogènia i seguim pastant fins que la massa s'expandeixi i fermenta fins que dobli el volum. 2. Traieu la massa, desinfleu-la, dividiu-la en porcions de 50 g, enrotlleu-les en boletes i deixeu-les reposar 15 minuts. Aplaneu la massa, enrotlleu-la en forma rodona amb un corró, gireu-la, emboliqueu-la amb l'amaniment d'amanida i fil de carn, tanqueu-la i poseu-la en un got de paper per a la fermentació secundària durant 40 minuts. 3. Un cop finalitzada la segona fermentació, raspalleu una capa d'ou líquid a la superfície de la massa, espolvoreu amb llavors de sèsam, caveu un petit forat just a sobre de la massa, poseu-hi el rovell d'ou (mantingueu la clara per al pastís de menjar d'àngel), ruixeu algues marines a la superfície del rovell d'ou per a la decoració i, finalment, amaniu-la per a la decoració. 4. Col·loqueu a la capa mitjana del forn preescalfat, 180 graus durant 15 minuts (ajusteu segons el vostre propi forn) 3. Habilitats de cuina El forat ha de ser més profund, si no funciona, traieu l'excés de massa per evitar que el pa s'expandeixi al forn i que caigui el rovell de l'ou. En el procés d'elaboració del pa, pastar la massa és un pas clau Si la massa no s'amassa bé, per perfectes que siguin els passos següents, no ho poden compensar. Podeu pastar la massa a mà, però quan la quantitat de massa és gran, pastar a mà triga molt de temps i és molt cansat, a més, si pasteu a mà durant molt de temps sense un bon control, també provocarà un esforç al canell. Les màquines de pa s'utilitzen amb més freqüència. Pastar la massa durant molt de temps farà que la massa augmenti, especialment en un ambient d'alta temperatura, juntament amb la fricció de la massa, la mateixa màquina també generarà calor i la temperatura de la massa serà molt alta te del pa acabat i la vida útil de la màquina també s'escurçarà. Un processador d'aliments és un gran ajudant. |
<<: Com utilitzar l'oli de rovell d'ou per tractar l'èczema de la pell
>>: Hi ha diverses maneres de crear parpelles dobles. Coneixes totes?
Moltes persones es troben amb el problema que la ...
Si el color del nevus vascular és de color vermel...
Què és 23Photo Sharing Network? 23 Photo Sharing é...
Quin és el lloc web del Consell Nacional d'Apa...
Què és Immo-Laos? Immo-Laos és una empresa immobil...
Els ulls són una part molt fràgil del cos humà, p...
Cadascun de nosaltres és diferent perquè tenim di...
Què és el Huffington Post? Huffington (també coneg...
Quin és el lloc web de Tim Duncan? Tim Duncan (àli...
El cervell té una memòria molt potent, però la ge...
El fenomen de l'envermelliment del cuir cabel...
La faringitis és una de les malalties clíniques h...
Cada vegada hi ha més persones a les nostres vide...
Dormir tard a la nit, no aixecar-se al matí i aga...
A mesura que envellim, és més probable que el nos...