Els peixos marins són peixos que viuen al mar, n'hi ha de molts tipus, i els peixos marins poden millorar la immunitat del nostre cos i són molt beneficiosos per a la prevenció de malalties cardiovasculars. 1. Espècies de peixos marins 1. Hi ha molts tipus de peixos a Chenghai, principalment la carpa gran, el peix blanc, el peix premsat, el peix d'aleta vermella, la tenca i el blanc introduït recentment. 2. La carpa gran té un gran cos i greix, especialment ric al cap, i carn tendra Treu aigua del mar de Chenghai a la platja, espereu que l'aigua bulli a l'olla, poseu-hi el peix fresc i, a continuació, afegiu-hi cebes, gingebre, pebrots i altres condiments per menjar. 3. Els ulls del peix blanc són com les perles vermelles i l'àgata. El cos del peix és rodó i llarg, les escates són tendres i és ric en nutrients. Durant l'època de pluges, els peixos blancs donen la benvinguda a les aigües de les rieres de muntanya i neden riu amunt, després la gent cave estanys i estableix punts de control a les sèquies per capturar-los. 4. En els darrers anys, els peixos s'han extingit, però els peixos d'ales vermelles han prosperat. Es mengen el peix platejat i les algues criades per Chenghai, i cadascun s'ha convertit en un peix enorme i gros. Aquest peix té un bon gust, ja sigui cuit o fregit. 5. El peix platejat Chenghai, originàriament una espècie de peix platejat Taihu, es va introduir l'any 1990. Té carn tendra, color blanc lletós i sense ossos, és alt en proteïnes i baix en greix També conté una varietat d'oligoelements i calci. A causa de la qualitat de l'aigua pura i lliure de contaminació, tot tipus de peixos a Chenghai són exquisideses de primer nivell per entretenir els convidats. No només s'ha convertit en un producte calent als mercats de Yongsheng, sinó que també s'exporta a Lijiang, Ninglang, Huaping, Dukou i altres llocs. La producció anual de blanc de Chenghai és d'unes 900 tones, convertint-se en una especialitat local important per als guanys d'exportació i divises. 2. Mètode de cocció del peix de mar a la planxa amb salsa: [Material necessari] 5 peixos de mar petits, 5 broquetes de bambú, 2 cullerades de pasta de mongetes i oli d'amanida, 1 cullerada de sucre, salsa de soja i aigua, 0,5 cullerades d'all picat i suc de gingebre, 1 culleradeta de MSG i sal de cadascun, i 2 cullerades d'oli vegetal. 【Procés de cocció】 Pas 1: netegeu el peix de mar, assequeu-lo i, a continuació, utilitzeu pals de bambú per enfilar el peix de mar des de la boca fins a la cua. Pas 2: Afegiu oli vegetal al wok i escalfeu-lo al 50%, a continuació, afegiu-hi la pasta de mongetes, el sucre, l'oli d'amanida, la salsa de soja, l'all picat, el suc de gingebre, l'aigua, el MSG i la sal lentament i cuini durant 3 minuts fins que la salsa estigui a punt. Pas 3: apliqueu salsa als dos costats del peix de mar petit i poseu-lo al foc o al forn elèctric i enforneu fins que estigui cuit. |
<<: Què fer si el dit del peu està esquerdat?
>>: Es pot revertir l'atròfia òptica?
A totes les nenes els agrada perdre pes i saben q...
Per a la pell humana, no necessitem que sigui tan...
La cintura és la força principal que suporta el c...
Si us lesioneu a la cara, el que més us preocupa ...
Alguns lunars poden arribar a ser cancerosos? Qua...
Què és Lianhe Zaobao? Lianhe Zaobao és un lloc web...
Quan arriba la primavera i floreixen les flors, m...
Quina és la pàgina web del Pescara Football Club? ...
Com diu la dita: "Un estiu saludable és tres...
De la mateixa manera que les escombraries domèsti...
Què és HBO TV Network (Home Box Office)? HBO (Home...
Quin és el lloc web de l'INTI College Malaysia...
Què és la finestra de Corea? Informació de Corea d...
Els pacients han de parar atenció a la malaltia d...
Panax notoginseng és una medicina xinesa habitual...