Els ous d'ànec salats són un menjar tradicional xinès clàssic. Es fan escabetxant ous d'ànec frescos com a matèria primera. Els ous d'ànec salats són rics en proteïnes, greixos, calci, ferro, vitamines, diversos aminoàcids essencials per al cos humà i molts oligoelements. Els ous d'ànec salats són fàcils d'absorbir, però no són adequats per a dones embarassades, persones amb melsa yang, etc. Mètode 1: Ingredients 10 ous d'ànec condiment 2 anís estrellat 1/2 culleradeta de pebre 2 branques de canyella 200 ml de vi blanc 1 culleradeta de fonoll 2 dents 15 grams de glucosa 1. Aboqueu en una olla la canyella, l'anís estrellat, el comí, els grans de pebre i els claus, afegiu-hi 1 litre d'aigua, deixeu-ho bullir, deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i deixeu-ho refredar bé. 2. Renteu els ous d'ànec suaument i assequeu-los en un bol i submergiu els ous d'ànec secs un a un per enrotllar-los per tot arreu. 3. Col·loqueu suaument els ous d'ànec salats un per un en un recipient tancat net, sense aigua i sense oli (jo faig servir el pot de vidre tancat més gran d'IKEA), després aboqueu-hi uniformement la glucosa en pols i la sal restant, seguit de l'aigua d'espècies ben refredada per cobrir els ous d'ànec. 4. Finalment, aboqueu tot el licor que s'hagi bullit sobre ous d'ànec al pot, tanqueu-lo i poseu-lo en un lloc fresc i ventilat durant 45 dies abans de consumir-lo. Consells de cuina 1. El truc per afegir glucosa en pols és que pot fer que el rovell de l'ou sigui més vermell. Vaig aprendre aquest mètode de la meva tia a Lijiang. 2. Es pot utilitzar qualsevol recipient segellable com a pot, però ha d'estar lliure d'aigua i oli primer s'han de netejar i assecar, en cas contrari, els ous d'ànec es convertiran fàcilment en ous pudents. 3. Poseu primer els ous d'ànec al recipient i després aboqueu-hi l'aigua d'espècies, en cas contrari, els ous d'ànec flotaran i seran difícils de manejar. 4. A més dels ous d'ànec, un pot d'ous de gallina es va adobar més tard, però els ingredients que contenen els ous de gallina són lleugerament diferents dels dels ous d'ànec que s'utilitzen per fer que els ous d'ànec salats tinguin rovells més grans, tenen més probabilitats de produir oli i tenen un gust més fragant. 5. Estava una mica impacient. Els ous d'ànec d'aquesta foto es van fer després de 20 dies d'escabetx, tot i que s'ha vist que encara hi ha una mica de nucli dur al mig. Mètode 2: 1. Netegeu el pot de fang o el recipient de vidre i deixeu-lo assecar a l'aire. 2. Col·loqueu els ous d'ànec frescos a l'aigua, fregueu-los suaument i col·loqueu-los en un lloc ventilat perquè s'assequin bé. 3. Col·loqueu els ous d'ànec ordenats en una ampolla de vidre i aboqueu-hi licor d'alta resistència. 4. Afegiu els grans de pebre secs a una olla amb aigua i deixeu-ho bullir a foc fort. 5. Aboqueu la sal a l'aigua bullint, remeneu amb escuradents fins que es dissolgui i arribi a saturació, després apagueu el foc. 6. Retireu els grans de pebre i espereu que l'aigua salada es refredi completament abans d'abocar-la a l'ampolla, prou per cobrir la superfície de l'ou. 7. Tanqueu l'ampolla i col·loqueu-la en un lloc ventilat. Obriu l'ampolla després d'uns 20 dies. 8. Poseu els ous a l'olla, afegiu-hi prou aigua i deixeu-ho coure durant 8 minuts. Consells 1. Afegir vi blanc és la clau per potenciar l'aroma, i ha de ser de gran volum i no es pot ometre. 2. Encara que els ous d'ànec salats tenen molts beneficis, no els han de menjar dones embarassades o persones amb melsa insuficient. Recordatori especial: aquest deliciós ou d'ànec salat és el culpable de l'edema a les dones embarassades. 3. Després de rentar els ous d'ànec, assegureu-vos d'assecar la humitat a la superfície. En cas contrari, els ous d'ànec es deterioraran fàcilment durant el procés de decapat si entren en contacte amb aigua crua. 4. Què és la saturació? Significa afegir sal a l'aigua fins que la sal ja no es pot dissoldre a l'aigua. En general, la quantitat de sal utilitzada és al voltant del 20% de l'aigua neta. 5. En comparació amb els ous de gallina, els ous d'ànec tenen una olor de peix més forta. Pel que fa al gust, els ous d'ànec en vinagre són més fragants i deliciosos. 6. La quantitat d'aigua i sal utilitzada depèn del nombre d'ous d'ànec. Les quantitats d'aquesta recepta són només de referència. 7. El temps de decapat és només de referència i depèn de la temperatura de les quatre estacions. Quan la marinada estigui gairebé feta, podeu agafar un ou d'ànec i bullir-lo al gust. Si el salat és adequat, traieu tots els ous d'ànec, eixugueu la superfície i guardeu-los a la nevera si no n'hi ha prou, continueu en remull uns dies; A tothom li agraden els diferents nivells de salat, de manera que el temps de marinat s'ha d'ajustar a la vostra discreció. |
<<: Com eliminar les taques de papallona
>>: Aquests petits consells per fer front a les al·lèrgies són tan efectius
Els pacients amb estenosis ureteral s'han de ...
Una de les causes habituals de les fractures de c...
Recentment, hi ha hagut cada cop més casos d'...
El cloasma no només afecta la nostra aparença, si...
El quist de la tiroide del costat esquerre és una...
Molta gent ha sentit parlar de okra i l'ha me...
Què és el lloc web de Wheelock Properties? Wheeloc...
Quina és la pàgina web del Club de Futbol AS Roma?...
Hi ha moltes verdures que semblen molt semblants,...
Què és el lloc web de King Gaming Company? King Di...
Molta gent ha sentit parlar de la suor al vapor d...
El fenomen de la sang a les femtes durant els mov...
Moltes persones han descobert que tenen dolor al ...
La preservació de la salut s'ha convertit en ...