A la vida real, el calamar i la sípia són aliments habituals i pertanyen al marisc. Hi ha certes diferències entre el calamar i la sípia, és rica en proteïnes i nutrients, mentre que el calamar té una carn deliciosa i també és molt nutritiu i és apte per cuinar. La sípia també s'anomena calamar, sípia i peix ull. Pertany a la classe de mol·luscs cefalòpodes i té una àmplia àrea de distribució. Es produeix al llarg de les costes de la Xina, Corea del Nord, Japó i Europa. La major producció es troba a les illes Zhoushan del meu país. La carn de sípia, els ous i la columna vertebral (coneguda com a cogombre de mar en la medicina tradicional xinesa) es poden utilitzar com a medicina. Li Shizhen va anomenar la sípia una "medicina de la sang" i va dir que és una exquisidesa excel·lent per a dones amb anèmia, deficiència de sang i amenorrea. Tot i que la sípia i el calamar pertanyen a la mateixa família, tenen diferències evidents: la sípia té un gran os de sípia al mig, mentre que el calamar només té una tira de cartílag gelatinós a l'esquena. La sípia seca té la carn gruixuda i el cos curt, i és de color marró fosc, el calamar sec té el cos llarg i la carn gruixuda, i és de color rosa violeta o rosat. Les sípies o els calamars secs són millors quan són gruixuts i secs, de forma ben proporcionada, llesques grans i uniformes, tenen una autèntica olor de marisc, tenen un plat de carn suau i net, estan lliures de gelades blanques i no tenen floridura verda ni taques negres. Alguns venedors enrotllen sípies seques humides i florides en pols de mongetes seques tamisades, de manera que l'aspecte sembla una gelada salada a les sípies seques i fan passar productes inferiors com a genuïns. Quan compreu, només heu de pessigar-lo lleugerament amb la punta dels dits unes quantes vegades. La sípia i el calamar del mateix pes tenen una longitud corporal més curta que la sípia; Però després de tallar-la, la carn dels dos costats de la sípia és més ampla que la del calamar. Similituds: La sípia i el calamar es troben en l'ordre dels Decapoda, el que significa que tenen deu urpes petites i tots dos tenen ratlles de tinta. Què és més car, el calamar o la sípia? La sípia és molt més nutritiva que els calamars, sinó, per què els restaurants de barbacoa venen tants calamars? Distingint els dos productes secs Calamars secs El calamar és conegut per la seva sequedat i textura delicada. Té un cos complet, brillant i net, un color semblant al de la gamba seca, una capa de pols blanca a la superfície, i de gust sec i lleuger són els que són complets, brillants i nets. Els que estan humits o tenen la pel·lícula de pols pelada són productes defectuosos, mentre que els que presenten taques o olor a humitat són productes inferiors o deteriorats. Sípia seca La sípia seca d'alta qualitat té una forma completa, un color brillant, una carn neta, és plana i gruixuda, és de color marró-vermell i translúcid i té una fragància fresca. Les toves i inferiors tenen taques negres a la superfície, rosa-blanca i vermell fosc al dors. |
<<: Quins són els mètodes més efectius per eliminar la caspa i alleujar la picor?
>>: Quines són les seqüeles de la inflamació cerebel·losa?
El genoll és el punt de connexió entre la nostra ...
El mieloma és una malaltia comuna entre la gent g...
Què és Brittique? Brittique és un lloc web de comp...
Si les coses a casa no es conserven correctament ...
Es diu que els ulls són les finestres de l'àn...
Abans de patir urèmia, els pacients solen experim...
Moltes persones trobaran petits brots grocs a la ...
A moltes dones els agrada reomplir la sang, perqu...
Hi ha molts petits sentits comuns a la vida que s...
Què és Rogers Communications? Rogers Communication...
Les fulles de xiprer s'utilitzen sovint en le...
A mesura que l'entorn en què vivim es deterio...
Quin és el lloc web de Hormel Foods Company? Horme...
Què és la televisió de Nova Delhi? New Delhi Telev...
L'acne a la cara és un fenomen que ningú vol ...