Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats i més precaucions dietètiques

Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats i més precaucions dietètiques

Moltes vegades trobarem que el nostre ritme cardíac s'accelerarà després d'un àpat. Per aquest fenomen, hem de parar atenció a la nostra alimentació diària i limitar la ingesta de sal, que és perjudicial per a l'organisme.

1. Motius dels batecs cardíacs ràpids després dels àpats

El batec cardíac ràpid després d'un àpat pot ser causat per menjar massa o massa ràpid, cosa que pot provocar que la sang es concentri a l'estómac i provocar un subministrament de sang insuficient al cor.

2. Precaucions dietètiques

Restriccions de sal: (la ingesta diària de sal ha de ser inferior a 6 g) 1. Condiments - sal, salsa de soja, MSG, salsa de tomàquet, etc. 2. Productes en vinagre: kimchi, verdures en vinagre, quallada de mongetes fermentades, etc. 3. Salat - embotit, pernil, cansalada, etc. 4. Aliments en conserva - conserves de verdures, carn en conserva, etc. 5. Altres: fideus instantanis, grans quantitats de suc d'api, suc de raïm, etc.

La quantitat d'aliments que es consumeix a cada àpat ha de ser petita i el total de calories consumides per dia ha de ser limitada. Menja fins que estiguis ple al 70% a cada àpat, i la quantitat d'aliments que menges durant tres àpats al dia hauria de ser mitjana. O podeu menjar petits àpats amb freqüència. L'objectiu ha de ser mantenir un pes corporal estàndard i no menjar en excés.

Limiteu els greixos i olis (especialment els animals). Intenta menjar carn magra i evita la carn grassa, la pell de pollastre o la pell d'ànec. Eviteu els aliments fregits, fregits o escamoss. Utilitzeu oli vegetal, no animal.

Menja una dieta equilibrada. Com ara verdures, fruites, greixos (olis vegetals), cereals, peix (magre), ous, llet i fesols.

Eviteu la ingesta excessiva de sucre i midó per prevenir l'obesitat. Com ara sucre, caramels, panets al vapor, pa, patates, taro, blat de moro, etc. 6. Menja més aliments rics en fibra per prevenir el restrenyiment. Com ara fruites fresques, verdures i aliments que contenen bacteris làctics. 7. Evita consumir aliments alts en colesterol. Com ara òrgans interns (cervell, cor, fetge, intestins), rovells (rovells d'ou, ous de peix) i marisc (ostres, llamàntols).

<<:  Saltar farà que les cames siguin més gruixudes?

>>:  Practiqueu els salts a la gatzoneta? Dues tècniques de salt habituals?

Recomanar articles

Per què em fa mal el canell quan boxo?

Alguns amics que els agrada la boxa poden trobar ...

Per què tens rinitis al·lèrgica? Quins són els motius concrets?

La rinitis, també coneguda com rinitis al·lèrgica...

Quins són els mètodes anticonceptius d'emergència?

L'anomenat anticonceptiu d'emergència és ...

L'ascites hepàtica es pot curar?

Molts amics consideren que l'ascite és una ma...

Què fer si les comissures de la boca et pelen com la tiña

En algunes estacions, l'aire es torna més sec...

Quina és la raó de menys micció?

La raó principal d'orinar menys és beure mass...

Què tal Miu Miu? Miu Miu Comentaris i informació del lloc web

Què és Miu Miu? Miu Miu és una marca de moda casua...

Com tensar la pell, els experts en bellesa donen consells

Les dones mai estaran satisfetes amb el seu pes, ...

Com triar els ous en conserva

Els ous en conserva són una delicadesa tradiciona...

Quins són els símptomes de l'al·lèrgia a l'àcid hialurònic?

L'àcid hialurònic generalment no provoca al·l...

Per a què serveix la llet caducada?

La llet caducada no s'ha de beure, en cas con...

Què tal Tim Hortons? Comentaris i informació del lloc web de Tim Hortons

Què és Tim Hortons? Tim Hortons (en anglès: Tim Ho...