L'agar en pols i l'agarosa són una mena de col·loide amb molt bon efecte de solidificació i una àmplia gamma d'usos. Generalment es poden utilitzar per fer postres, begudes de sucs de fruita i productes de sucre. També es poden utilitzar per a la higiene de les drogues. Usos de l'agarosa L'agar i l'agarosa tenen propietats gelificants especials, especialment una estabilitat, histèresi i histèresi notables, i són fàcils d'absorbir l'aigua, amb efectes estabilitzadors especials. S'han utilitzat àmpliament en alimentació, medicina, indústria química, tèxtil, defensa nacional i altres camps. A la indústria alimentària, es pot utilitzar per produir: caramels suaus de cristall, caramels suaus en forma, productes aquàtics, carn en conserva, begudes de sucs de fruites, begudes de polpa, begudes de vi d'arròs, begudes lactis, productes fins i pastissos lactis. A causa de la seva bona biocompatibilitat, s'utilitza àmpliament en la producció de mitjans de separació biològica. En poques paraules, traieu la pectina d'agar de l'agar i la part restant és agarosa. Tecnologia d'electroforesi Característiques L'agar natural és un polisacàrid, compost principalment per agarosa (al voltant del 80%) i agaropectina. L'agarosa és una substància neutra composta de galactosa i els seus derivats i no està carregada, mentre que l'agarosa és un polisacàrid fortament àcid que conté grups sulfat i carboxil Com que aquests grups estan carregats, poden produir una forta electroosmosi sota l'acció d'un camp elèctric. Per tant, actualment l'agarosa s'utilitza com a suport d'electroforesi per a l'electroforesi de plaques, i els seus avantatges són els següents. (1) L'electroforesi en gel d'agarosa és senzill d'operar, té una velocitat d'electroforesi ràpida i les mostres es poden electroforesitzar sense tractament previ. (2) El gel d'agarosa té una estructura uniforme i un alt contingut d'aigua (al voltant del 98% ~ 99%), que és similar a l'electroforesi lliure. (3) L'agarosa és transparent i no té absorció UV. El procés d'electroforesi i els resultats es poden detectar i determinar quantitativament mitjançant llum UV. (4) Les bandes després de l'electroforesi són fàcils de tenyir i les mostres són molt fàcils d'eluir, facilitant la determinació quantitativa. La pel·lícula seca es pot emmagatzemar durant molt de temps. Actualment, l'agarosa s'utilitza habitualment com a suport d'electroforesi per separar proteïnes i isoenzims. L'electroforesi d'agarosa es combina amb la immunoquímica per convertir-se en una tecnologia d'immunoelectroforesi, que pot identificar sistemes complexos que no es poden identificar mitjançant altres mètodes. L'electroforesi en gel d'agarosa també s'utilitza habitualment per separar i identificar àcids nucleics, com ara la identificació d'ADN i la preparació de mapes d'endonucleases de restricció d'ADN. Com que aquest mètode és fàcil d'utilitzar, requereix un equip senzill, requereix una petita quantitat de mostra i té una alta resolució, s'ha convertit en un dels mètodes experimentals més utilitzats en la investigació en enginyeria genètica. Gel d'agarosa El gel d'agarosa es basa en cadenes secundàries com els enllaços d'hidrogen entre cadenes de sucre per mantenir la seva estructura de xarxa, i la densitat de l'estructura de la xarxa depèn de la concentració d'agarosa. En general, la seva estructura és estable i es pot utilitzar en moltes condicions (com ara aigua, solucions de sal en el rang de pH de 4-9). El gel d'agarosa comença a fondre per sobre dels 40 °C i no es pot esterilitzar per alta pressió, però es pot esterilitzar químicament. L'agarosa, abreujat com a AG, és el component neutre sense càrrega de l'agar, també traduït com agarina o agarosa. L'estructura química de l'agarosa es compon de β-D-galactopiranosa (1-4) lligada a unitats de 3,6-anhidro α-L-galactopiranosil. L'agarosa, que és un agar gairebé sense sulfat i que es compon principalment de polisacàrids, es dissol en aigua calenta i es refreda per formar un gel. Les petites partícules resultants s'utilitzen per a la filtració en gel. És adequat per a la filtració en gel de macromolècules que no es poden fraccionar mitjançant sephadex Si s'utilitza una concentració de gel del 5% o menys, també es poden fraccionar partícules cel·lulars, virus, etc. Aprofitant la seva baixa capacitat d'adsorció, de vegades s'utilitza en lloc de l'agar com a suport per a reaccions d'immunoelectroforesi o de sedimentació en gel. |
<<: Quina és la filosofia de l'osteopatia?
>>: La teràpia de relaxació s'ha de fer així
Què és la Universitat d'Uppsala? La Universita...
Què és el lloc web de Whirlpool Corporation? Whirl...
Què és la xarxa de vídeos de viatges en línia? La ...
Una camisa és principalment un top que es porta d...
Organitzar l'esmorzar de manera raonable i te...
Emborratxar-se cada cop és més habitual No només ...
El trastorn obsessiu-compulsiu és un problema psi...
Molts amics pateixen al·lèrgies a la pell a la ca...
Quin és el lloc web de la Universitat de Potsdam? ...
El kumquat també és molt comú a la nostra vida di...
La vacuna DTP es refereix a una vacuna que prevé ...
És inevitable que la gent tingui el coll rígid a ...
La gent pot quedar-se sense menjar durant set die...
Què és Japan HMV Online? HMV ONLINE Japan és el ll...
Es pot dir que les llàgrimes de Job són un bon aj...