Està bé menjar pomes amb pell? Hauríeu de conèixer aquests beneficis

Està bé menjar pomes amb pell? Hauríeu de conèixer aquests beneficis

Les pomes són molt riques en valor nutricional i són beneficioses per a totes les funcions del cos humà. Molta gent vol saber si està bé menjar pomes amb pell. És millor per a la teva salut menjar pomes japoneses amb pell. Només vull dir que hauríeu de rentar bé la pell de poma abans de menjar-la.

1. Tot procurant que les pomes estiguin netes i naturals, és millor menjar-les amb la pell.

La pell de poma conté moltes substàncies biològicament actives, com ara fenols, flavonoides i octacosanol. Aquestes substàncies actives poden inhibir l'enzim convertidor de l'angiotensina que causa la pressió arterial alta, ajuden a prevenir malalties cròniques com les malalties cardiovasculars i les malalties coronàries i reduir-ne la incidència.

A més, la ingesta de pell de poma pot reduir la incidència de càncer de pulmó. Estudis estrangers han demostrat que la pell de poma té propietats antioxidants més fortes que la carn, i l'efecte antioxidant de la pell de poma és més gran que el d'altres fruites i verdures. La pela d'una poma de mida mitjana té la mateixa capacitat antioxidant que 800 mg de vitamina C.

2. Protegeix la teva memòria

La quercetina antioxidant que es troba a les pells de poma pot ajudar a prevenir el dany del teixit cerebral associat a malalties degeneratives com la malaltia d'Alzheimer, ajudant a protegir la memòria.

3. Ajuda a perdre pes

Les pomes contenen fibra soluble, que pot promoure el metabolisme del colesterol i l'excreció de greixos. El contingut d'aquesta fibra soluble no és baix en pell de poma. Les pomes són baixes en calories, i menjar-les abans dels àpats pot augmentar la vostra sensació de sacietat, reduint així de manera efectiva la quantitat d'aliments que mengeu als àpats habituals i assolint l'objectiu de perdre pes.

4. Protegir els pulmons

Els estudis han trobat que les pells de poma contenen un antioxidant natural anomenat quercetina, que pot protegir els pulmons dels contaminants. Menjar una poma cada dia pot millorar eficaçment la funció pulmonar.

5. Anti-càncer

La pell de poma conté compostos triterpenoides, que poden inhibir el creixement de cèl·lules canceroses com el càncer de fetge, de còlon o de mama, i tenen bons efectes en la prevenció i el tractament del càncer.

6. Millorar la digestió

La pell de poma és rica en fibra dietètica, el doble que la polpa pelada. La fibra dietètica afavoreix la digestió, millora la motilitat gastrointestinal i redueix i prevé l'aparició de restrenyiment.

<<:  Hi ha 6 coses a les quals cal prestar atenció quan es pateix una malaltia renal poliquística

>>:  Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal

Recomanar articles

Per què les dents es tornen grogues?

El groc de les dents pot fer que moltes persones ...

Quines són les causes de la dissecció aòrtica?

La dissecció aòrtica fa referència a la sang que ...

Quin tipus de sabates són bones per viatjar a l'estiu?

Només quan les sabates que portes són còmodes i s...

Quin tipus de coixí és bo per a l'espondilosi cervical?

Quan es tracta de l'espondilosi cervical, cre...

Quines són les maneres més ràpides de desfer-se de l'acne?

Tothom sap que l'acne és un fenomen molt norm...

Què passa amb la FIFA? Comentaris de la FIFA i informació del lloc web

Quin és el lloc web de la Federació Internacional ...

Què fer si la circulació sanguínia no és suau? Heu de conèixer aquests mètodes?

La mala circulació sanguínia és un símptoma que p...

Pot córrer descalç ajudar-te a perdre pes?

Sovint escoltem que córrer al lloc pot ajudar a p...

Quines són les seqüeles de la craniotomia per a l'hemorràgia cerebral?

L'hemorràgia cerebral és una malaltia provoca...

Quins són els símptomes de la malaltia de Still?

La malaltia de Still és en realitat un tipus d...

Què causa el peeling dels llavis a l'estiu?

Moltes persones són propenses a inflamar-se a l&#...