Tant si estàs grassa com si estàs prima, tens problemes per ser massa prima. Si una dona és massa prima, en el futur, les persones primes haurien de prestar atenció a la nutrició de la seva dieta diària, especialment l'esmorzar. 1. Farits d'ou i verdures en conserva Ingredients: ous en conserva, verdures verdes (verdures de plomes de pollastre) i arròs. Ingredients: gingebre, sal. pràctica: 1. Renteu i talleu el gingebre a rodanxes, traieu les tiges i conserveu les fulles, i talleu les fulles a tires; 2. Afegiu la quantitat adequada d'aigua a l'olla i deixeu-ho bullir, afegiu-hi l'arròs i les rodanxes de gingebre i deixeu-ho coure fins que l'arròs floreixi. Afegiu-hi els ous en conserva i sal i continueu la cocció durant 15 minuts. Finalment, afegiu-hi les verdures i deixeu-ho coure fins que estiguin cuites. Tot i que els ous en conserva són deliciosos, al cap i a la fi són aliments en vinagre, per la qual cosa no s'aconsella menjar-ne massa. El contingut nutricional dels ous en conserva és similar al dels ous normals. No obstant això, durant el procés de decapat, experimenta l'acció d'un àlcali fort, que fa que la proteïna i els lípids es descomponguin, facilitant la digestió i l'absorció, i també es redueix el contingut de colesterol. Els suplements de ferro també s'utilitzen per al decapat, de manera que el contingut de ferro també és més elevat. 1 plàtan tallat a trossos petits No obstant això, les vitamines del grup B i els aminoàcids essencials es destrueixen i el contingut d'hidrats de carboni es redueix molt. Les verdures de plomes de pollastre contenen hidrats de carboni, proteïnes i cel·lulosa, i el contingut de greix és molt baix, gairebé inexistent. Aquest porridge és baix en calories i ric en nutrients, i també pot alleujar la calor i reduir la pressió arterial. 2. Farinetes de plàtan pràctica: 1. Talleu un plàtan a daus petits. Una cullerada de mel i 6 dàtils vermells. 100 grams de farina de civada. 2. Poseu una olla al foc, afegiu-hi els dàtils vermells i després afegiu-hi la civada després que l'aigua bulli. 3. Farinetes de mató de mongetes amb gust de coco Quan quedi semblant a farinetes, afegiu-hi els plàtans tallats a daus, apagueu el foc, afegiu-hi la mel i remeneu-ho bé. Té molt bon gust. Per descomptat, és ric en nutrició. matèria primera: 100 g d'okara, 40 g de farina de civada, 30 ml de llet de coco, 800 ml d'aigua condiment: 10 g de sucre blanc Mètode de producció detallat: 1. Escalfeu 800 ml d'aigua en una cassola de llet; 2. Quan l'aigua de l'olla bulli, afegiu-hi els fesols, la civada i el sucre; 3. Després de coure a foc lent durant 5 minuts, afegiu-hi la llet de coco i remeneu-ho bé. |
<<: Tres tipus de tes que nodreixen els pulmons, els fumadors freqüents haurien de beure més
>>: Puc menjar més fruita del drac?
Els marcapassos són actualment la millor manera d...
Si un tumor cerebral comprimeix el nervi òptic, e...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ma...
Les persones que sovint es refreden han de presta...
A mesura que prestem més atenció a la preservació...
El porc agredolç és un autèntic plat del nord-est...
Menjar menjar picant no només farà que la teva ll...
A mesura que envellim, tendim a patir una varieta...
És evident que la consciència dels xinesos de la ...
Per a moltes noves mares, totes volen donar el pi...
El cos humà amaga l'intestí gros, l'intes...
Un pacient va caure en un dia de pluja i com que ...
A la vida diària, si els músculs del panxell no e...
Moltes persones pensen que la banya de bou és nom...
És possible que moltes persones no entenguin l...