Els fesols són aliments fotosensibles?

Els fesols són aliments fotosensibles?

Els fesols es refereixen a tot tipus d'aliments lleguminosos, que és un aliment relativament ampli. Molta gent també vol saber si els fesols són aliments fotosensibles. Els aliments fotosensibles són aliments que poden enfosquir la pell quan es mengen, però els fesols no són aliments fotosensibles, de manera que pots menjar-los.

1. Les mongetes no són aliments fotosensibles

El nom anglès dels aliments fotosensibles és aliment fotogràfic. Aquest tipus d'aliments són rics en elements metàl·lics com el coure, que poden augmentar directament o indirectament la quantitat i l'activitat de les substàncies relacionades amb la producció de melanina.

2. Aliments fotosensibles comuns

Llimona, pastanaga, papaia, api, enciam, patata, coriandre, amarant, colza, taronja, algues, cargols, espinacs, figues, alfàbrega, porro i mongeta vermella. En general, si vols tenir la pell clara, has de menjar aliments menys fotosensibles. També pots menjar una petita quantitat per sopar, no t'has d'exposar a una llum forta per evitar que la teva pell s'enfosqui.

3. Nutrició

La medicina tradicional xinesa creu que les verdures de mongeta són de naturalesa dolça i suau, i tenen els efectes d'eliminar la humitat i tonificar la melsa, regular el sistema digestiu, tonificar els ronyons i aturar la diarrea i estimular el qi i promoure el líquid corporal. Són especialment adequats per a persones amb melsa i estómac febles. Les dades de nutrició modernes mostren que el seu contingut en proteïnes és superior al de les verdures normals i també és ric en diverses vitamines i minerals.

Quan es produeixen massa radicals lliures al cos humà o s'eliminen massa lentament, accelerarà l'envelliment del cos i induirà moltes malalties. Els estudis han demostrat que els fesols tenen un fort efecte eliminador dels radicals lliures hidroxil, que pot estar relacionat amb el seu ric contingut en carotè, vitamina E, àcid ascòrbic i oligoelements seleni. Els resultats de la investigació comparativa mostren que les mongetes llargues (com ara el caupí) tenen una capacitat d'eliminació més forta dels radicals lliures hidroxil que les mongetes curtes.

<<:  Quins són alguns dels aliments fotosensibles habituals?

>>:  Què vol dir menjar fotosensible? Què cal vigilar

Recomanar articles

Hi ha efectes secundaris de perforar les quatre costures?

Els nens són molt exigents, cosa que fa mal de ca...

Quina tassa és la millor?

Actualment hi ha una gran varietat de tasses al m...

Puc utilitzar rubor caducat?

Hi ha molts tipus de cosmètics i, en general, els...

Jugar amb el mòbil és una malaltia, la prevenció i el tractament són efectius

Els telèfons mòbils són eines essencials a la vid...

Quant dura la vida útil de la gelea reial?

Sabem que la gelea reial és extremadament rica en...

Què fer si els teus pits estan deformats

Moltes amigues pateixen una deformació dels pits ...

Les persones amb hipertiroïdisme poden menjar algues?

Els pacients amb hipertiroïdisme no haurien de co...

Quines són les fórmules d'agent de neteja de vidre?

Quan es tracta d'utilitzar el netejador de vi...

La radiació de microones és forta?

Tots fem servir forns de microones a la cuina, i ...