Els fesols es refereixen a tot tipus d'aliments lleguminosos, que és un aliment relativament ampli. Molta gent també vol saber si els fesols són aliments fotosensibles. Els aliments fotosensibles són aliments que poden enfosquir la pell quan es mengen, però els fesols no són aliments fotosensibles, de manera que pots menjar-los. 1. Les mongetes no són aliments fotosensibles El nom anglès dels aliments fotosensibles és aliment fotogràfic. Aquest tipus d'aliments són rics en elements metàl·lics com el coure, que poden augmentar directament o indirectament la quantitat i l'activitat de les substàncies relacionades amb la producció de melanina. 2. Aliments fotosensibles comuns Llimona, pastanaga, papaia, api, enciam, patata, coriandre, amarant, colza, taronja, algues, cargols, espinacs, figues, alfàbrega, porro i mongeta vermella. En general, si vols tenir la pell clara, has de menjar aliments menys fotosensibles. També pots menjar una petita quantitat per sopar, no t'has d'exposar a una llum forta per evitar que la teva pell s'enfosqui. 3. Nutrició La medicina tradicional xinesa creu que les verdures de mongeta són de naturalesa dolça i suau, i tenen els efectes d'eliminar la humitat i tonificar la melsa, regular el sistema digestiu, tonificar els ronyons i aturar la diarrea i estimular el qi i promoure el líquid corporal. Són especialment adequats per a persones amb melsa i estómac febles. Les dades de nutrició modernes mostren que el seu contingut en proteïnes és superior al de les verdures normals i també és ric en diverses vitamines i minerals. Quan es produeixen massa radicals lliures al cos humà o s'eliminen massa lentament, accelerarà l'envelliment del cos i induirà moltes malalties. Els estudis han demostrat que els fesols tenen un fort efecte eliminador dels radicals lliures hidroxil, que pot estar relacionat amb el seu ric contingut en carotè, vitamina E, àcid ascòrbic i oligoelements seleni. Els resultats de la investigació comparativa mostren que les mongetes llargues (com ara el caupí) tenen una capacitat d'eliminació més forta dels radicals lliures hidroxil que les mongetes curtes. |
<<: Quins són alguns dels aliments fotosensibles habituals?
>>: Què vol dir menjar fotosensible? Què cal vigilar
Els nens són molt exigents, cosa que fa mal de ca...
Actualment hi ha una gran varietat de tasses al m...
L'esquinç del lligament de l'espatlla és ...
Hi ha molts tipus de cosmètics i, en general, els...
Els telèfons mòbils són eines essencials a la vid...
La deficiència de zinc és un dels principals fact...
En termes generals, quan l'estat del pacient ...
Sabem que la gelea reial és extremadament rica en...
Moltes amigues pateixen una deformació dels pits ...
Quin és el lloc web de Vanuatu Investment Promotio...
Quin és el lloc web del Departament de Passaports ...
Els pacients amb hipertiroïdisme no haurien de co...
Quin és el lloc web del Museu d'Art Ilmin, Seü...
Quan es tracta d'utilitzar el netejador de vi...
Tots fem servir forns de microones a la cuina, i ...