Les pomes són molt riques en valor nutricional i són beneficioses per a totes les funcions del cos humà. Molta gent vol saber si està bé menjar pomes amb pell. És millor per a la teva salut menjar pomes japoneses amb pell. Només vull dir que hauríeu de rentar bé la pell de poma abans de menjar-la. 1. Tot procurant que les pomes estiguin netes i naturals, és millor menjar-les amb la pell. La pell de poma conté moltes substàncies biològicament actives, com ara fenols, flavonoides i octacosanol. Aquestes substàncies actives poden inhibir l'enzim convertidor de l'angiotensina que causa la pressió arterial alta, ajuden a prevenir malalties cròniques com les malalties cardiovasculars i les malalties coronàries i reduir-ne la incidència. A més, la ingesta de pell de poma pot reduir la incidència de càncer de pulmó. Estudis estrangers han demostrat que la pell de poma té propietats antioxidants més fortes que la carn, i l'efecte antioxidant de la pell de poma és més gran que el d'altres fruites i verdures. La pela d'una poma de mida mitjana té la mateixa capacitat antioxidant que 800 mg de vitamina C. 2. Protegeix la teva memòria La quercetina antioxidant que es troba a les pells de poma pot ajudar a prevenir el dany del teixit cerebral associat a malalties degeneratives com la malaltia d'Alzheimer, ajudant a protegir la memòria. 3. Ajuda a perdre pes Les pomes contenen fibra soluble, que pot promoure el metabolisme del colesterol i l'excreció de greixos. El contingut d'aquesta fibra soluble no és baix en pell de poma. Les pomes són baixes en calories, i menjar-les abans dels àpats pot augmentar la vostra sensació de sacietat, reduint així de manera efectiva la quantitat d'aliments que mengeu als àpats habituals i assolint l'objectiu de perdre pes. 4. Protegir els pulmons Els estudis han trobat que les pells de poma contenen un antioxidant natural anomenat quercetina, que pot protegir els pulmons dels contaminants. Menjar una poma cada dia pot millorar eficaçment la funció pulmonar. 5. Anti-càncer La pell de poma conté compostos triterpenoides, que poden inhibir el creixement de cèl·lules canceroses com el càncer de fetge, de còlon o de mama, i tenen bons efectes en la prevenció i el tractament del càncer. 6. Millorar la digestió La pell de poma és rica en fibra dietètica, el doble que la polpa pelada. La fibra dietètica afavoreix la digestió, millora la motilitat gastrointestinal i redueix i prevé l'aparició de restrenyiment. |
<<: Hi ha 6 coses a les quals cal prestar atenció quan es pateix una malaltia renal poliquística
>>: Puc menjar sopa de Tremella si tinc un nivell baix d'àcid estomacal
El groc de les dents pot fer que moltes persones ...
La dissecció aòrtica fa referència a la sang que ...
Només quan les sabates que portes són còmodes i s...
Quan es tracta de l'espondilosi cervical, cre...
Tothom sap que l'acne és un fenomen molt norm...
Quin és el lloc web de la Federació Internacional ...
La mala circulació sanguínia és un símptoma que p...
Sovint escoltem que córrer al lloc pot ajudar a p...
L'hemorràgia cerebral és una malaltia provoca...
Què és el lloc web de la Universitat de Stanford? ...
La malaltia de Still és en realitat un tipus d...
Què és un lloc web d'agent immobiliari? Makler...
Moltes persones són propenses a inflamar-se a l...
Quina és la pàgina web de l'ambaixada xinesa a...
L'espondilosi cervical és molt freqüent entre...