Els peixos marins són peixos que viuen al mar, n'hi ha de molts tipus, i els peixos marins poden millorar la immunitat del nostre cos i són molt beneficiosos per a la prevenció de malalties cardiovasculars. 1. Espècies de peixos marins 1. Hi ha molts tipus de peixos a Chenghai, principalment la carpa gran, el peix blanc, el peix premsat, el peix d'aleta vermella, la tenca i el blanc introduït recentment. 2. La carpa gran té un gran cos i greix, especialment ric al cap, i carn tendra Treu aigua del mar de Chenghai a la platja, espereu que l'aigua bulli a l'olla, poseu-hi el peix fresc i, a continuació, afegiu-hi cebes, gingebre, pebrots i altres condiments per menjar. 3. Els ulls del peix blanc són com les perles vermelles i l'àgata. El cos del peix és rodó i llarg, les escates són tendres i és ric en nutrients. Durant l'època de pluges, els peixos blancs donen la benvinguda a les aigües de les rieres de muntanya i neden riu amunt, després la gent cave estanys i estableix punts de control a les sèquies per capturar-los. 4. En els darrers anys, els peixos s'han extingit, però els peixos d'ales vermelles han prosperat. Es mengen el peix platejat i les algues criades per Chenghai, i cadascun s'ha convertit en un peix enorme i gros. Aquest peix té un bon gust, ja sigui cuit o fregit. 5. El peix platejat Chenghai, originàriament una espècie de peix platejat Taihu, es va introduir l'any 1990. Té carn tendra, color blanc lletós i sense ossos, és alt en proteïnes i baix en greix També conté una varietat d'oligoelements i calci. A causa de la qualitat de l'aigua pura i lliure de contaminació, tot tipus de peixos a Chenghai són exquisideses de primer nivell per entretenir els convidats. No només s'ha convertit en un producte calent als mercats de Yongsheng, sinó que també s'exporta a Lijiang, Ninglang, Huaping, Dukou i altres llocs. La producció anual de blanc de Chenghai és d'unes 900 tones, convertint-se en una especialitat local important per als guanys d'exportació i divises. 2. Mètode de cocció del peix de mar a la planxa amb salsa: [Material necessari] 5 peixos de mar petits, 5 broquetes de bambú, 2 cullerades de pasta de mongetes i oli d'amanida, 1 cullerada de sucre, salsa de soja i aigua, 0,5 cullerades d'all picat i suc de gingebre, 1 culleradeta de MSG i sal de cadascun, i 2 cullerades d'oli vegetal. 【Procés de cocció】 Pas 1: netegeu el peix de mar, assequeu-lo i, a continuació, utilitzeu pals de bambú per enfilar el peix de mar des de la boca fins a la cua. Pas 2: Afegiu oli vegetal al wok i escalfeu-lo al 50%, a continuació, afegiu-hi la pasta de mongetes, el sucre, l'oli d'amanida, la salsa de soja, l'all picat, el suc de gingebre, l'aigua, el MSG i la sal lentament i cuini durant 3 minuts fins que la salsa estigui a punt. Pas 3: apliqueu salsa als dos costats del peix de mar petit i poseu-lo al foc o al forn elèctric i enforneu fins que estigui cuit. |
<<: Què fer si el dit del peu està esquerdat?
>>: Es pot revertir l'atròfia òptica?
Hi ha molts tipus de malalties comunes a la vida....
Amb l'arribada de l'hivern, moltes person...
Menjar és la manera més directa per al cos humà d...
Què és Vanilla Air? Vanilla Air és una companyia a...
1. Manca d'amistat Els estudis demostren que ...
Què és WallBase? Podeu pensar en WallBase com una ...
Voith Group_Què és el lloc web de Voith? Voith Gmb...
Què és Brittique? Brittique és un lloc web de comp...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Exeter...
La principal diferència entre l'avortament qu...
De vegades la gent té una febre baixa i no sap qu...
Què és el lloc web del Banc Asiàtic de Desenvolupa...
Tots sabem que una peça de roba nova es veurà ant...
Les pomes tenen l'efecte d'afavorir la sa...
La medicina xinesa i occidental creu que el massa...