A molta gent els agrada beure un bol de llet de soja per esmorzar, que els fa sentir calents i amb un bon gust. No obstant això, la llet de soja espremuda a l'exterior no és tan higiènica, per tant, moltes persones opten per fer llet de soja a casa És més potent que la màquina de llet de soja, principalment perquè la màquina de trencar parets no només pot fer llet de soja, sinó que també pot esprémer altres coses per beure i fins i tot triturar-les en pols. Diferències específiques : La diferència més òbvia entre una màquina de trencar parets i una màquina de llet de soja està en les seves funcions. Com tots sabem, una màquina de llet de soja en general només es pot utilitzar per fer llet de soja o pasta d'arròs, mentre que una màquina de trencar parets no només es pot fer servir per fer llet de soja i pasta d'arròs, sinó que també les fa més delicades i nutritives que les que fa una màquina de triturar llet. triturar gel, fer sopa espessa, batre espina de peix, etc. Només des d'una perspectiva funcional, davant d'una màquina de llet de soja o una màquina de trencament de parets, l'elecció hauria de ser la màquina de trencament de parets, ja que pot satisfer les necessitats de begudes fredes i calentes. La màquina de trencar parets que fem servir a casa només triga 18 minuts a fer llet de soja, i també pot fer sucs, batuts i pols. El millor és que té una funció de conservació al buit, que pot mantenir el color i la nutrició originals dels ingredients. La batedora pot triturar les mongetes en pols a l'instant, i la llet de soja produïda és molt fina. No hi ha residus i el gust és naturalment bo. No obstant això, a causa de la baixa potència de les màquines de llet de soja, la llet de soja produïda conté residus. Si el residu es filtra, els ingredients es malgasten. La diferència més intuïtiva és la velocitat de rotació En general, la velocitat de la fulla d'una màquina de llet de soja normal és d'unes 13.000 rpm, mentre que la d'una màquina de trencament de parets supera les 45.000 rpm. la llet feta amb una màquina de trencament de parets bàsicament no té residus, de manera que no cal separar-la específicament. A més, el nom de la màquina de trencar parets prové de la màquina que pot trencar les parets cel·lulars. Després de trencar les parets cel·lulars, s'alliberen els nutrients de les cèl·lules. En aquest moment, la nutrició que els aliments poden aportar al cos humà és molt diferent de l'habitual: la màquina de trencar parets pot aconseguir més del 90% d'alliberament de nutrients. |
<<: Quina diferència hi ha entre una fregidora d'aire i un forn?
>>: Com eliminar els àcars facials?
El nostre propi sistema immunitari pot ajudar a r...
Què és la Universitat de Friburg? La Universitat d...
L'onicomicosi, també coneguda com a onicomico...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a S...
L'asma és una malaltia respiratòria molt freq...
Tothom sap que t'emborratxaràs després de beu...
La millor manera de saber si una persona té una i...
Que el neurofibroma sigui greu depèn dels símptom...
Hi ha moltes raons per al nas sec i adolorit, per...
Cada vegada que canvien les estacions, moltes per...
La pell al voltant dels ulls és la part més impor...
La dificultat per respirar és asma? Parlant d'...
La ictiosi és una malaltia extremadament rara al ...
El problema de les taques d'oli és un problem...
A mesura que la gent de la societat moderna prest...