El Big Kuding i el petit Kuding són varietats comunes de te Kuding, grans i petits, provenen de diferents llocs d'origen i tenen diferents gustos i aspectes. Beure'n una quantitat adequada de manera regular pot ajudar a embellir la pell i afavorir la digestió, però també s'ha de tenir cura de no beure massa, especialment per a persones amb melsa i estómac febles. 1. Lloc d'origen. El te Kuding de fulles grans es produeix generalment a Hainan i Guangxi. El te Kuding de fulles petites es produeix generalment a Sichuan, Yunnan, Guizhou, Zhejiang i altres llocs. 2. Tast. El te Kuding de fulles grans té un gust amarg, mentre que el te Kuding de fulles petites té la dolçor del te verd. És menys amarg que el te Kuding de fulles grans i té un efecte significatiu de refredar i reduir la calor interna. 3. Aparença. Les fulles de te Kuding de fulles grans són grans i de color negre. Quan es recullen, solen tenir tres fulles de te grans i s'expandeixen completament. El te Kuding de fulles petites té un aspecte verd, sopa verda i fulles verdes brillants, comunament conegudes com "muntanyes verdes i aigües verdes". Com preparar te Kuding de fulles petites i te Kuding de fulles grans El te Kuding de fulla petita és de color verd i té fulles verdes brillants a la part inferior. Per tant, quan es prepara, les fulles de te tendres s'expandiran ràpidament a l'aigua, omplint la tassa de brots verds, presentant una escena vibrant. El te Kuding de fulles grans té tres parts d'amarg, dues parts de fragància de te i una part de regust. Aprenem a preparar te Kuding de fulles petites i te Kuding de fulles grans! 1. Com preparar te Kuding de fulles petites La combinació de te kuding de fulles petites i "lotus daurat" no només pot alleujar l'amargor, sinó que també pot proporcionar un gaudi visual durant l'elaboració de la cervesa. Com que la capsúrcia és àcida i de color daurat, combina l'acidesa i l'amargor per a un sabor únic. La combinació de te verd Kuding i lotus daurat groc és adequada per a l'art elegant del te i per rebre convidats distingits, i aporta un gaudi espiritual únic. 2. Com preparar te kuding de fulles grans Hi ha dues maneres d'elaborar te kuding de fulles grans: preparar-lo sol o barrejar-lo amb altres tes o materials medicinals. Simplement fer-lo amb el te Kuding, que és original, dolç i refrescant, també és una mena de gaudi. Quan es barreja amb altres tes, com ara te oolong, te verd, Longjing, Maojian, te perfumat, etc., té l'aroma d'aquests tes i els avantatges del regust dolç i la humectació de la gola del te Kuding. |
<<: Què causa l'acne dels ganglis limfàtics?
>>: Quines diferències hi ha entre l'àcid hialurònic i l'agulla lleugera d'aigua
Sovint es considera que els nois amb barba escass...
El valor medicinal de les fulles de bambú és rela...
L'abaló és un aliment molt preciós amb un val...
A l'hivern, a causa del fred, si els llavis n...
Queilitis angular El clima és sec a la primavera,...
Un jove de 20 anys rep el nom d'oncle per un ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Roma Tor ...
Què és el lloc web del Zoo d'Hèlsinki? El zoo ...
L'annexitis aguda és una inflamació infeccios...
La nevera és una eina per emmagatzemar aliments q...
Actualment, a les noies els agrada molt la belles...
Moltes persones tenen grans taques de melanina en...
La paràlisi es pot dividir principalment en tres ...
Les berrugues genitals no es produeixen necessàri...
Què és Monde Selection? Monde Selection (Conferènc...