Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats i més precaucions dietètiques

Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats i més precaucions dietètiques

Moltes vegades trobarem que el nostre ritme cardíac s'accelerarà després d'un àpat. Per aquest fenomen, hem de parar atenció a la nostra alimentació diària i limitar la ingesta de sal, que és perjudicial per a l'organisme.

1. Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats

El batec cardíac ràpid després d'un àpat pot ser causat per menjar massa o massa ràpid, cosa que pot provocar que la sang es concentri a l'estómac i provocar un subministrament de sang insuficient al cor.

2. Precaucions dietètiques

Restriccions de sal: (la ingesta diària de sal ha de ser inferior a 6 g) 1. Condiments - sal, salsa de soja, MSG, salsa de tomàquet, etc. 2. Productes en vinagre: kimchi, verdures en vinagre, quallada de mongetes fermentades, etc. 3. Salat - embotit, pernil, cansalada, etc. 4. Aliments en conserva - conserves de verdures, carn en conserva, etc. 5. Altres: fideus instantanis, grans quantitats de suc d'api, suc de raïm, etc.

La quantitat d'aliments que es consumeix a cada àpat ha de ser petita i el total de calories consumides per dia ha de ser limitada. Menja fins que estiguis ple al 70% a cada àpat, i la quantitat d'aliments que menges durant tres àpats al dia hauria de ser mitjana. O podeu menjar petits àpats amb freqüència. L'objectiu ha de ser mantenir un pes corporal estàndard i no menjar en excés.

Limiteu els greixos i olis (especialment els animals). Intenta menjar carn magra i evita la carn grassa, la pell de pollastre o la pell d'ànec. Eviteu els aliments fregits, fregits o escamoss. Utilitzeu oli vegetal, no animal.

Menja una dieta equilibrada. Com ara verdures, fruites, greixos (olis vegetals), cereals, peix (magre), ous, llet i fesols.

Eviteu la ingesta excessiva de sucre i midó per prevenir l'obesitat. Com ara sucre, caramels, panets al vapor, pa, patates, taro, blat de moro, etc. 6. Menja més aliments rics en fibra per prevenir el restrenyiment. Com ara fruites fresques, verdures i aliments que contenen bacteris làctics. 7. Evita consumir aliments alts en colesterol. Com ara òrgans interns (cervell, cor, fetge, intestins), rovells (rovells d'ou, ous de peix) i marisc (ostres, llamàntols).

<<:  Saltar farà que les cames siguin més gruixudes?

>>:  Practiqueu els salts a la gatzoneta? Dues tècniques de salt habituals?

Recomanar articles

Què tal Lee Jong Suk? Revisió i informació del lloc web de Lee Jong Suk

Quin lloc web és Lee Jong Suk? Lee Jong Suk (coreà...

Quins símptomes de molèsties poden causar la malaltia de la columna?

La columna vertebral és la part més important del...

Quina diferència hi ha entre neurosi i psicosi?

Per a moltes persones, sembla que no hi ha cap di...

Què causa el tinnitus? Cal conèixer aquests factors

El tinnitus és una il·lusió del sistema auditiu, ...

Les estries determinen el sexe del nadó

Hi ha una dita entre la gent gran que es pot jutj...

Quins són els efectes de la pedra de lluna?

Les persones que normalment els agrada portar ped...

Quina és la funció de l'agent de neteja d'oli de sòls?

Les taques d'oli a terra sempre han molestat ...

Què és el coll gruixut? Causes del coll gruixut

El coll gruixut és un símptoma de l'agrandame...

Puc utilitzar gotes per a les orelles per a tinnitus?

El tinnitus és un símptoma comú que pot causar da...

Què he de fer si la meva funció pulmonar està deteriorada?

Els pulmons són un òrgan respiratori important en...

Per què de vegades tinc mal de panxa?

El dolor d'estómac és una cosa que tothom ha ...