El porro és un aliment fotosensible? Puc menjar-ne més?

El porro és un aliment fotosensible? Puc menjar-ne més?

Molta gent ha menjat porros, però la majoria de la gent no sap si els porros es poden menjar amb freqüència. Per tant, molta gent vol saber si els porros són aliments fotosensibles. Els porros són molt bons per reposar la sang, però pel bé de la pell clara, intenta controlar la quantitat de porros que consumeix.

1. Els porros són verdures fotosensibles

Les anomenades hortalisses fotosensibles són hortalisses que contenen substàncies fotosensibles Després de ser ingerides, entren al cos humà i produeixen reaccions fotoal·lèrgiques amb la llum, que augmenten l'activitat dels melanòcits, provocant fàcilment que la pell s'adoreixi o fins i tot cremades solars. Aquest tipus de verdures inclou les verdures grises, la colza, l'api, el porro, el coriandre, la verdolaga, els brots de bambú, etc. El millor és menjar verdures fotosensibles a la nit i intentar no menjar-les durant el dia. Això pot evitar que les substàncies fotosensibles que contenen les verdures reaccionin amb la llum solar i reduir el risc de cremades solars.

2. Mètode senzill per distingir fruites i verdures fotosensibles

En general, les fruites i verdures amb superfícies brillants són així.

L'api, el coriandre, el rave blanc, etc. són verdures "fotosensibles" que fan que la pell sigui més propensa a desenvolupar taques. A la temporada d'estiu, hauríeu de menjar més verdures i fruites que inhibeixen la pigmentació i fan que la pell sigui més blanca, com ara kiwi, maduixa, tomàquet, taronja, col i coliflor.

3. Altres

Alguns aliments contenen factors fotosensibles després que les persones els mengen i els exposen a la llum del sol o a una altra llum forta, l'activitat dels melanòcits augmentarà, fent que la pell sigui més fosca o que tinguin taques.

Els aliments fotosensibles inclouen: llimona, rave blanc, papaia, api, enciam, patata, coriandre, amarant, colza, albergínies, algues, cargols, espinacs, figues, alfàbrega, porro, mongetes vermelles i mango. En general, si vols tenir la pell clara, has de menjar aliments menys fotosensibles. També pots menjar una petita quantitat per sopar, no t'has d'exposar a una llum forta per evitar que la teva pell s'enfosqui.

<<:  El meló amarg és un aliment fotosensible?

>>:  Els UV són forts els dies ennuvolats?

Recomanar articles

Ulleres de miopia esportiva

Les ulleres de miopia esportives també són un tip...

Efectes secundaris del massatge excessiu

El massatge és en realitat una manera d'ajuda...

Com utilitzar l'aigua antiinflamatòria de l'acne

Àmplies àrees d'acne a la pell han provocat q...

Ús de vapor per tractar la rinitis

La rinitis és causada per una infecció o al·lèrgi...

Teràpia Racional Emotiva

Les fluctuacions emocionals són un fenomen que ex...

Eficàcia i contraindicacions de Xiebai

Xiebai és una espècie de planta rica en alicina. ...

Què és la icterícia?

Quan neix un nounat, el primer que fan és prendre...

Quins són els mètodes tradicionals per preservar la salut?

La bona salut és el que persegueix tothom, i avui...

Què he de fer si la pell dels meus talons és gruixuda i dura?

Els problemes del taló són un fenomen comú per a ...