És efectiu el mètode per distingir el licor genuí i el fals?

És efectiu el mètode per distingir el licor genuí i el fals?

El licor és una beguda tradicional al meu país, i té un alt contingut en alcohol i és addictiu, com a cultura única, és molt important per a la salut del bevedor. No obstant això, alguns comerciants sense escrúpols utilitzen licors falsos al mercat, cosa que posa en perill la salut de moltes persones. Fem una ullada a si el mètode per distingir el foc de licor real i fals és eficaç?

Mireu la tapa de l'ampolla: el licor xinès està fet d'alumini i les imatges i el text de la tapa són clars i nets. La coberta és llisa, té una forma uniforme i s'ajusta perfectament. Si es tracta d'una falsificació, el text i les imatges de la tapa són borroses i la tapa no està ben tancada, de manera que si l'agites cap per avall unes quantes vegades, el vi es pot vessar.

1. Comprova si hi ha terbolesa: si es tracta d'una ampolla de vidre transparent, mira el sol i mira a través de l'ampolla per veure si hi ha matèria en suspensió, petits objectes semblants a núvols o sediments. El licor real és incolor i transparent, mentre que el licor fals tindrà matèria o sediment en suspensió.

2. Verificació: En un moment donat, deixeu caure una gota d'oli al vi de la copa si l'oli s'estén uniformement i s'enfonsa, vol dir que el vi és d'alta qualitat. L'oli s'enfonsa en el vi a diferents velocitats, de vegades ràpid i de vegades lenta, i s'escampa de manera irregular, indicant que el vi és de mala qualitat.

3. Olor: Deixa't caure unes gotes de vi blanc a la mà, frega'l ràpidament unes quantes vegades fins que s'escalfi.

4. Embalatge: comproveu si l'envàs del vi és formal, incloent l'etiqueta, el tap de l'ampolla, el fabricant, el certificat i la impressió. Les costures de les vores de l'envàs estan netes i ajustades sense cap soltança, mentre que les vores de l'envàs del vi fals sovint tenen buits i són desiguals.

5. Mètode de foc: primer, aboquem el vi en bols respectivament, després els encenem amb encenedors, esperem 2 minuts, i després observem els canvis del vi. Quan el vi de gra pur es crema amb foc, els compostos lipídics del vi es precipitaran i el vi es tornarà tèrbol. Si el vi no es torna tèrbol, és un vi barrejat amb alcohol.

<<:  Trastorns del sistema nerviós autònom, és important trobar el mètode de tractament adequat

>>:  Aquests tres passos poden resoldre fàcilment la síndrome mielodisplàstica

Recomanar articles

Desapareixeran els llocs mongols? Els pares estan més preocupats

Molts pares trobaran taques irregulars de color b...

Com reposar el qi i la sang en perdre pes

Si el Qi i la sang són insuficients, les persones...

Quina és la inflor d'un costat del coll?

Per als amics que tenen inflor en un costat del c...

Què significa vessament pericàrdic?

El vessament pericàrdic és causat principalment p...

Quins són els mètodes per reduir la inflor de l'acne vermell i inflat?

Si la nostra pell és especialment propensa a la g...

Quines són algunes maneres de fer la teva pròpia plastilina?

Les persones que van créixer al camp sovint jugav...

Introducció al tractament dels lunars a la punta del nas

Moltes persones tenen lunars al cos, però la majo...

Com eliminar les taques de sang de la roba

Portar roba neta ens pot deixar una millor impres...

He d'hidratar o oliar la meva pell si està seca?

Ara la temperatura baixa dia a dia, i el vent és ...

El principi dels escalfamans, els tipus d'escalfamans i els seus avantatges

Els escalfadors de mà són un tipus de producte de...

Efectes secundaris de la ressonància magnètica

En el passat, alguns exàmens es van diagnosticar ...