El porro és un aliment fotosensible? Puc menjar-ne més?

El porro és un aliment fotosensible? Puc menjar-ne més?

Molta gent ha menjat porros, però la majoria de la gent no sap si els porros es poden menjar amb freqüència. Per tant, molta gent vol saber si els porros són aliments fotosensibles. Els porros són molt bons per reposar la sang, però pel bé de la pell clara, intenta controlar la quantitat de porros que consumeix.

1. Els porros són verdures fotosensibles

Les anomenades hortalisses fotosensibles són hortalisses que contenen substàncies fotosensibles Després de ser ingerides, entren al cos humà i produeixen reaccions fotoal·lèrgiques amb la llum, que augmenten l'activitat dels melanòcits, provocant fàcilment que la pell s'adoreixi o fins i tot cremades solars. Aquest tipus de verdures inclou les verdures grises, la colza, l'api, el porro, el coriandre, la verdolaga, els brots de bambú, etc. El millor és menjar verdures fotosensibles a la nit i intentar no menjar-les durant el dia. Això pot evitar que les substàncies fotosensibles que contenen les verdures reaccionin amb la llum solar i reduir el risc de cremades solars.

2. Mètode senzill per distingir fruites i verdures fotosensibles

En general, les fruites i verdures amb superfícies brillants són així.

L'api, el coriandre, el rave blanc, etc. són verdures "fotosensibles" que fan que la pell sigui més propensa a desenvolupar taques. A la temporada d'estiu, hauríeu de menjar més verdures i fruites que inhibeixen la pigmentació i fan que la pell sigui més blanca, com ara kiwi, maduixa, tomàquet, taronja, col i coliflor.

3. Altres

Alguns aliments contenen factors fotosensibles després que les persones els mengen i els exposen a la llum del sol o a una altra llum forta, l'activitat dels melanòcits augmentarà, fent que la pell sigui més fosca o que tinguin taques.

Els aliments fotosensibles inclouen: llimona, rave blanc, papaia, api, enciam, patata, coriandre, amarant, colza, albergínies, algues, cargols, espinacs, figues, alfàbrega, porro, mongetes vermelles i mango. En general, si vols tenir la pell clara, has de menjar aliments menys fotosensibles. També pots menjar una petita quantitat per sopar, no t'has d'exposar a una llum forta per evitar que la teva pell s'enfosqui.

<<:  El meló amarg és un aliment fotosensible?

>>:  Els UV són forts els dies ennuvolats?

Recomanar articles

Com tractar la pell del pollastre

La pell d'algunes persones s'assembla una...

Els símptomes del rotavirus són evidents?

El rotavirus és en realitat un virus molt comú a ...

Què he de fer si tinc mal de moviment, mal de cap o nàusees?

Les persones que pateixen el mareig pateixen un g...

Quins són els primers símptomes de l'asma?

L'asma és força comú avui dia. Quan fa calor,...

Què fer si no tens prou Qi i sang i perds el cabell

Un qi i sang insuficients poden causar molts prob...

Què fer si les dents sagnen contínuament La prevenció és la clau?

Si les dents continuen sagnant, cal prestar espec...

Llavis esquerdats i descamats

A la tardor i l'hivern, el clima es torna fre...

Què tal Loeffler Randall? Revisions i informació del lloc web de Loeffler Randall

Què és el lloc web de Loeffler Randall? Loeffler R...

Un assecador de cabells emet radiació?

Crec que tothom fa servir assecadors de cabell, p...

La isquèmia miocàrdica és fàcil de tractar?

Els pacients amb isquèmia miocàrdica han de prest...

Símptomes de luxació lumbar

Si hi ha un impacte greu, és probable que es prod...