Moltes vegades trobarem que el nostre ritme cardíac s'accelerarà després d'un àpat. Per aquest fenomen, hem de parar atenció a la nostra alimentació diària i limitar la ingesta de sal, que és perjudicial per a l'organisme. 1. Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats El batec cardíac ràpid després d'un àpat pot ser causat per menjar massa o massa ràpid, cosa que pot provocar que la sang es concentri a l'estómac i provocar un subministrament de sang insuficient al cor. 2. Precaucions dietètiques Restriccions de sal: (la ingesta diària de sal ha de ser inferior a 6 g) 1. Condiments - sal, salsa de soja, MSG, salsa de tomàquet, etc. 2. Productes en vinagre: kimchi, verdures en vinagre, quallada de mongetes fermentades, etc. 3. Salat - embotit, pernil, cansalada, etc. 4. Aliments en conserva - conserves de verdures, carn en conserva, etc. 5. Altres: fideus instantanis, grans quantitats de suc d'api, suc de raïm, etc. La quantitat d'aliments que es consumeix a cada àpat ha de ser petita i el total de calories consumides per dia ha de ser limitada. Menja fins que estiguis ple al 70% a cada àpat, i la quantitat d'aliments que menges durant tres àpats al dia hauria de ser mitjana. O podeu menjar petits àpats amb freqüència. L'objectiu ha de ser mantenir un pes corporal estàndard i no menjar en excés. Limiteu els greixos i olis (especialment els animals). Intenta menjar carn magra i evita la carn grassa, la pell de pollastre o la pell d'ànec. Eviteu els aliments fregits, fregits o escamoss. Utilitzeu oli vegetal, no animal. Menja una dieta equilibrada. Com ara verdures, fruites, greixos (olis vegetals), cereals, peix (magre), ous, llet i fesols. Eviteu la ingesta excessiva de sucre i midó per prevenir l'obesitat. Com ara sucre, caramels, panets al vapor, pa, patates, taro, blat de moro, etc. 6. Menja més aliments rics en fibra per prevenir el restrenyiment. Com ara fruites fresques, verdures i aliments que contenen bacteris làctics. 7. Evita consumir aliments alts en colesterol. Com ara òrgans interns (cervell, cor, fetge, intestins), rovells (rovells d'ou, ous de peix) i marisc (ostres, llamàntols). |
<<: Saltar farà que les cames siguin més gruixudes?
>>: Practiqueu els salts a la gatzoneta? Dues tècniques de salt habituals?
Alguns amics que els agrada la boxa poden trobar ...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Naval dels Es...
La rinitis, també coneguda com rinitis al·lèrgica...
L'anomenat anticonceptiu d'emergència és ...
Els ulls són les finestres de l'ànima de les ...
Molts amics consideren que l'ascite és una ma...
En algunes estacions, l'aire es torna més sec...
La raó principal d'orinar menys és beure mass...
Què és Miu Miu? Miu Miu és una marca de moda casua...
Les dones mai estaran satisfetes amb el seu pes, ...
Els ous en conserva són una delicadesa tradiciona...
L'àcid hialurònic generalment no provoca al·l...
Quin és el lloc web de "Longman CORO-CORO&quo...
La llet caducada no s'ha de beure, en cas con...
Què és Tim Hortons? Tim Hortons (en anglès: Tim Ho...