Les pomes són molt riques en valor nutricional i són beneficioses per a totes les funcions del cos humà. Molta gent vol saber si està bé menjar pomes amb pell. És millor per a la teva salut menjar pomes japoneses amb pell. Només vull dir que hauríeu de rentar bé la pell de poma abans de menjar-la. 1. Tot procurant que les pomes estiguin netes i naturals, és millor menjar-les amb la pell. La pell de poma conté moltes substàncies biològicament actives, com ara fenols, flavonoides i octacosanol. Aquestes substàncies actives poden inhibir l'enzim convertidor de l'angiotensina que causa la pressió arterial alta, ajuden a prevenir malalties cròniques com les malalties cardiovasculars i les malalties coronàries i reduir-ne la incidència. A més, la ingesta de pell de poma pot reduir la incidència de càncer de pulmó. Estudis estrangers han demostrat que la pell de poma té propietats antioxidants més fortes que la carn, i l'efecte antioxidant de la pell de poma és més gran que el d'altres fruites i verdures. La pela d'una poma de mida mitjana té la mateixa capacitat antioxidant que 800 mg de vitamina C. 2. Protegeix la teva memòria La quercetina antioxidant que es troba a les pells de poma pot ajudar a prevenir el dany del teixit cerebral associat a malalties degeneratives com la malaltia d'Alzheimer, ajudant a protegir la memòria. 3. Ajuda a perdre pes Les pomes contenen fibra soluble, que pot promoure el metabolisme del colesterol i l'excreció de greixos. El contingut d'aquesta fibra soluble no és baix en pell de poma. Les pomes són baixes en calories, i menjar-les abans dels àpats pot augmentar la vostra sensació de sacietat, reduint així de manera efectiva la quantitat d'aliments que mengeu als àpats habituals i assolint l'objectiu de perdre pes. 4. Protegir els pulmons Els estudis han trobat que les pells de poma contenen un antioxidant natural anomenat quercetina, que pot protegir els pulmons dels contaminants. Menjar una poma cada dia pot millorar eficaçment la funció pulmonar. 5. Anti-càncer La pell de poma conté compostos triterpenoides, que poden inhibir el creixement de cèl·lules canceroses com el càncer de fetge, de còlon o de mama, i tenen bons efectes en la prevenció i el tractament del càncer. 6. Millorar la digestió La pell de poma és rica en fibra dietètica, el doble que la polpa pelada. La fibra dietètica afavoreix la digestió, millora la motilitat gastrointestinal i redueix i prevé l'aparició de restrenyiment. |
<<: Hi ha 6 coses a les quals cal prestar atenció quan es pateix una malaltia renal poliquística
>>: Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal
Trobarem que avui en dia molta gent compra sabó a...
El dolor articular és causat principalment per la...
Què és el lloc web de Merrill Lynch? Merrill Lynch...
A la indústria de la bellesa, els tatuatges són u...
En general, la fibrosi pulmonar és més freqüent e...
A les amigues els agrada més jugar amb el seu cab...
El tofu de peix és el favorit de moltes persones....
Crec que molts amics tindran flegma i mala olor a...
Per a què serveix la proteïna de l'orina de 2...
Quin és el lloc web de la Universitat de la Sunshi...
Les panses són el favorit de moltes persones. Aqu...
Parlant de melasma, també conegudes com a taques ...
L'ictus és una malaltia comuna que tendeix a ...
La rinitis és una malaltia nasal molt comuna en l...
Moltes dones tenen la pell sensible, sobretot a l...